Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/5 – 15/5/2022


Συνήθως, οι εβδομάδες που μεσολαβούν ανάμεσα από δυο Εκλείψεις, είναι πιο ήρεμες και απαλλαγμένες από σημαντικά γεγονότα, καθώς η ενέργεια που εκλύουν είναι μεγάλη. Η εβδομάδα που προηγήθηκε είχε, κυρίως, θετικές πλανητικές όψεις και ευκαιρίες που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε.

Οι σημαντικές πλανητικές αλλαγές, όμως, έρχονται αυτή την εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα στα μέσα της, με βασικούς πρωταγωνιστές τον Ερμή και τον Δία. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, λίγες ημέρες μετά την είσοδο του στους Διδύμους, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, με τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις που δημιουργεί στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις μας.

Το πιο σημαντικό όμως γεγονός της εβδομάδας είναι η αλλαγή ζωδίου του Δία, ο οποίος, ολοκληρώνοντας την παρουσία στους Ιχθύς, θα κάνει την δοκιμαστική είσοδο του στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζοντας μια περίοδο σημαντικών ευκαιριών, τύχης, αισιοδοξίας και πρωτοβουλιών για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και υπερβολών για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ωστόσο, οι πλανητικές συναντήσεις που θα μας απασχολήσουν είναι του Ήλιου στα τέλη της εβδομάδας, και συγκεκριμένα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Την εύνοια της τύχης θα αρχίσουν να δέχονται, μετά από αρκετό καιρό, τα ζώδια της Φωτιάς ( Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), την διαίσθηση τους θα πρέπει να ακούσουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς.

Μια περίοδος με προβλήματα στην επικοινωνία θα ξεκινήσει, κυρίως για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Την τάση να υπερβάλουν θα έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, συνεπείς στις υποχρεώσεις του και σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 08/05

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, υπόσχεται μια όμορφη μέρα γεμάτη ευχάριστες στιγμές στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 09/05

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το άγχος και την απογοήτευση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς θα νιώθουν ότι στην ζωή τους τίποτα δεν γίνεται εύκολο και παντού υπάρχουν εμπόδια.

Την Τρίτη 10/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους, θα παρασύρει σε άσκοπες συζητήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση.

Την Τετάρτη 11/05

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Τα πιο σημαντικά όμως πλανητικά γεγονότα της ημέρας είναι η είσοδος του πλανήτη της τύχης Δία στο ζώδιο του Κριού, που εγκαινιάζει μια περίοδο σημαντικών ευκαιριών για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου, αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους.

Την Πέμπτη 12/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει το πρωί η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών να επικεντρωθούν στους στόχους τους. Ενώ στην συνέχεια η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των δύο πρώτων ημερών.

Την Παρασκευή 13/05

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα ωθήσει να εκφράσουν με υπερβολικό τρόπο τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 14/05

η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει το πρωί η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να αντιμετωπίσουν με συγκρατημένη αισιοδοξία τα ζητήματα που τους απασχολούν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, προς το μεσημέρι, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών.

Ενώ την Κυριακή 15/05

Αρχικά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπρόσωπους του  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, το βράδυ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα ωθήσει σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς και θα φέρει νέες υποχρεώσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Παράλληλα όμως, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, ακολουθώντας την διαίσθηση τους τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Πριν κάνω το δυναμικό νέο μου ξεκίνημα, επανεξετάζω για άλλη μια φορά τα σχέδια μου. Αυτό όμως που πρέπει να θυμάμαι, είναι ότι η επιτυχία για να έχει διάρκεια, χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!