Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, πρακτικές λύσεις…


Στις 20/03 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο  ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει για 2η φορά όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω (19ο 13’). Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που μας βοηθάει να αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα από το περιβάλλον , ενώ ο Κρόνος είναι το όριο, είναι η δομή , είναι άμεσα συνδεδεμένος με την έννοια του χρόνου, την υποχρέωση και επιδοκιμάζει πάντα την σκληρή προσπάθεια.
Η σχέση αυτών των δύο πλανητών είναι αρκετά ιδιαίτερη, μιας  ο Κρόνος προσπαθεί να οργανώσει τις σκέψεις μας. Κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου έχουμε την δυνατότητα να επανεξετάσουμε τις σκέψεις μας, να αποφασίσουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με  υποθέσεις που προσπαθούσαμε να αποφύγουμε, να ξεπεράσουμε το τέρας της γραφειοκρατίας, ενώ κάτω από την επιρροή της έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε ένα μεταφορικό μέσο από δεύτερο χέρι. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 2 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με την προβολή της δουλειάς σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Κάτω από την επιρροή της  θετικής όψης εξαγώνου ανάδρομου Ερμή – Κρόνου, θα βρείτε νέους τρόπους με τους οποίους θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με την μικρότερη απώλεια ενέργειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και να βρείτε τρόπους, ώστε να τις κάνετε πιο δυνατές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαθέσεις του κυβερνήτη σας Ερμή, δεν σας αφήνουν ασυγκίνητους. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να κρατήσετε μόνο όσες βρίσκονται πάνω σε γερά θεμέλια, και έχουν αποδείξει την αξία τους στο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα εποικοδομητική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Καρκίνους. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον  Κρόνο, θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα σχέδια σας που αφορούν μια νέα συνεργασία στο εξωτερικό, και να βρείτε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους θα επισπεύσετε τις διαδικασίες. 

ΛΕΩΝ

Ένα άλλο πρόσωπο έχετε βγάλει προς τα έξω αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον  Κρόνο θα καταφέρετε θα αλλάξετε τους τρόπους με τους οποίους κινείστε στην καθημερινότητα σας, ενώ θα καταφέρετε να ξεμπλοκάρετε μια οικονομική σας υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος σας πάει πολύ . Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ξανασκεφτείτε και γιατί όχι, να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Πιο πρακτικοί καλείστε να γίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με πιο αποτελεσματικό τρόπο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας, τόσο απέναντι στη δουλειά σας όσο και απέναντι στην οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς.  Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον Κρόνο θα δώσει δομή στην σκέψη σας και θα σας βοηθήσει  να βρείτε τρόπους με τους οποίους ένα φιλόδοξο σχέδιο σας μπορεί να μπει άμεσα σε πρακτική εφαρμογή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε συζητήσεις για τα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με τον Κρόνο θα σας φέρει επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μια πρόταση για την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, την οποία αυτή τη φορά θα εξετάσετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη σοβαρότητα σας ταιριάζει γάντι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Κρόνο, θα σας  ωθήσει να ξαναρχίσετε ένα νέο γύρω συζητήσεων που αφορά μια επαγγελματική συμφωνία, η οποία δεν είχε ολοκληρωθεί στο παρελθόν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδο συζητάτε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Κρόνο, θα σας φέρει και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων μια ιδέα σας, την οποία αν βελτιώσετε, μπορεί πολύ σύντομα να σας φέρει σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ

Είστε από τους ανθρώπους που λειτουργείτε κυρίως με την διαίσθηση σας. Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας  με τον  Κρόνο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις ιδέες σας, και να βρείτε τρόπους με τους οποίους θα δημιουργήσετε πετυχημένες συνεργασίες μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u