Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικό πάθος!!!


Στις 21/03 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου  με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου (23ο 25’). Η Αφροδίτη είναι η πύλη των αισθήσεων, ενώ ο Άρης είναι η δράση και η σεξουαλικότητα μας. Όταν οι δύο αιώνιοι εραστές συναντιούνται σε  όψη τετραγώνου, η ερωτική ένταση και το πάθος  κορυφώνονται, με αποτέλεσμα οι σκηνές ζήλειας, αλλά και η ανάγκη μας για το απόλυτο να κορυφώνονται. Αυτό που σου ζητάει αυτή η όψη είναι, να αφήσεις πίσω τα πρέπει και τα στερεότυπα και να ζήσεις το πάθος της στιγμής απαλλαγμένος από τα κοινωνικά πρέπει, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, αλλά δεν σου υπόσχεται διάρκεια. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 11 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το πάθος και η ένταση θα κυριαρχήσει αυτές τις ημέρες στη ζωή σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη θα σας ωθήσει να είστε κτητικοί τόσο με τα αποκτήματα σας όσο και με τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέση μάχης  είστε εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον Άρη , ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, δείχνει ότι η ένταση και το πάθος θα κυριαρχήσουν τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε, όσο είναι δυνατόν, τις σκηνές ζήλιας.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανασφάλεια σας αυτή τη χρονική περίοδο έχει χτυπήσει κόκκινο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το  ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την ανυπομονησία σας σε ότι αφορά την επέκταση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων στο εξωτερικό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε στιγμές έρωτα και πάθους με ένα πρόσωπο το οποίο είναι από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα και η σχέση αυτή, όσο κρατήσει, θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονο δίλλημα θα βρεθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Και αυτό δεν είναι άλλο αν, κάτω από  επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, πρέπει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, παρασυρόμενοι από την ερωτική έλξη που μπορεί να νιώθετε για αυτό.

ΛΕΩΝ

Ανάμεσα από συμπληγάδες πέτρες νιώθετε ότι βρίσκεστε εσείς οι Λέοντες. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, το πιθανότερο είναι να θα δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σας με τον/ην  ερωτικό/ή σας σύντροφο, εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων ή ενός ερωτικού πειρασμού ο οποίος βρίσκεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσπάθεια σας να κάνετε την καθημερινότητα σας όσο πιο όμορφη και λειτουργική γίνεται θα πέσει απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο. Αυτός δεν είναι άλλος από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τους τόνους στο χώρο της εργασίας σας και να δημιουργήσει προβλήματα στην προώθηση των σχεδίων σας. Έχετε μήπως σκεφτεί ότι πίσω από τα εμπόδια που σας βάζουν ορισμένα άτομα μήπως κρύβεται ερωτικό πάθος.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετει μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να πυροδοτήσει εντάσεις σε μια οικονομική συνεργασία, εξαιτίας ενός φλερτ που αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λέξη σύγκρουση είναι λίγη για εσάς.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας  τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους τόσο στις οικογενειακές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στα λόγια σας. Η  όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους στο χώρο της εργασίας σας. Πριν πείτε ότι οι συνάδελφοι σας, σας αδικούν καλό θα ήταν να δείτε μήπως πίσω από αυτή την συμπεριφορά υποβόσκει ένας κρυφός έρωτας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Κάτω  όμως από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, αυτό που θέλετε είναι να δώσετε πάθος όχι μόνο στα δημιουργήματα σας, αλλά και σε όλες σας τις σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη του έρωτα Αφροδίτη στο ζώδιο σας, έχει ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση σας ύψη. Όταν όμως αυτή συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, το αποτέλεσμα είναι η ένταση και το πάθος να μεταφερθεί όχι μόνο στην ερωτική σας ζωή, αλλά και σε όλη την γκάμα των σχέσεων.

ΙΧΘΥΣ

Έντονα συγκρουσιακή είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Ιχθύες. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από ζώδιο του Υδροχόου με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε τον εσωτερικό σας κόσμο όπως ακριβώς θέλετε, με αποτέλεσμα ο λόγος σας να είναι έντονος και βιαστικός. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το γεγονός ότι μια ερωτική σχέση δεν μπορείτε να τη βγάλετε στο φως σας γεμίζει θυμό.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u