Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, Κερδίζω τις εντυπώσεις !!


Όσο βελτιώνεται ο καιρός, τόσο και εμείς έχουμε ανάγκη να βρεθούμε μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να περάσουμε όμορφα, γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί . Στις 06/05 ο Ερμής , λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού (04ο 05’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του Ερμή με την Αφροδίτη θα μας είναι πολύ πιο εύκολο να συζητήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν, και να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας. Τα δυνατά μας όπλα θα είναι η αισιοδοξία, η διπλωματία και η εξωστρέφεια μας, με τα οποία θα κερδίσουμε ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς και δύστροπους συνομιλητές. Από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες, στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε τα επαγγελματικά μας σχέδια ή να ολοκληρώσουμε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία.

Το πάθος με το οποίο θα διεκδικήσουμε τα θέλω μας θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τις εντυπώσεις τόσο στο χώρο της δουλειάς μας όσο και στις φιλικές και κοινωνικές μας συναναστροφές, Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και χωρίς ενδοιασμούς θα εκφράσουμε με πάθος στο ταίρι μας τα συναισθήματα μας. Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς  και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα μέσα στου 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα  ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, ξεπερνώντας με ευελιξία τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν με πάθος τα  συναισθήματα στον σύντροφο τους και θα επαναφέρουν το πάθος στην σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι, με το ταπεραμέντο και τις επικοινωνιακές τους ικανότητες θα καταφέρουν να γοητεύσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Επίσης, αυτές τις ημέρες ευνοούνται οι γνωριμίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Στα  ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, έστω και αν χρειαστεί να κινήσουν τα νήματα από το παρασκήνιο, καθώς ο μοναδικός τους στόχος είναι να ξεχωρίσουν στο χώρο της εργασίας τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Στα  ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να ανεβάσουν την δημοτικότητα τους στον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτή που θα ξεκινήσουν μια νέα συνεργασία με ένα φιλικό τους πρόσωπο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ είναι πιθανό να έρθουν πιο κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε μια φιλική συγκέντρωση.

Στα  ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα τους ωθήσει να χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να πετύχουν τους φιλόδοξους επαγγελματικούς και οικονομικούς τους στόχους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, τα φλερτ που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας τους, θα τους τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την πρώτη Πανσέληνο του φετινού καλοκαιριού, η αλλιώς Πανσέληνο της Φράουλας  θα α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/6 – 11/6/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι, καθώς είναι γεμ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/5 – 4/6/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με πολλές υποχρεώσεις θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εμά ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/5 – 28/5/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάτι παραπάνω από καυτή θα είναι, στο ξεκίνημα της αυτή η εβδομάδα, καθώς κατά τη δι ...

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Νέα Σελήνη κάθε μήνα, αποτελεί την φωτογραφία των θεμάτων που θα μας απασχολήσου ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/5 – 21/5/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτή η εβδομάδα είναι ίσως, μια από τις σημαντικότερες της χρονιάς, καθώς κατά τη δ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u