Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, Υλοποιώ τους στόχους μου !!


Ενθουσιασμός, οργάνωση και συνέπεια, αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας των επόμενων ημερών,  γι’ αυτό στο χέρι μας είναι να τις εκμεταλλευτούμε. Στις 07/04 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Κριού θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (22ο 37’).

Μια συνάντηση που έχει όλα τα στοιχεία που προαναφέραμε, και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο η επιθυμία για νέα ξεκινήματα, με τον ενθουσιασμό και τις πρωτότυπες ιδέες, μπορούν να υλοποιηθούν,  με την προϋπόθεση ότι θα κινηθούμε μεθοδικά. Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε έξυπνες λύσεις και να είμαστε αποτελεσματικοί στα ζητήματα που μας απασχολούν, δίνοντας οριστικό τέλος σε αυτά.

Παράλληλα όμως, είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και τα πιο τολμηρά μας βήματα θα είναι επιτυχημένα καθώς θα μπουν σε σταθερές βάσεις. Στην δουλειά μας θα είμαστε αποτελεσματικοί, χωρίς όμως αυτό να μειώνει τον ενθουσιασμό μας, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο είναι πιθανό να δεχτούμε και την στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε θέσεις ισχύος  ή να προχωρήσουμε σε πολύ καλές εμπορικές συνεργασίες.

Και επειδή ο Ερμής είναι ο πλανήτης που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, αυτή η όψη είναι ιδανική για να προχωρήσουμε στην εκμετάλλευση του παλιού μεταφορικού μέσου. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς  και τους Ζυγούς όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στις αρχές  του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να βάλουν σε σταθερές βάσεις τα νέα επαγγελματικά τους ξεκινήματα, ενώ από την άλλη πλευρά θα καταφέρουν να κλείσουν οριστικά τις γραφειοκρατικές τους υποθέσεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι ισχυροί τους φίλοι. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξουν στο ταίρι τους ότι τα λόγια συνάδουν με τις πράξεις τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να βρουν λύσεις, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά, στις οικονομικές τους υποθέσεις και να οργανώσουν σωστά τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση τους, ενώ είναι πιθανό να κρατήσουν κρυφή την προσωπική τους ζωή μέχρι να νιώσουν ότι έχει προοπτικές για το μέλλον.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν με ενθουσιασμό και σοβαρότητα τα μελλοντικά τους σχέδια, και να βρουν σημαντικούς υποστηρικτές μέσα από το φιλικό τους κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να πάρουν την απόφαση και να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να οργανώσουν σωστά την δουλειά τους και να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες οι οποίες θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί με τον σύντροφο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό ένα φλερτ στο χώρο της εργασίας να γίνει σοβαρή σχέση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!