Εξάγωνο Ερμή – Άρη, Είμαι σίγουρος για τις αποφάσεις μου !!


Ο δρόμος προς την επιτυχία, τις περισσότερες φορές, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, εκτός από τύχη και σκληρή δουλειά, πρέπει να έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τις ευκαιρίες και να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις. Στις 05/07 λίγα λεπτά μετά την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου και του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθούν σε όψη εξάγωνου (00ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον Άρη θα έχουμε την δυνατότητα να κινηθούμε άμεσα και να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις, για τις οποίες δεν θα μετανιώσουμε, αφού θα είμαστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα. Τα όπλα που θα έχουμε αυτές τις ημέρες στην φαρέτρα μας είναι, η ταχύτητα στην σκέψη, η αποφασιστικότητα μας, το πείσμα μας, ο αυθορμητισμός μας αλλά και η ισχυρογνωμοσύνη μας, η καλή συναισθηματική μας κατάσταση. Από την άλλη πλευρά οι ιδέες μας θα είναι ιδιαίτερα έξυπνες, τις οποίες θα καταφέρουμε να περάσουμε με διπλωματικό τρόπο.

Επίσης, αυτές τις ημέρες αρκετοί από εμάς θα έχουμε, εκτός από  πολλές επαγγελματικές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις, όχι μόνο για λόγους δουλειάς αλλά και για αναψυχής.  Κατά τη διάρκεια των προσωπικών  και επαγγελματικών μας συζητήσεων θα είμαστε αυθόρμητοι, επίμονοι, ενώ δεν θα διστάσουμε να εξωτερικεύσουμε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και στα συναισθήματα μας. Επίσης, αυτές τις ημέρες αρκετοί από εμάς θα ασχοληθούμε με την φροντίδα του σπιτιού μας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει θα επηρεάσει θετικά τόσο  τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους των 2 πρώτων ημερών καθώς και  όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε μια νέα οικονομική συμφωνία με θετικά για αυτούς αποτελέσματα, ενώ από την άλλη πλευρά θα δουλέψουν με ιδιαίτερο πάθος. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσουν στην άκρη το σκληρό τους πρόσωπο και θα δείξουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα τις κρυμμένες τους ευαισθησίες.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει με υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα να περάσουν τις απόψεις τους κατά τη διάρκεια μια επαγγελματικής συζήτησης και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθούν με ιδιαίτερη ευαισθησία με τα ζητήματα που απασχολούν τους φίλους τους, και θα προσπαθήσουν να τους δώσουν άμεσες λύσεις. Επίσης, αρκετοί θα κάνουν και ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και αναψυχή.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει προστατεύσουν τα κεκτημένα τους στην δουλεία τους, ενώ δεν θα διστάσουν να κινηθούν παρασκηνιακά στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να προστατεύσουν την ερωτική τους ζωή.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες τους, ενώ θα βρουν έξυπνους τρόπους για να τραβήξουν την προσοχή των κατάλληλων ανθρώπων του φιλικού τους κύκλου, οι οποίοι και μπορούν να τους βοηθήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!