Εξάγωνο Ήλιου-Δία, τύχη βουνό !!!


Στις 13/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Δία από  τον Τοξότη(20ο 06’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη του Ήλιου με τον Δία είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις που υπάρχουν σε ένα ωροσκόπιο καθώς δίνει εύνοια στον έρωτα, τύχη , χρήματα, κοινωνική θέση και καλή ζωή.

Κάτω από την επιρροή της όψης θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ευνοεί τις γνωριμίες με ισχυρά πρόσωπα, δίνει εύνοια στις  επαγγελματικές υποθέσεις και σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά την καριέρα , κέρδη, αισιοδοξία για το μέλλον, ενώ παράλληλα ενισχύει την λάμψη και την γοητεία μας.

Η τυχερή όψη εξάγωνου θα επηρεάσει τους γεννημένους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς  , Καρκίνους ,  Ζυγούς , Αιγόκερους) και τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου   δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες σημαντικές συνεργασίες οι οποίες θα απογειώσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται εκτός της χώρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας προχωρώντας  σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στα  οικονομικά σας και επιβράβευση από τους συναδέλφους σας. Αυτό  θα σας γεμίσει χαρά και θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει, να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας που θα κάνει την είσοδο του στη ζωή σας θα σας βοηθήσει να δείτε και πάλι την ζωή με μεγαλύτερη χαρά και αισιοδοξία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στην ζωή σας. Αυτό θα γίνει τόσο γιατί θα καταφέρετε να ισορροπήσετε ανάμεσα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στο χρόνο που διαθέτετε για την οικογένεια σας.  Επίσης η επιβράβευση από την δουλειά σας δεν θα αργήσει να έρθει.

ΛΕΩΝ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Ενώ, θα βρείτε σημαντικούς συμμάχους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, είναι πιθανό να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα φιλόδοξα σχέδια σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα καταφέρετε να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας, ενώ δεν θα διστάσετε να κάνετε και αγορές για το σπίτι και για να δώσετε χαρά στους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Ζυγούς, και αυτό γιατί από την μια πλευρά θα ενισχύσει την λάμψη και την γοητεία σας, και από την άλλη πλευρά θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα καταφέρετε να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δείτε  πολύ σύντομα την δημοτικότητα σας να αυξάνεται σημαντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και μυστικές οικονομικές συμφωνίες, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική περιπέτεια η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία, θα σας βοηθήσει να λάμψετε μέσα στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ, με την γοητεία και το χιούμορ σας θα τραβήξετε την προσοχή πολύ σημαντικών ατόμων. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική συγκέντρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε σημαντικές επαφές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας και να δρομολογήσετε τις εξελίξεις. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία θα σας προσφέρουν με μεγάλη χαρά την βοήθεια τους.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας, και η επιβράβευση των προσπαθειών σας από τους προϊσταμένους σας θα έρθει μέσα από την επαγγελματική σας αναβάθμιση και τις νέες ευθύνες που θα αναλάβετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με χαρά βλέπετε την δημόσια εικόνα σας συνεχώς να βελτιώνεται.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u