Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, Προχωράω μπροστά με σταθερά βήματα ..


Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, οι περισσότεροι από εμάς, αυτό που θέλουμε είναι να αρχίσουμε σιγά- σιγά να οργανώνουμε τα πλάνα της επόμενης χρονιάς. Η βασική μας επιθυμία, είναι τα βήματα που θα κάνουμε να είναι σταθερά και επιτυχημένα. Στις 30/11 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (19ο 48’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, ο ενθουσιασμός και  η επιθυμία μας τα σχέδια μας να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο  μπορούν να γίνουν πραγματικότητα,  με την προϋπόθεση ότι οι κινήσεις μας είναι σωστά μελετημένες. Ένα άλλα σημαντικό στοιχείο, είναι ότι αυτές τις ημέρες μας δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσουμε τις γραφειοκρατικές μας υποθέσεις και να βρούμε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο και ποιο αποτελεσματικό τρόπο οι εκκρεμότητες μας.

Το πιο σημαντικό όμως για εμάς είναι ότι μπορούμε να δείξουμε σε όλους το σοβαρό και υπεύθυνο πρόσωπο μας και μπορούν να μας εμπιστευτούν. Από την άλλη πλευρά, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να οργανώσουμε τα επαγγελματικά ταξίδια της επόμενης χρονιάς, ή κάποια επαγγελματικά σεμινάρια. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  ο Ερμής είναι ο πλανήτης που είναι άμεσα συνδεδεμένος τις μετακινήσεις μας, γι’ αυτό και αυτή η όψη είναι κάτι παραπάνω από ιδανική για να προχωρήσουμε στην εκμετάλλευση του παλιού μεταφορικού μέσου.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Διδύμους  και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν  οριστικά και με τον καλύτερο τρόπο τις γραφειοκρατικές τους υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα προχωρήσουν στην οργάνωση των επαγγελματικών τους σχεδίων για την επόμενη χρονιά. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν πολύ κοντά σε ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα τους στηρίξουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξουν στο ταίρι ότι μπορούν να τους εμπιστευτούν και να τους στηρίξουν σε ότι χρειαστούν, με τις πράξεις και όχι με τα λόγια τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει  να οργανώσουν με μεγάλη προσοχή τα  επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, ενώ παράλληλα, ευνοεί τις επαφές στο παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και τα συναισθήματα τους, ενώ είναι πιθανό να έρθουν και πάλι κοντά με ένα πρόσωπο από το ερωτικό τους παρελθόν, ωστόσο, μέχρι να νιώσουν σίγουροι θα επιλέξουν να  κρατήσουν αυτή τη σχέση κρυφή.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, τους υπόσχεται σταθερές επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες σύντομα θα αρχίσουν να τους αποδίδουν και οικονομικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής, ενώ είναι πιθανό ορισμένοι να βρουν το ταίρι τους μέσα από το χώρο της εργασίας τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους αξιοποιήσουν σωστά τις γνωριμίες τους και να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες οι οποίες τους υπόσχονται σταθερότητα στα οικονομικά τους, από την άλλη πλευρά, θα καταφέρουν να πείσουν τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους τους για την αποτελεσματικότητα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρουν άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τον σύντροφο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ εάν χρειαστεί θα μπουν μπροστά για να τους προστατεύσουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!