Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, Ονειρεύομαι το μέλλον μου …


Πιο χαρούμενοι, αισιόδοξοι και γεμάτοι όνειρα, παρά τις διάφορες αντιξοότητες που υπάρχουν γύρω μας, είμαστε αυτή τη χρονική στιγμή. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό, παίζει το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις διάφορες δυσκολίες έχουμε δυναμώσει, και είμαστε έτοιμοι να ονειρευτούμε και να σχεδιάσουμε την ζωή μας ξανά, κάνοντας πιο σταθερά βήματα.

Στις 25/04 ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (24ο 22’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα είμαστε πιο αισιόδοξοι και θα αρχίσουμε σιγά σιγά να σχεδιάζουμε και πάλι τα επόμενα μας βήματα με σιγουριά, και σε αυτό πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία της οικογένειας και των αγαπημένων μας προσώπων, ενώ από τη άλλη πλευρά θα μας ωθήσει να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες.

Ενώ παράλληλα, θα κλείσουμε τα αυτιά μας στις διάφορες Κασσάνδρες και θα ακούσουμε τη φωνή της διαίσθησης μας που μας λέει να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας. Επίσης, κατά τη διάρκεια των προσωπικών μας επαφών θα είμαστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί αλλά και τρυφεροί. Μια άλλη ιδιότητα αυτής της όψης, είναι ότι μας βοηθάει να προβάλουμε τις ικανότητες και τις επιτυχίες μας καλύπτοντας παράλληλα με έξυπνο τρόπο τις πιο αδύναμες πλευρές μας, ενώ στην προσπάθεια μας να περάσουμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι πιθανό να καταφύγουμε σε κατά συνθήκη ψέματα.

Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις στο πρόγραμμα μας, οι οποίες δεν πρέπει να μας δυσαρεστήσουν καθώς θα είναι προς όφελος μας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα  θα επηρεάσει θετικά τόσο   τους Ταύρους και τους Σκορπιού όσο και τους  Παρθένους και τους Ιχθύες  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για +/-3 ημέρες

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους βοηθήσει ακολουθώντας την διαίσθηση τους,  να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για μια επαγγελματική ή οικονομική πρόταση, όσο τολμηρή και αν φαίνεται. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή,  θα αφήσουν πίσω τους δισταγμούς, και χωρίς φόβους και αναστολές θα ακολουθήσουν αυτά που θέλει η καρδιά τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να μοιραστούν με ενθουσιασμό τα μελλοντικά  επαγγελματικά τους σχέδια με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, βέβαια στην προσπάθεια τους να προβάλουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Σε προσωπικό  επίπεδο, βασικό τους στόχος είναι να περάσουν όμορφα με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, γι’ αυτό και για να μην χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα είναι πιθανό να πουν και τα γνωστά κατά συνθήκη ψέματα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους δώσει έξυπνες ιδέες οι οποίες θα ανοίξουν τον δρόμο προς την επιτυχία και θα κάνουν όνειρα για το μέλλον, αλλά και εμπνευσμένες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα μοιραστούν με τον σύντροφο τους τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ αρκετοί, είναι πιθανό να έχουν αυτές τις ημέρες και προφητικά όνειρα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους βοηθήσει να κερδίσουν την προσοχή και να γοητεύσουν τα σημαντικά πρόσωπα του φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου, με την ευγένεια αλλά και τις έξυπνες ιδέες τους, ενώ είναι πιθανό μέσα από τον φιλικό τους κύκλο να βρουν και τους μελλοντικούς τους συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, σε μια φιλική συγκέντρωση είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα πρόσωπο που θα τους γοητεύσει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!