Σεληνιακοί Κύκλοι Σάρος


Οι Κύκλοι Σάρος είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο πρόβλεψης τόσο για τα φυσικά πεδία, όπως η μετεωρολογία, όσο και για τα θεωρούμενα υπερβατικά, όπως η αστρολογία και η βιοδυναμική θεώρηση.

Όταν αναλύουμε έναν γενέθλιο χάρτη, μπορούμε με σχετική βεβαιότητα να έχουμε ένα σαφές αποτύπωμα της ζωής του ατόμου σε ένα βάθος 18 ολόκληρων ετών, με βάση τους Κύκλους Σάρος. Ας δούμε αυτήν την γοητευτική περιοχή των επαναλήψεων και του κάρμα, του πεπρωμένου και της ελεύθερης (;) βούλησης.

Κάθε κύκλος Σάρος είναι μια περίοδος 6.585,3 ημερών, δηλαδή 18 ετών, 11 ημερών και 8 ωρών. Κάθε φορά που κλείνει ένας τέτοιος κύκλος έχουμε επανάληψη των σεληνιακών φαινομένων με μεγάλη ακρίβεια.

Πρώτοι ασχολήθηκαν οι περίφημοι Χαλδαίοι αστρολόγοι με αυτό το μέγα θέμα.

Το γεγονός ότι η μυστηριακή Σελήνη έχει πολλά κλειδιά για το πεπρωμένο μας είναι δεδομένο: το πέρασμά της από τα ζώδια, οι όψεις της με τους πλανήτες, ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός της, το μαύρο Φεγγάρι και οι Κύκλοι Σάρος, δεν εξαντλούν το οπλοστάσιό της…

Οι Κύκλοι Σάρος έχουν τεράστια σημασία για τις εκλείψεις. Επειδή όταν ολοκληρώνεται ένας Κύκλος έχουμε σεληνιακή επανάληψη, μετρώντας από έκλειψη σε έκλειψη ξέρουμε πότε ακριβώς θα συμβούν πανομοιότυπες εκλείψεις. Αυτό είναι ένα από τα μεγέθη που μετράει ο αινιγματικός Μηχανισμός των Αντικυθήρων, αυτό το τεχνολογικό θαύμα.

Ο Πτολεμαίος λάμβανε πάρα πολύ υπόψη του τους Κύκλους Σάρος, γιατί έκανε κοσμική και πολιτική αστρολογία κυρίως, δηλαδή ήθελε να δει τα μεγάλα γεγονότα. Και αυτά ανιχνεύονται με ακρίβεια με αυτήν την Σεληνιακή παράμετρο. Και ειδικά λόγω των εκλείψεων.

Αν έχουμε μια ακολουθία εκλείψεων και ξέρουμε με ακρίβεια – που ακριβώς αυτό συμβαίνει, είναι μετρήσιμο μέγεθος – ότι σε 18 και κάτι χρόνια θα έχουμε μια πανομοιότυπη ακολουθία, μπορούμε να υπολογίσουμε τις κινήσεις μας 18 χρόνια μετά!

Οι εκλείψεις δεν είναι απλά ψυχολογικά φαινόμενα, δεν είναι ότι απλά ο άνθρωπος χάνει την πηγή φωτός, άρα φοβάται και αισθάνεται ότι το σκότος θα κυριαρχήσει.

Πραγματικά την στιγμή που έχουμε μία έκλειψη έχουμε μια αλλαγή της ροής ενέργειας από τον Ήλιο. Και όπως είχαν παρατηρήσει ήδη από την αρχαιότητα, στα σημεία της Γης που οι Εκλείψεις ήταν ορατές υπήρχαν και οι πιο έντονες επιδράσεις, ενώ τα σημεία που δεν έβλεπαν την έκλειψη είχαν μικρή επίδραση.

Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις μια έκλειψη σε ένα συγκεκριμένο χώρο, σε μια χώρα, μπορείς με τον Κύκλο Σάρος να επιβεβαιώσεις πότε αυτή η χώρα θα βιώσει παρόμοιες συνθήκες και ροές ενέργειας. Άρα, μπορείς είτε να ετοιμάσεις την θωράκισή της, αν είσαι υποστηρικτής της, είτε να ετοιμάσεις την επίθεσή σου αν είσαι εχθρός της!

Και σε προσωπικό επίπεδο οι Κύκλοι Σάρος παίζουν μεγάλο ρόλο, οι Εκλείψεις δεν χαρίζονται στην προσωπική μας μοίρα, φέρνουν μεγάλες μεταβολές – όχι όμως αναγκαστικά κακές.

Οι ηλιακές εκλείψεις που θα βιώσουμε στην ζωή μας έχουν το στίγμα τους επάνω στις αποφάσεις μας. Και με τους Κύκλους Σάρος ξέρουμε πότε, σε ποια στιγμή του μέλλοντός μας θα έχουμε μια πανομοιότυπη πρόκληση ή ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε.

Οι Κύκλοι Σάρος μπορούν να δουν πολύ βαθιά μέσα στο μέλλον.

Τους λαμβάνουν υπόψη τους όλοι ανεξαιρέτως οι ισχυροί που σχεδιάζουν αυτό το μέλλον. Και είναι ένα πολύ προσιτό εργαλείο με το οποίο και εμείς μπορούμε – με ελάχιστες γνώσεις, αλλά φυσικά με μεγαλύτερη ασφάλεια κάτω από την καθοδήγηση ενός γνώστη – να δούμε βαθιά στο μέλλον μας, σε έναν ορίζοντα 18 ετών και να σχεδιάσουμε τα βήματα της ζωής μας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!