Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ταύρο


Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον Ταύρο σύντροφό σας απαρτίζεται από τη σχέση του με την Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης του.

Παρά την κοινή άποψη πως ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος, σταθερός και ίσως λίγο αποπνικτικός, ο Ταύρος μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισθησιακός, ειδικά όταν του ξυπνήσετε συναισθήματα.

Μόλις αυτά τα συναισθήματα ξυπνήσουν, θα εκπλαγείτε από την σωματική ένταση αυτής της σχέσης, και ίσως ο τρόπος που εκφράζει την στοργή του, να σας φανεί πιεστικός.

Μπορούμε να δούμε αυτή τη πλευρά του Ταύρου σε άλλους τομείς της προσωπικότητάς του.

Συνήθως οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν μεγάλη επιθυμία για σωματική απόλαυση και ίσως έχετε προσέξει την τάση τους να αγοράζουν άνετα έπιπλα, άφθονο φαγητό στο ψυγείο τους και υπέροχο γούστο στο σαλόνι τους.

Συνδέονται σε υπερβολικό βαθμό με τα αυτιά, το λαιμό και το λαρύγγι, και σαν αποτέλεσμα απολαμβάνουν την όμορφη μουσική, τις καλές συζητήσεις και το άγγιγμα των χεριών.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε αν βγαίνετε με έναν Ταύρο, για λίγο καιρό ή μακροπρόθεσμα, ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας είναι ο ίδιος τρόπος που απολαμβάνει ο σύντροφός σας τους υπόλοιπους τομείς της ζωής του, με απλή έκφραση σεξουαλικής απόλαυσης.

Αγγίξτε τους, αντί να πείτε κάτι γλυκό!

Αντί να τους πάρετε ένα βιβλίο, αγοράστε ένα κρασί. Αντί να τους δώσετε τέχνη, κάντε τους ένα μασάζ. Κάντε έρωτα μαζί τους εκεί που δεν το περιμένουν, και κάντε τους το τραπέζι με το αγαπημένο τους φαγητό.

Αυτό θα κλείσει τη συμφωνία και θα δημιουργήσει έναν πιστό, στοργικό και εκλεπτυσμένο σύντροφο.Υπάρχουν κάποια αρνητικά του να έχετε έναν Ταύρο στη ζωή σας, και ξεκινούν με τα προβλήματα επικοινωνίας που μπορεί να έχει.

Αν και τους αρέσει να μιλούν για φιλοσοφία, πολιτική ή για κάποια ενδιαφέροντά τους, αν η συζήτηση στραφεί σε πιο δύσκολα θέματα, όπως προβλήματα στη σχέση, ή την έλλειψή τους, ίσως να μην απαντήσουν στις ανησυχίες σας.

Αυτό θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί με αρκετή συγκεντρωμένη συζήτηση. Αν δεν είναι κάτι πρακτικό, τότε δεν τους ενδιαφέρει.

Ένας τρόπος να κάνετε περισσότερο διάλογο, είναι να τους δελεάσετε με ένα ωραίο κρασί, με έναν ωραίο περίπατο στην παραλία ή κάποια άλλη ηδονική δραστηριότητα.

Ίσως επίσης προσέξετε πως οι Ταύροι πολλές φορές έχουν άσχημη διάθεση και αποσύρονται. Αυτό συνδέεται άμεσα με την πεισματική τους ανικανότητα να ακολουθήσουν τη ροή των πραγμάτων.

Αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα στη ζωή των Ταύρων. Προσπαθήστε να τους ενθαρρύνετε να δουν τον κόσμο με ανοιχτό μυαλό, και θα τους βοηθήσετε να βγουν από τη σκοτεινή τους τρύπα και να αποδεχτούν το λαμπερό φως του κόσμου.

Μία συμβουλή για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου:

Προσέξτε να μην βλέπετε τους ανθρώπους στη ζωή σας σαν κομμάτι της συλλογής διασκεδαστικών δραστηριοτήτων σας. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι πως πολλές φορές βλέπετε τους ανθρώπους σαν όργανα, με αποτέλεσμα να μειώνετε τη μοναδικότητα των ατόμων στη ζωή σας.

Αυτό είναι σοβαρό ζήτημα όσον αφορά τους ανθρώπους στον ερωτικό τομέα. Οι περισσότεροι άνθρωποι κουράζονται να τους φέρεστε σαν μαριονέτες που χρειάζονται ξεσκόνισμα μία στο τόσο.

Ακόμα και αν πιστεύετε πως τους δείχνετε τη σωστή ποσότητα ενδιαφέροντος, και πάλι υπάρχει πιθανότητα να μείνετε μόνοι σας και να αναρωτιέστε τι κάνατε λάθος.

Θυμηθείτε, όταν νοιάζεστε για κάποιον, οι ανάγκες του πρέπει να έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα από τις δικές τους, με μια ισορροπία βέβαια.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Ταύρο

Σκορπιός: Αν και η σχέση θα είναι έντονη και θυελλώδης, μπορεί να ωριμάσει και να οδηγήσει σε μεγάλη ικανοποίηση.

Παρθένος και Αιγόκερως: Μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί τους σταθερές και αρμονικές σχέσεις, αν και ο Αιγόκερως είναι καλύτερος για πλατωνικές σχέσεις μαζί σας.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Ταύρο

Κριός: Η ισχυρή θέληση και των δύο θα δημιουργήσει άγχος, αν και αυτή η σχέση μπορεί να δουλέψει με έναν παθητικό Ταύρο.

Τοξότης: Είναι πολύ ελεύθερο πνεύμα και δεν μπορείτε να τον διαχειριστείτε.

Δίδυμοι: Η ανησυχία του θα σας τρελάνει και θα σας κουράσει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u