Εξάγωνο Αφροδίτης- Ουρανού, Ξαφνικές ερωτικές ιστορίες …


Μια στιγμή είναι αρκετή για να μας βγάλει από το τέλμα, να μας αλλάξει την ζωή και να μας οδηγήσει σε ευχάριστα μονοπάτια. Ας προετοιμάσουμε λοιπόν το εαυτό μας για ευχάριστες ανατροπές στις 18/04 όπου η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (13ο 49’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό το μόνο σίγουρο είναι ότι η προσωπική μας ζωή δεν θα είναι ίδια, αφού είναι πιθανό να προκύψουν  ξαφνικοί  έρωτες οι οποίοι θα μας κάνουν να δούμε την ζωή πιο όμορφη και να χαμογελάσουμε και πάλι.  Θα έχουμε ευχάριστες γνωριμίες ενώ θα έρθουμε πολύ κοντά με άτομα που δεν περιμέναμε.

Από την άλλη πλευρά θα έχουμε σημαντικές  επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν τα οικονομικά μας, ενώ μπορεί να δεχτούμε δώρα αλλά και εκπλήξεις από τους αγαπημένους μας. Σε ότι αφορά την εμφάνιση μας, μιας και η Αφροδίτη συνδέεται άμεσα με την ομορφιά , μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια τολμηρή αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση, η οποία θα μας ανανεώσει και πάνω από όλα θα μας αρέσει.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και τους Παρθένους και τους  Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία η οποία θα τους φέρει σημαντικά κέρδη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν μια απρόσμενη ερωτική περιπέτεια.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό είναι πιθανό να δεχτούν μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από ένα φιλικό τους πρόσωπο, η οποία θα τους αλλάξει ουσιαστικά την καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας ο οποίος θα τους βοηθήσει να ανανεωθούν συναισθηματικά.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να πάρουν την απόφαση και να κάνουν στροφή στην καριέρα τους, αλλάζοντας ουσιαστικά το επαγγελματικό τους προφίλ. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσουν σε ριζικές τολμηρές αλλαγές στην εμφάνιση και στο στυλ τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και ξαφνικές επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες θα τους φέρουν και σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!