Δίας στους Ιχθύς και πως θα μας επηρεάσει


Με τον πιο όμορφο τρόπο θα αποχαιρετήσουμε, την περίεργη και ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων χρονιά, αφού ο πλανήτης της τύχης Δίας ολοκληρώνει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς, σε ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με τις Τέχνες, την έμπνευση, την Πίστη αλλά και την θεραπεία, όπου αναμένουμε ευχάριστα πράγματα κατά την διάρκεια της παραμονής του.

Στο ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνούσε ο Δίας, μέχρι την ανακάλυψη του Ποσειδώνα, είναι η  2η φορά που θα κάνει την είσοδο του , μετά την 1η δοκιμαστική παρουσία του  από τα μέσα της άνοιξης μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Στις  29/12 και συγκεκριμένα, στις 06:10 π.μ. θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς και θα παραμείνει μέχρι τις 11/05/2022 όπου στις 02:22 π.μ. θα κάνει για 1η φορά την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού, στο  οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 28/10/2022 στις 08:09 π.μ., στη συνέχεια, στις 28/10/2022 στις 08:10 π.μ. θα επιστρέψει για 3η φορά  ανάδρομος στους Ιχθύς  και μέχρι τις 23/11 θα φτάσει στην 28ο 48’, ενώ στις 25/11 θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία από την 28ο 48’ και στις 20/12 στις 16:33 μ.μ. θα κάνει την είσοδο του για 2η φορά στο ζώδιο του Κριού.

Κατά τη διάρκεια παραμονής του στους Ιχθύς, θα έχουμε την τάση να βοηθούμε όποιον θεωρούμε ότι είναι πιο αδύναμος από εμάς, θα μας αγγίζουν με μεγαλύτερη ευκολία τα κοινωνικά θέματα και θα δείξουμε μεγαλύτερη ευαισθησία στα ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία αλλά και τις ασθένειες. Από την άλλη πλευρά , θα ενισχυθούν οι   διαισθητικές μας ικανότητες, θα έχουμε περισσότερες μεταφυσικές ανησυχίες οι οποίες θα αποτελέσουν και την αφορμή για να ξεκινήσουμε τις πνευματικές μας αναζητήσεις, ενώ αρκετοί θα μπουν στην διαδικασία να βρουν τρόπους για να θεραπεύσουν τις πληγές που άνοιξε στην ψυχή τους ο αναγκαστικός περιορισμός και η απομόνωση που προκάλεσε η πανδημία τα τελευταία 2 χρόνια.

Οι εσωτερικές μας αναζητήσεις, με την βοήθεια του Δία,  θα είναι θεραπευτικές για την ψυχή μας, καθώς θα μας βοηθήσουν να απεγκλωβιστούμε από φόβους και συναισθήματα που μας δημιουργούσαν άγχος και ανασφάλειες.

Η παρουσία του Δία στους Ιχθύς και η συνάντηση του με τον Ποσειδώνα θα σημάνει την έναρξη μιας νέας περιόδους άνθησης στην Τέχνη και την στροφή του κόσμου προς το Θέατρο, τον χορό, την μουσική και την ζωγραφική.

Από την άλλη πλευρά, στο κομμάτι της θεραπείας, εκτός από σημαντικές ανακαλύψεις στον τομέα της Κλασσικής Ιατρικής, και σε σημαντικές ανακαλύψεις στην καταπολέμηση των ιών, θα έχουμε επικουρικά, και την βοήθεια των εναλλακτικών μορφών θεραπείας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία  του Δία από τους Ιχθύς θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) τα οποία θα έχουν δυνατότητα να αναπτύξουν τα σχέδια τους και να ζήσουν όμορφες στιγμές στην προσωπική τους ζωή, ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές  τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής  του Δία στους Ιχθύς οι όψεις που θα σχηματίσει με :

Τον Άρη

Στις 04/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Άρη (8ο 02’), θα ωθήσει σε δυναμικές αποφάσεις τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Ιχθύς και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Τον Ουρανό

Στις 18/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με Ουρανό (11ο 12’), θα βοηθήσει να βρουν πρωτότυπες λύσεις οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τόσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύς όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Σε κοσμικό επίπεδο θα έχουμε σημαντικές ανακαλύψεις στον τομέα της επιστήμης, οι οποίες άμεσα μπορούν να μπουν σε πρακτική εφαρμογή.

