Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, Κερδίζω τις εντυπώσεις !!


Όσο βελτιώνεται ο καιρός, τόσο και εμείς έχουμε ανάγκη να βρεθούμε μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να περάσουμε όμορφα, γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί . Στις 06/05 ο Ερμής , λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού (04ο 05’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του Ερμή με την Αφροδίτη θα μας είναι πολύ πιο εύκολο να συζητήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν, και να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας. Τα δυνατά μας όπλα θα είναι η αισιοδοξία, η διπλωματία και η εξωστρέφεια μας, με τα οποία θα κερδίσουμε ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς και δύστροπους συνομιλητές. Από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες, στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε τα επαγγελματικά μας σχέδια ή να ολοκληρώσουμε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία.

Το πάθος με το οποίο θα διεκδικήσουμε τα θέλω μας θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τις εντυπώσεις τόσο στο χώρο της δουλειάς μας όσο και στις φιλικές και κοινωνικές μας συναναστροφές, Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και χωρίς ενδοιασμούς θα εκφράσουμε με πάθος στο ταίρι μας τα συναισθήματα μας. Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς  και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα μέσα στου 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα  ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, ξεπερνώντας με ευελιξία τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν με πάθος τα  συναισθήματα στον σύντροφο τους και θα επαναφέρουν το πάθος στην σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι, με το ταπεραμέντο και τις επικοινωνιακές τους ικανότητες θα καταφέρουν να γοητεύσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Επίσης, αυτές τις ημέρες ευνοούνται οι γνωριμίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Στα  ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, έστω και αν χρειαστεί να κινήσουν τα νήματα από το παρασκήνιο, καθώς ο μοναδικός τους στόχος είναι να ξεχωρίσουν στο χώρο της εργασίας τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Στα  ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να ανεβάσουν την δημοτικότητα τους στον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτή που θα ξεκινήσουν μια νέα συνεργασία με ένα φιλικό τους πρόσωπο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ είναι πιθανό να έρθουν πιο κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε μια φιλική συγκέντρωση.

Στα  ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα τους ωθήσει να χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να πετύχουν τους φιλόδοξους επαγγελματικούς και οικονομικούς τους στόχους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, τα φλερτ που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας τους, θα τους τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!