Εξάγωνο Άρη – Κρόνου, Η επιτυχία χτίζεται με σωστές κινήσεις …


Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσουμε και αυτή τη χρονιά, και μαζί με τον απολογισμό της να βάλουμε τους στόχους της επόμενης. Τα μαθήματα που πήραμε τα τελευταία 2 χρόνια μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος μας, αφού έχουμε την δυνατότητα να προετοιμαστούμε πιο σωστά και να κάνουμε σταθερά βήματα.

Σύμμαχος μας θα είναι στις 30/12  Άρης από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει η όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (11ο  42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε δράση, μόνο που αυτή τη φορά οι κινήσεις μας θα είναι πολύ προσεχτικά μελετημένες ώστε να μην χάσουμε άσκοπα την ενέργεια μας, αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε τα σχέδια μας σε σταθερές βάσεις , και να μείνουμε αφοσιωμένοι στους  στόχους.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας θα παίξει η  στρατηγική που θα ακολουθήσουμε, αλλά και η βοήθεια που θα έχουμε από άτομα που βρίσκονται σε καίριες θέσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση μας με τον σύντροφο μας, ενώ όσες ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Τοξότες και τους Διδύμους όσο και τους Λέοντες και τους  Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν σε σταθερές βάσεις τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, και θα κινηθούν μεθοδικά για να πετύχουν τους στόχους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πάρουν μετά από πολύ σκέψη σημαντικές αποφάσεις για την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σταθερή σχέση.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα έχουν την ευκαιρία να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις στις οποίες θα είναι συνεπείς, ενώ από την άλλη πλευρά, οι οικονομικές συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο μπορεί να μην τους δώσουν μεγάλα κέρδη, θα έχουν όμως διάρκεια στο χρόνο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους και θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, ενώ θα ζήσουν και ωραίες στιγμές στην ερωτική τους ζωή.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σταθερές συνεργασίες, έχοντας την βοήθεια σημαντικών προσώπων από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με ένα άτομο βρίσκεται στο φιλικό τους περιβάλλον ή σε μια φιλική συγκέντρωση και η οποία θα έχει γερές βάσεις και διάρκεια στο χρόνο.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να βρουν άμεσες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα έχουν ευχάριστες αλλαγές στην δουλειά τους, όπως μια προαγωγή και νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν την απόφαση να αφήσουν πίσω τους κακές συνήθειες και με την καινούργια χρονιά να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!