Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές !!


Έξυπνες ιδέες και απρόσμενα θετικές εξελίξεις θα έχουμε αυτές τις ημέρες, και αυτή η νότα αισιοδοξίας που όλοι μας έχουμε τόσο ανάγκη θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που μπορεί να υπήρχαν στον δρόμο μας τον τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η συνάντηση του Ερμή από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από τον Ταύρο (8ο 30’), θα ενισχύσει την εφευρετικότητα μας καθώς θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα μας φέρει απρόσμενα ευχάριστες ειδήσεις , ενώ μπορεί να έχουμε και επικοινωνία και βοήθεια από άτομα που έχουμε να δούμε καιρό.

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να ασχοληθούμε με πρωτότυπα και διαφορετικά θέματα. Το μόνο που πρέπει να περιορίσουμε είναι την έμφυτη επιθυμία μας να υλοποιηθούν όλα άμεσα.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της  όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Σε μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σας δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες άμεσα μπορείτε να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή. Ο διαφορετικός τρόπος σκέψης σας, θα σας βοηθήσει χειριστείτε τις πιο απαιτητικές καταστάσεις στην δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες ανατροπές θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να αναπτύξετε μια πρωτότυπη ιδέα σας στον φιλικό σας κύκλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα έχετε σημαντικές βοήθειες από ανθρώπους που δεν το περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρωτότυπες λύσεις θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο με την ευστροφία σας θα τραβήξετε την προσοχή ενός σημαντικού ανθρώπου από το χώρο της δουλειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια είστε έτοιμοι να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από τον Ταύρο, θα σας ωθήσει να προωθήσετε με την βοήθεια των φίλων σας τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε με θέματα που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. 

ΛΕΩΝ

Σίγουροι για τον εαυτό σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε με αυτοπεποίθηση την θέση που σας αξίζει στον χώρο της εργασίας σας. Ενώ παράλληλα θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να πλασάρετε τον εαυτό σας στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς θα δείτε με χαρά μια επαγγελματική συνεργασία να ολοκληρώνεται απρόσμενα.

ΖΥΓΟΣ

Τις διπλωματικές σας ικανότητες θα βάλετε σε εφαρμογή αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε με έξυπνο τρόπο θα προβλήματα που υπάρχουν στην δουλειά σας και να καταφέρετε να φέρετε κοντά σας ακόμα και τους πιο δύστροπους συναδέλφους σας. Η μεταστροφή του κλίματος υπέρ σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου. Θα σας βοηθήσει να βρείτε ανατρεπτικούς και ιδιαίτερα πρωτότυπους τρόπους για να αναπτύξετε τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα φλερτ μπορεί να γίνει ξαφνικά μια έντονη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα θέματα που απασχολούν τα οικεία σας πρόσωπα εδώ και καιρό, καθώς και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα θετικό για εσάς, αφού, μετά από αυτό η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο ευχάριστη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απρόσμενες  συναντήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αφορμή για να συναντηθείτε ξαφνικά με φιλικά πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό,  ενώ δεν θα λείψουν και οι ειδήσεις που θα σας δώσουν ιδιαίτερη χαρά. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που έχετε γνωρίσει από το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα πειστικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από  τον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να δώσετε περάσετε με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο τις απόψεις σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αποφύγετε τις αντιδράσεις τους. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, θα καταφέρετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ποιο ευέλικτοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς, ότι θα καταφέρετε να προβάλετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!