Τι αλλαγές θα φέρει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στην καθημερινή μας ζωή


Τέλος σε μια περίοδο καθυστερήσεων, ασυνεννοησίας, και επικοινωνιακού χάους φέρνει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω. Συγκεκριμένα  στις 05/02 θα ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται σε ορθή πορεία από την  24ο 22’ του Αιγόκερω και στις 14/02 στις 23:53 μ.μ. θα επιστρέψει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο ζώδιο του Αιγόκερω τα λόγια μας θα συνάδουν με τις πράξεις μας, θα είμαστε πιο συνεπείς και οργανωτικοί, ενώ το ίδιο θα απαιτούμε και από τους άλλους. Η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις γύρω μας θα μας βοηθήσει να βάλουμε σε τάξη την ζωή μας. Πολύ σημαντικό, είναι και το γεγονός ότι θα καταφέρουμε να κρατήσουμε αποστάσεις από πράγματα και καταστάσεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε και να αποφύγουμε ακραίες αντιδράσεις.

Ευνοημένοι από την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να υλοποιήσουν τα σχέδια τους και να κερδίσουν την προσοχή των ανθρώπων που τους ενδιαφέρουν, ενώ πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), εάν θέλουν να αποφύγουν τις εντάσεις και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους συνεργάτες τους.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ερμή  στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει για 3η φορά

  • Στις 11/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (27ο 17’), θα ωθήσει τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα τους κάνει ιδιαίτερα προσεχτικούς και καχύποπτους. Ενώ είναι πιθανό, κάτω από την επιρροή της να έχουμε και αρκετές απώλειες από ατυχήματα ή ασθένειες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Αιγόκερω  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με την καριέρα σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας συμφωνίες, οι οποίες είχαν μείνει σε στασιμότητα, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο άγχους. Ενώ όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα έχετε θετικές απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό  σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα  μελλοντικά  σας σχέδια, ενώ θα έχετε και θετικές εξελίξεις στις Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις. Επίσης, αρκετοί θα έχουν την δυνατότητα να υλοποιήσουν ένα ταξίδι που είχε αναβληθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία, για την οποία είχατε ξεκινήσει συζητήσεις εδώ και καιρό, ενώ από την άλλη πλευρά θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και τις οικονομικές εκκρεμότητες του συντρόφου και τις οικογένειας σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η αυτοπεποίθηση σας θα επανέρθει και αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας θα πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι . Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να κάνετε τα επόμενα βήματα στην επαγγελματική σας διαδρομή και να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ παράλληλα θα κλείσετε και τις εκκρεμότητες σας με παλιούς σας συνεργάτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες στην δουλειά σας, και να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν. Ενώ αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε και νέες ευθύνες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ηρεμία στο χώρο της δουλειάς σας θα αποκατασταθεί και θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ θετικά είναι τα νέα αυτή  τη χρονική περίοδο για εσάς τους  Παρθένους.  Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βάλετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε σταθερές βάσεις και να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ κανένας δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από την γοητεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις οικογενειακές σας εκκρεμότητες θα κλείσετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά τις εκκρεμότητες της οικογένεια σας, και να βρείτε οριστικές λύσεις στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ αρκετοί μπορείτε να προχωρήσετε και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Το σημαντικό όμως για εσάς είναι ότι θα επανέλθει η ηρεμία και η ισορροπία στο χώρο του σπιτιού σας, έστω και αν χρειαστεί να κρατήσετε τις αποστάσεις για ορισμένα θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε πιο έντονους και ευχάριστους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας τις επόμενες ημέρες. Η επιστροφή  του Ερμή  σε ορθή πορεία  στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με σοβαρότητα τις σκέψεις και τα επιχειρήματα σας κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους στους οποίους θα δώσετε τις συμβουλές σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε αγορές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πράγματα στην θέση τους ήρθε η ώρα να βάλετε εσείς οι  Τοξότες. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια οικονομική συμφωνία μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις, η οποία θα σας βοηθήσει να βάλετε την καριέρα σας σε σταθερές βάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είστε πιο σίγουροι για τα συναισθήματα σας και αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο ευνοϊκές περιόδους της χρονιάς διανύεται  εσείς  οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, μαζί με την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο σας, θα σας να βοηθήσει να προχωρήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα και να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες καθώς και η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας, όσο απαιτητικοί και αν είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σειρά συζητήσεων που αφορούν το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιθανό να κινήσετε τα νήματα από το παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας με τον σύντροφο σας τις οποίες και θα του ανακοινώσετε τις επόμενες ημέρες, ενώ είναι πιθανό να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ιχθύς. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε την κοινωνική σας ζωή, καθώς θα έχετε πολλές προσκλήσεις από φίλους και θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας καραδοκεί στις φιλικές σας παρέες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!