Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 6/2 – 13/2/2022


Πιο ήρεμη, αλλά καθόλου βαρετή δεν θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, αφού κατά τη διάρκεια της τα πράγματα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναβολών και καθυστερήσεων, αρχίζουν να μπαίνουν σε κανονική ροή, ενώ κατά τη διάρκεια της θα έχουμε και ευχάριστες ανατροπές.

Τα πλανητικά γεγονότα που κάνουν  αυτή την εβδομάδα τόσο ξεχωριστή είναι αρχικά ότι όλοι οι πλανήτες, μετά από πολύ καιρό, κινούνται σε ορθή πορεία, δεν έχουμε καμία πλανητική αλλαγή ή μετακίνηση , ενώ στο τέλος της θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για σημαντικές αποκαλύψεις. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η συνάντηση του Άρη σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε αιφνιδιαστικές κινήσεις και να πάρουμε αποφάσεις που έχουν έντονο το στοιχείο του ρίσκου.

Ενώ στα τέλη της η συνάντηση του Ερμή για 3η φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, με τον Πλούτωνα μας υπόσχεται αρκετές αποκαλύψεις, ενώ παράλληλα, θα ολοκληρώσει μια περίοδο καχυποψίας και ελέγχου. Πολύ ευχάριστη και με σημαντικές ανατροπές, θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους). Ουδέτερη, θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Πιο πιεστική εξακολουθεί να είναι, εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου και του Ουρανού, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ καθοριστική, και βαθιά μεταμορφωτική, θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 06/02

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών συζητήσεων τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 07/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση στα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα ωθήσει σε απρόβλεπτες συναισθηματικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 08/02

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου να πάρουν τολμηρές αποφάσεις, ενώ την ίδια η μέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς και απόμακρους τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 09/02

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

Την Πέμπτη 10/02

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 11/02

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει σημαντικές αποκαλύψεις και θα ωθήσει σε οριστικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική ζωή και τις συνεργασίες, στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 12/02

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να δουν την θετική πλευρά της ζωής τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου, παράλληλα όμως, θα αυξήσει και τα ενεργειακά τους αποθέματα.

Ενώ την Κυριακή 13/02

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε υπερβολές και συναισθηματικά ξεσπάσματα στις προσωπικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι

Δεν φοβάμαι το ρίσκο και τολμώ να πάρω την ζωή μου στα χέρια, η ζωή είναι μπροστά και με περιμένει, αρκεί να δω κατάματα την αλήθεια και να πάρω τις αποφάσεις που θα με βοηθήσουν να απεγκλωβιστώ από το παρελθόν και τις τοξικές σχέσεις και συνεργασίες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!