Εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα, Αποφασισμένος να πετύχω τους στόχους μου ..


Στη ζωή για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα υπάρξουν στιγμές όπου θα χρειαστεί να προχωρήσουμε και σε μεγάλες υπερβάσεις.

Βέβαια υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα μπορούν να γίνουν λιγάκι πιο εύκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, εξαιτίας της αποφασιστικότητας μας.

Μια τέτοια στιγμή είναι στις 06/12 όπου ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 11’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα η αποφασιστικότητα μας να πετύχουμε θα μας βοηθήσει να βρούμε μέσα μας την δύναμη που χρειάζεται, ώστε να δουλέψουμε σκληρά για την επιτυχία των προσωπικών και επαγγελματικών μας στόχων, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια. Θα ξαναβρούμε το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση μας.

Θα προχωρήσουμε ακολουθώντας συγκεκριμένη στρατηγική, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε, θεμιτά ή αθέμιτα.

Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, ρίχνοντας σε κάποιες περιπτώσεις τους τίτλους του τέλους. Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή,  η ερωτική μας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αυτό θα μας βοηθήσει να βρούμε τρόπους για να ανανεώσουμε την σεξουαλική μας ζωή .

Η όψη εξάγωνου του Άρη με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο για τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει  για +/- 5ημέρες.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν με αποφασιστικότητα τα νέα επαγγελματικά τους εγχειρήματα, αδιαφορώντας για τον κόπο και τον χρόνο που πρέπει να διαθέσουν. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, η αυτοπεποίθηση τους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανανέωση της ερωτικής τους ζωής.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε τολμηρές νέες συνεργασίες, προβάλλοντας με επιτυχία τον εαυτό τους και τις επαγγελματικές τους ικανότητες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κατακτήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει και θα ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στο χώρο της εργασίας τους, με την αποτελεσματικότητα, το αίσθημα ευθύνης, ανακαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, αρκετοί θα είναι αυτοί που θα πάρουν την απόφαση να ασχοληθούν ουσιαστικά με τον εαυτό τους, την υγεία και την εμφάνιση τους και να προχωρήσουν σε άμεσες και δραστικές λύσεις.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να βάλουν σε τροχιά υλοποίησης τα πιο τολμηρά τους σχέδια, ενώ για την επιτυχία των στόχων τους δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν, θεμιτά ή σε κάποιες περιπτώσεις αθέμιτα, όπως είναι οι γνωριμίες τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με ένα νέο πρόσωπο που θα κάνει αυτές τις ημέρες την είσοδο του στην ζωή τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!