Πανσέληνος στον Ζυγό, δώσε αξία στην σχέση σου…


Η Πανσέληνος του Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στις 21/03 στις 03:42 στο ζώδιο του Ζυγού  (0ο 09 ), θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των  πρώτων ημερών και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Ελλάδα είναι στην 29ο του Αιγόκερω.
Η Πανσέληνος  γίνεται σε 2ο  – 8ο οίκο (στον άξονα των Αξιών), και μας βάζει στην διαδικασία να αξιολογήσουμε ουσιαστικά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις μας , να κρατήσουμε όσες έχουν αξία και μπορούν να αναβαθμιστούν. Αυτό θα γίνει άλλωστε, κάτω από την αυστηρή εποπτεία του Κρόνου και του Πλούτωνα, οι οποίοι σχηματίζουν όψη συνόδου με τον Ωροσκόπο και αυτό που λένε είναι ότι, εφόσον εσύ εξελίσσεσαι, είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη, να εξελίξεις και ότι έχει ουσία για εσένα.
Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα, σου ζητά να είσαι προσεχτικός και να φιλτράρεις τις υποσχέσεις που σου δίνουν, αν δεν θέλεις να εξαπατηθείς. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσουν οι αιώνιοι εραστές, η Αφροδίτη με τον Άρη, κάνουν το ερωτικό πάθος πρωταγωνιστή, το οποίο θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, η Αφροδίτη σχηματίζει  όψη εξαγώνου με τον Δία, η οποία θα δώσει απλόχερα ένα χέρι βοηθείας και θα εξομαλύνει τις καταστάσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ζυγό τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό, έρχεται να φωτίσει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτό που καλείστε να κάνετε είναι, να ακούσετε τα βασικό της αίτημα που δεν είναι άλλο από τη μεταμόρφωση τους. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα κρατήσετε όσες έχουν ουσιαστική ουσία για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού  θα σας θυμίσει πριν πάρετε την απόφαση να θυσιαστείτε για κάποιον/α, πως  είναι πολύ σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι αξίζει αυτή την  θυσία. Επίσης, άλλο είναι να υπηρετώ κάτι  άλλο να θυσιάζω τον εαυτό μου για αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την πιο χαρούμενη δημιουργική και ερωτική σας πλευρά θα φωτίσει  η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Το θαυμασμό όμως θα τον εισπράξουμε όταν οι άλλοι δουν  ότι, στα δημιουργήματα μας αποτυπώνουμε την εξέλιξη μας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις οικογενειακές σας σχέσεις σε πρώτο πλάνο θα φέρει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού.  Αυτό που σας ζητάει είναι, αφού έχετε πάρει τα μαθήματα του Κρόνου και του Πλούτωνα, να δώσετε σε κάθε μέλος της οικογένειας σας την θέση που του αρμόζει, και πάνω από όλα να τις μετασχηματίσετε με αυστηρά κριτήρια.

ΛΕΩΝ

Έτοιμοι για αλλαγές είστε εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού , θα σας ωθήσει  να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας , έχοντας ως βασικό στόχο  να τροποποιήσετε τις σχέσεις σας και να τους δώσετε σε κάθε μια από αυτές την πραγματική της αξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον άξονα των αξιών σας θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα  πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού. Το μήνυμα της είναι, να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς , μιας και πίσω από αυτή κρύβεται η ανάγκη σας για έλεγχο, και να κρατήσετε μόνο όσες έχουν ουσιαστική αξία για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας.  Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας βάλει στην διαδικασία να δείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, στην πραγματική τους διάσταση, κάτω από το βλέμμα του αυστηρού Κρόνου και του απαιτητικού Πλούτωνα, οι οποίοι αυτό που θέλουν είναι δείτε την ουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην πιο κρυφή πλευρά της ύπαρξης σας θα ρίξει  φως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτό που θα καταφέρει να κάνει είναι να σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, ενώ είναι πιθανό να σας ωθήσει να εκφράσετε τις πιο κρυφές σας σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η  κοινωνική σας ζωή θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτό που θα σας ζητηθεί είναι κρατήσετε δίπλα σας όχι μόνο όσα άτομα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς, αλλά  θέλουν να σας δουν να εξελίσσεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κύριο μέλημα σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι η  δημόσια εικόνα σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, θα φωτίσει το νέο σας προφίλ, δείχνοντας σε όλους πως με υπομονή και σκληρή δουλειά μπορείς να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας έρχεται να φωτίσει αυτή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Μιας και θα δείξει σε όλους πως αυτή τη χρονική στιγμή, ότι και να κάνετε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα το κάνετε με πάθος.

ΙΧΘΥΣ

Τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας απαιτεί από εσάς τους Ιχθύες, να δείτε η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού. Αφήστε στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, και απαλλαγείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας φρενάρουν, ενώ παράλληλα, μην διστάσετε να ριχτείτε με ένταση και πάθος σε όσες το αξίζουν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u