Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς


Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, και πλέον είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε, μαζί με το ξύπνημα της φύσης, και το ξύπνημα της πιο συναισθηματικής μας πλευράς.

Τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτό θα τον  αναλάβει η Αφροδίτη, η οποία έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου,   θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων στις 05/04 στις 18:18 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 02/05 στις 19:10 μ.μ.

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το  υδάτινο και άκρως ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων  θα δώσει τέλος σε μια περίοδο συναισθηματικής ψυχρότητας και θα μας ωθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας, αλλά και τις κρυμμένες μας ευαισθησίες.

Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα να εξιδανικεύσουμε  τον ερωτικό μας ταίρι αλλά και την σχέση μας, και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, τα οποία θα τελειώνουν όπως τα παραμύθια, και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Η παρουσία του Δία στους Ιχθύς, υπόσχεται ότι θα φέρει τύχη στον έρωτα και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες. Πολύ σημαντικό για εμάς είναι να εκτιμήσουμε τα δώρα της τύχης, και να μην παρασυρθούμε σε αυταπάτες και υπερβολικές προσδοκίες.

Ιδιαίτερα ευνοημένα από την παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) τα οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες, ενώ σε ερωτικές μπερδέματα  και αυταπάτες είναι πιθανό να παρασυρθούν  οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στους Ιχθύς οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 18/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή (13ο 32΄), υπόσχεται ότι θα ενισχύσει την δημοτικότητα και θα φέρει ευχάριστες γνωριμίες τόσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύς όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (13ο 49’), υπόσχεται απρόσμενους έρωτες, ξαφνικές γνωριμίες αλλά και δώρα  τόσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύς όσο και για τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (24ο 28’), υπόσχεται ερωτικά ειδύλλια και συναισθηματικές εξιδανικεύσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Την 01/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία (27ο 57’), τύχη στον έρωτα, δώρα αλλά και νέες οικονομικές ευκαιρίες για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Την 01/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον ανάδρομο Πλούτωνα (28ο 35’), υπόσχεται μοιραίες γνωριμίες  αλλά και έντονη ερωτική διάθεση τόσο για τους  Παρθένους, και τους Ιχθύς όσο και για τους Καρκίνους και τους  Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του  3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία της Αφροδίτη στους Ιχθύς   τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η ζωή σας  αυτή τη χρονική περίοδο.  Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές για λίγο καιρό ακόμα . Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο οι δεσμευμένοι θα βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική σας πλευρά, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας  ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στους Ιχθύς των Ιχθύων  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ξεκινάει μια περίοδος όπου θα περάσετε όμορφα με τους φίλους και τους κοινωνικούς γνωστούς σας, θα έχετε σημαντικές γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ παράλληλα θα δεχτείτε και μια επαγγελματική πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας θα έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, να δεχτείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις, να κάνετε μια τυχερή γνωριμία η οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Επίσης, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας όσοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο σε αναζήτηση νέας εργασίας.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε το δημόσιο προφίλ σας, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε το κοινωνικό σας status.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και αισιόδοξες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος  της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολους τρόπους για να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχετε και σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε την δουλειά σας και για να τακτοποιήσετε Νομικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο εκτός χώρας ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό να είναι η αφορμή για να ανανεώσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Την καλή σας διάθεση ξανά βρίσκετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.      Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, αλλά και  για να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα δώσουν σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας . Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς, αφού σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας,  και γιατί όχι, να προχωρήσετε σε μια νέα και ιδιαίτερα τυχερή συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν με τον σύντροφο σας, ενώ θα βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική σας πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Η αρμονία και η ισορροπία επανέρχεται και πάλι στο χώρο της εργασίας σας. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στους Ιχθύς  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει την ηρεμία και την ισορροπία στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους  συναδέλφους σας, οι οποίες μπορεί να είχαν διαταραχθεί. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την υγεία και να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις χαρές της ζωής θα απολαύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ιχθύς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με τον πιο έξυπνο τρόπο τα δημιουργικά σας σχέδια, θα βρείτε χρόνο να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας, θα κάνετε όνειρα για το μέλλον, ενώ είναι πιθανό να έχετε και σημαντικά κέρδη. Σε  προσωπικό επίπεδο οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους, ενώ για τους αδέσμευτους ένας νέος έρωτας θα κάνει την είσοδο του στην ζωή τους με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπίτι και η οικογένεια σας θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στους Ιχθύς  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και την διακόσμηση του, να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ παράλληλα θα επαναφέρει την αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις.  Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο ήρεμη θα είναι η καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας με την ευγένεια και τον γλυκό και εκφραστικό σας λόγο, και να αφήσετε για λίγο στην άκρη την γνωστή σας αυστηρότητα. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή να έρθετε πιο κοντά με άτομα που θα γνωρίσετε από τους φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας, μετά από μια επαγγελματική επιτυχία, ενώ είναι πιθανό πολύ σύντομα να δείτε και σημαντικά κέρδη στο πορτοφόλι σας. Σε προσωπικό επίπεδο , θα βγάλετε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή πλευρά του εαυτού σας, ενώ θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο τυχερές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ιχθύς . Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής σας, όπου ο έρωτας και η τύχη θα πάνε παρέα. Η γοητεία σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και η παρουσία σας δεν θα περνάει απαρατήρητη. Για τους αδέσμευτους οι έρωτες που θα προκύψουν, θα είναι ρομαντικοί και ιδιαίτερα τυχεροί, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να αναθερμάνουν την σχέση τους. Φυσικά αυτή η χρονική περίοδος θα σας φέρει και τυχερές συνεργασίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!