Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, έρωτας και χρήμα μαζί…


Στις 21/3 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Δία από το ζώδιο που κυβερνά τον  Τοξότη(23ο 44’). Η Αφροδίτη στην Αστρολογία είναι συνδεδεμένη με ότι όμορφο και απολαυστικό υπάρχει, παράλληλα όμως, είναι και δείκτης χρήματος, ενώ, ο Δίας είναι συνδεδεμένος με την καλοτυχία, την επέκταση και την δικαιοσύνη. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία  είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις, καθώς μας βοηθάει να προχωρήσουμε στην λύση οικονομικών θεμάτων, δίνει κοινωνική προβολή, ενώ είναι ιδιαίτερα τυχερή τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά μας θέματα. Η όψη εξαγώνου των δυο αυτών πλανητών θα επηρεάσει θετικά τόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και τους Κριούς και του Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Δία θα σας βοηθήσει να λάμψετε στον κοινωνικό σας χώρο, ενώ υπόσχεται να σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας με την βοήθεια ατόμων από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με την θετική όψη εξαγώνου που πραγματοποιεί με το Δία, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους,  αλλά και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Το ευνοϊκό εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον   Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επιτυχημένη συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα πρόσωπο από άλλη χώρα ή κουλτούρα θα σας συναρπάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έμφαση στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν την καθημερινότητα σας  θα φέρει η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον  Δία,  για εσάς τους Καρκίνους. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να ρυθμίσετε μια οικονομική σας υπόθεση απέναντι σε Τρίτους(π.χ. Δάνεια, Εφορία), ώστε να φέρετε και πάλι την κανονικότητα στην καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ

Με το χαμόγελο στα χείλη είστε εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα γνωριμία πολύ σύντομα θα γίνει ερωτική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και αισιόδοξοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει  η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον  Δία, η οποία κάνει την καθημερινότητα σας πολύ όμορφη, ενώ, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον  Δία, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας με τον πιο δημιουργικό τρόπο, έχοντας ως βασικό σας όπλο τον εκφραστικό σας λόγο. Επίσης ,είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις ερωτικές σας υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία, που αφορά την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε όλη τη χρονιά εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον κυβερνήτη σας  Δία, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας, ενώ ταυτόχρονα, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τα επιτεύγματα  σας με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, αρκετοί από εσάς αυτές τις ημέρες θα έχετε ευχάριστες μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει ώστε μια ιδέα σας σύντομα να πάρει την μορφή οικονομικής συνεργασίας, έστω και αν αυτό απαιτεί από εσάς να κάνετε κάποιες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας έχει δώσει μια γλυκύτητα. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, δίνει εύνοια τόσο στις προσωπικές όσο και στις κοινωνικές σας επαφές. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε σωστά την καλή σας τύχη.

ΙΧΘΥΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, και να βελτιώσετε την δημόσια εικόνα σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u