Τον Ήλιο

  • Στις 05/03 η τυχερή όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ήλιο (14ο 58’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες, τύχη και επιτυχία τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 21/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ήλιο (28ο 48’), θα ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Τον Ερμή

  • Στις 21/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (18ο 45’), υπόσχεται ευχάριστες ειδήσεις και τυχερές συμφωνίες για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (27ο 11’), θα δώσει έξυπνες ιδέες, ενώ από την άλλη πλευρά ευνοεί και τα ταξίδια τόσο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και για τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 16/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ερμή (28ο 53’),θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες και θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 06/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (29ο 03’), είναι πιθανό να ωθήσει σε αψυχολόγητες ενέργειες και αποφάσεις υψηλού ρίσκου τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Τον Ποσειδώνα

  • Στις 12/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα (23ο 58’), θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες και την δημιουργικότητα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Σε κοσμικό επίπεδο, θα δούμε πολλά ευχάριστα πράγματα να συμβαίνουν στην Ιατρική και συγκεκριμένα στην εύρεση θεραπειών σημαντικών ασθενειών, αλλά και στην Τέχνη.  

Την Αφροδίτη

  • Την 01/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με την Αφροδίτη (27ο 57’), υπόσχεται τύχη στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με την Αφροδίτη (28ο 55’), υπόσχεται τυχερές γνωριμίες και κοινωνική αναγνώριση στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με την Αφροδίτη (29ο 13’), είναι πιθανό να παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές, άσκοπες σπατάλες και ερωτικά σκάνδαλα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς  τους  Κριούς. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ουσιαστικά μια περίοδος προετοιμασίας για εσάς, αφού θα σας ωθήσει όχι μόνο να κάνετε σχέδια για το μέλλον, αλλά να κάνετε και τις κατάλληλες κινήσεις στο παρασκήνιο για να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε την κατάλληλη θεραπεία σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας, ενώ αρκετοί θα οραματιστείτε το μέλλον της προσωπικής και της οικογενειακής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ταύρους.  Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε τυχερές γνωριμίες με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και οι οποίοι μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μέσα από τις φιλικές σας συναναστροφές να γνωρίσετε το άτομο με το οποίο θα προχωρήσετε την ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικά βήματα στην καριέρα σας θα κάνετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική θα είναι για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και θα βάλει την σφραγίδα στην επαγγελματική σας επιτυχία και στην κοινωνική σας καταξίωση. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα, γι’ αυτό μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας ανεκμετάλλευτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Καρκίνοι . Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, να προβάλετε την δουλειά σας, να τακτοποιήσετε με ευκολία τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε και ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή να βρείτε μια δουλειά στο εξωτερικό. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

ΛΕΩΝ

Μια θετική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανοίξει τον δρόμο για να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις ή εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους. Ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε σημαντικές νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα σας φέρουν στο μέλλον σημαντικά κέρδη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά και στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην σχέση σας με τους άλλους θα εστιάσετε την προσοχή σας το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις, και να ολοκληρώσετε συνεργασίες που έχουν φτάσει σε ένα τέλμα, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχετε και την ευκαιρία προχωρήσετε σε  νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία του Δία στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης με τον σύντροφο σας, και αρκετοί από εσάς να κάνετε το επόμενο βήμα και να προχωρήσετε σε επισημοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Την δυνατότητα να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας και η αναγνώριση θα έρθει με μια προαγωγή αλλά και νέες ευθύνες. Επίσης, θετικά θα είναι τα νέα και για την υγεία σας αφού θα καταφέρετε να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις διατροφικές ατασθαλίες καθώς μπορεί να είναι η αφορμή για να πάρετε βάρος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές, χαρούμενες και τυχερές περιόδους της ζωής σας ξεκινά για εσάς τους  Σκορπιούς. Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα έχετε νέους έρωτες, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του είναι πιθανό να αρκετοί να χαρείτε την έλευση ενός παιδιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το σπίτι και την ακίνητη σας περιουσία θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς Τοξότες. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου , ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό αλλάξετε σπίτι εξαιτίας ενός νέου επαγγελματικού ξεκινήματος, ή να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την δυνατότητα να προβληθείτε θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, ενώ παράλληλα θα έχετε και αρκετές  τυχερές γνωριμίες κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο, άλλοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα προχωρήσουν στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστα νέα για το πορτοφόλι σας θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα  εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο στους Ιχθύς  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να προστατεύσετε τα κεκτημένα στην δουλειά σας , αλλά και να προχωρήσετε σε οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα σας φέρουν άμεσα σημαντικά οικονομικά οφέλη.  Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει να παρασυρθείτε σε οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΣ

Ένας σημαντικός 12ετής κύκλος ζωής ξεκινά για εσάς τους Ιχθύς. Η είσοδος του πλανήτη της τύχης Δία στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε τον σπόρο για των πραγμάτων που θέλετε να κάνετε τα επόμενα χρόνια, οι ευκαιρίες που θα φέρει στην καριέρα σας θα είναι πολλές και εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τις εκμεταλλευτείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Μέσα στα ευχάριστα γεγονότα μπορεί να φέρει ο Δίας είναι και μια εγκυμοσύνη, αλλά και κάποια κιλά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!