Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/1 – 15/1/2023


Εβδομάδα προσαρμογής θα είναι αυτή για όλους μας, αφού είναι η πρώτη ουσιαστικά εβδομάδα, της νέας χρονιάς όπου όλοι θα επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς μετά τις γιορτές. Στις αποσκευές της, η 2η εβδομάδα του χρόνου, παρόλο που διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή, μόνο θετικά γεγονότα έχεις να μας φέρει, καθώς σχεδόν σε όλη την διάρκεια της έχει ευχάριστες όψεις, ενώ στα τέλη της θα έχουμε, μετά από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό δίμηνο, την επιστροφή του πλανήτη της δράσης Άρη σε ορθή πορεία στους Διδύμους.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την θετική όψη τριγώνου, που θα σχηματίσει για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό, η οποία υπόσχεται να μας βοηθήσει να βρούμε τολμηρές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, έχοντας αξιολογήσει σωστά τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Αν θέλαμε να δώσουμε σε κάποιον τον ρόλο του πρωταγωνιστή της εβδομάδας, αυτός θα μοιραζόταν στον Άρη και στην Αφροδίτη, μιας και στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα ανεβάσουν το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσουν, ενώ στα τέλη της εβδομάδας ο Άρης, όπως αναφέραμε παραπάνω θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, και η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό, μια συνάντηση που θα προκαλέσει απρόσμενες εξελίξεις στις ερωτικές μας σχέσεις.

Από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, υπόσχεται να μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια τον κρυμμένο μας ρομαντισμό. Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Έξυπνες λύσεις θα βρουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Τέλος σε μια περίοδο έντασης και εμποδίων θα μπει για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ ξαφνικές εξελίξεις στην ερωτική τους ζωή για τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 08/01

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μας υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν,  για άλλη μια φορά και θεωρούσαν ότι έχουν λύσει,  τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα  09/01

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 10/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειες και θα κάνει επιφυλακτικούς και καχύποπτους , τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) , που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 11/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, θα παρασύρει σε εντάσεις και καυγάδες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 12/01

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Άρης θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους και θα μπει σε στάση.

Την Παρασκευή 13/01

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση και θα βοηθήσει να βγάλουν στην επιφάνεια την πιο ρομαντική τους πλευρά τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, ο Άρης θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία στους Διδύμους.

Το Σάββατο 14/01

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές, όπως ξαφνικούς χωρισμούς αλλά και απρόσμενες γνωριμίες, στην ερωτική ζωή,  των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 15/01

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, και θα μεγεθύνει την κακή διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Mετά από την περίοδο των γιορτών ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας και να βάλουμε και πάλι σε δράση την ζωή μας, προσωπική και επαγγελματικοί. Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν όσοι είχαν την προνοητικότητα να εκμεταλλευτούν αυτή τη χρονική περίοδο και να αναθεωρήσουν αρκετές από τις θέσεις τους και να δρομολογήσουν αλλαγές.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!