Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού !


Στον έρωτα και στον πόλεμο λένε ότι όλα επιτρέπονται, αρκεί κάποιος να τολμήσει να διεκδικήσει αυτά που επιθυμεί. Έτσι, μετά από ένα διάστημα εσωστρέφειας και αρκετών περιορισμών λόγω των συνθηκών που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, ήρθε η στιγμή ο έρωτας να πάρει στην ζωή μας την θέση που του αξίζει.

Το ζώδιο, που συνδέεται με τα νέα ξεκινήματα είναι ο Κριός, γι’ αυτό και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, αμέσως μετά την Εαρινή Ισημερία, μας δηλώνει με τον πιο έντονο τρόπο ότι ήρθε η στιγμή, για όλους μας, να ανοίξουμε μια νέα σελίδα στην ερωτική μας ζωή.

Η Αφροδίτη στο Πύρινο ζώδιο του Κριού θα κάνει την είσοδο της στις 21/03 στις 16:17 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 14/04 στις 21:21 μ.μ.,  και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο.

Η παρουσία της στο ζώδιο του Κριού θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί και να μην διστάσουμε να παλέψουμε για το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με ευκολία τα συναισθήματα μας. Από την άλλη πλευρά θα αναζωπυρώσει το πάθος στις ερωτικές μας σχέσεις, στις οποίες θα δώσει νέα ένταση, ενώ παράλληλα μπορεί να μας ωθήσει να δοκιμάσουμε και νέες εμπειρίες στον έρωτα.

Η Αφροδίτη στον Κριό αυτό που μπορεί να μας υποσχεθεί, είναι ότι οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μοιάζουν με πυροτέχνημα, καθώς σε αυτές θα κυριαρχεί το πάθος και η ερωτική έξαψη, αυτό όμως, που δεν μπορεί να εγγυηθεί είναι η διάρκεια.

Όπως έχουμε πει, η Αφροδίτη, εκτός από τον έρωτα είναι και ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Κριού θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση τους και να αποφεύγουμε τις παρορμητικές αγορές.

Ιδιαίτερα ευνοημένα από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) στους οποίους υπόσχεται ότι θα φέρει νέους έρωτες αλλά και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες, ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού θα τους παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες οι οποίες θα τους ανανεώσουν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει κυρίως θετικές όψεις :

  • Στις 26/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο ( 5ο 48’), θα ενισχύσει τον ερωτισμό των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (11ο 16’), θα βοηθήσει να σταθεροποιηθούν οι ερωτικές σχέσεις τόσο των Κριών και των Ζυγών όσο και των Λιονταριών και των Υδροχόων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 06/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Άρη (19ο 43’), θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση τόσο των Κριών και των Ζυγών όσο και των Διδύμων και των Τοξοτών που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (25ο 04’), θα φέρει τύχη στον έρωτα αλλά και σημαντικές γνωριμίες τόσο για τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και για τους Λέοντες και τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (26ο 44’), θα ωθήσει να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Προτεραιότητα στον έρωτα θα δώσετε αυτή την χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία, τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί σε ότι και αν κάνετε. Η δυνατή σας παρουσία και η γοητεία που θα εκπέμπεται θα έχει σαν αποτέλεσμα να τραβάτε πάνω σας όλα τα βλέμματα, ενώ, δεν θα δυσκολευτείτε να βγείτε νικητές στο παιχνίδι του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτες στο παρασκήνιο θα ζήσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο, ευνοεί τις συζητήσεις στο παρασκήνιο και τις οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , είναι θα ζήσετε μια έντονη ερωτική περιπέτεια, την οποία όμως θα κρατήσετε από όλους μυστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδο ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο να ανανεώσετε την  κοινωνική σας ζωή, και να έρθετε κοντά σε πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα,  ενώ αρκετοί  από εσάς είναι πιθανό μέσα να ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, βελτιώνοντας την εικόνα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει μια θυελλώδης σχέση με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Χαρούμενοι και ιδιαίτερα αισιόδοξοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας για το επαγγελματικό σας μέλλον.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ζήσετε ένα έρωτα με ένα άτομο που γνωρίσατε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας θα ανακτήσετε αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία),   αλλά και να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία φαίνεται στα μάτια των άλλων αρκετά τολμηρή.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Νέες προοπτικές ανοίγονται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτή τη χρονική περίοδος για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας  Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού   στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας  με τους συνεργάτες σας, αλλά και να προχωρήσετε στη δημιουργία νέων συνεργασιών. ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η φλόγα που υπήρχε ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας θα αναζωπυρωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα θα γίνει η καθημερινότητα σας αυτό το χρονικό διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να δώσετε και αποτελεσματικές λύσεις, στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή είναι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να παρασυρθείτε  σε ερωτικές περιπέτειες  με συναδέλφους σας οι οποίες όμως θα έχουν μικρή διάρκεια. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να προχωρήσετε σε επιτυχημένες αισθητικές παρεμβάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο ερωτικές και χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ιδιαίτερη χαρά και  ενθουσιασμό τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, τα οποία λόγο των συνθηκών είχαν παγώσει. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, επίσης, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν στιγμές γεμάτες πάθος με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα πιαστούν στα δίχτυα ενός κεραυνοβόλου έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ευχάριστη περίοδο ξεκινά για τις οικογενειακές σας σχέσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα, να δώσετε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, να ανανεώσετε τον χώρο του  σπιτιού σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε στην  οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα ή να επεκτείνετε τις ήδη υπάρχουσες, μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την δυνατότητα να εκφράζετε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείξετε τα συναισθήματα σας και να γίνεται πιο αυθόρμητοι στις επαγγελματικές αλλά και στις φιλικές σας συζητήσεις. Ενώ, δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες με την βοήθεια της τεχνολογίας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια ευνοϊκή περίοδο ξεκινά για τα οικονομικά σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακός σας οίκο θα σας βοηθήσει αρχικά, να προστατεύσετε τα οικονομικά σας κεκτημένα, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα σας φέρει σύντομα σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι κατακτήσεις σας συνεχώς θα αυξάνονται, ενώ εσείς δεν θα διστάσετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δίνεται χαρά στους αγαπημένους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!