Εξάγωνο Άρη-Δία, η τύχη βοηθά τους τολμηρούς !!!

Εξάγωνο Άρη-Δία, η τύχη βοηθά τους τολμηρούς !!!


Στις 12/11 ο Άρης λίγες ημέρες  πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το  ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη (25ο 42’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη εξάγωνου του Άρη με τον Δία δίνει στο άτομο μεγάλα αποθέματα ενέργειας, την οποία μπορεί να διοχετεύσει δημιουργικά, ενώ παράλληλα του δίνει την ικανότητα να παίρνει σημαντικές αποφάσεις πολύ γρήγορα και να είναι ιδιαίτερα αποδοτικός όταν λειτουργεί κάτω από πίεση.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα πάρουμε σημαντικές και αρκετά ριψοκίνδυνες αποφάσεις,  μπορούμε να είμαστε πολύ αποδοτικοί λειτουργώντας κάτω από έντονη πίεση,  θα έχουμε την ευκαιρία να προωθήσουμε τα φιλόδοξα σχέδια μας, ενώ σε αθλητικό επίπεδο θα δούμε πολύ καλές επιδόσεις .

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.
Η επιρροή της όψης ισχύει για  9ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια και τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ανανεώσετε την σχέση σας με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία η οποία στα μάτια των περισσότερων φαινόταν αδύνατη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εκτός από ηθική θα λάβετε πολύ σύντομα και οικονομική επιβράβευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, σας ωθήσει να γίνετε τολμηροί και να κυνηγήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο θα αλλάξει ριζικά την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας  βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη,  θα ωθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Άλλωστε είστε σίγουροι για την επιτυχία των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις και να διαφυλάξετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις υψηλού ρίσκου οι οποίες να είστε για ένα πράγμα σίγουροι, ότι θα σας βγούνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με την βοήθεια ισχυρών προσώπων από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας. Άλλωστε τίποτε δεν κάνετε χωρίς να το μελετήσετε σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να επεκτείνετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, έχοντας δίπλα σας ισχυρούς συμμάχους.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη , θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Άρης στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στην παραδοσιακή Αστρολογία ο Άρης εκτός από κυβερνήτης του Κριού ήταν και ο κυβερ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, απιστίες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/11 η Αφροδίτη από το  ζώδιο του Τοξότη  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με  τον ...

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, λύσεις σε θέματα καθημερινότητας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχη ...

Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, επίτευξη στους στόχους μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτω ...

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 2η φορά όψη τ ...

Πανσέληνος στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 12/11 στις 15:34 μ.μ. στο ζώδιο του ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u