Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/10 στις 00:07 π.μ. στο ζώδιο του Κριού (20ο 13), σε ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την έναρξη, την δράση, την πρωτοπορία, την παρορμητικότητα και την προσωπική έκφραση, μιας και ο άξονας Κριού – Ζυγού είναι ό άξονας της Ύπαρξης (1ος -7ος ), θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος στο χάρτη της Πανσελήνου είναι στην 20η μοίρα του επίσης Παρορμητικού και συναισθηματικού Καρκίνου.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Σελήνη θα βγάλει στην επιφάνεια την σύγκρουση που οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε, και δεν είναι άλλη από το ποιος πραγματικά είμαι και τι δείχνω προς τα έξω.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη με τον Πλούτωνα απαιτεί τον μετασχηματισμό των διαπροσωπικών σχέσεων, γι’ αυτό και μας πιέζει να αλλάξουμε δομικά τις αξίες μας και να μην παρασυρθούμε σε παιχνίδια εξουσίας από τα οποία εξαρτάται η εικόνα μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη με τον Ωροσκόπο θα μας αναγκάσει να βγάλουμε στην επιφάνεια τα κρυμμένα συναισθήματα και τις ανασφάλειες μας, και αυτό γιατί,  οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μάθει να λειτουργούμε με βάση την εικόνα και όχι τις πραγματικές μας ανάγκες.

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Χείρωνα έρχεται να πυροδοτήσει αυτές τις εξελίξεις.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον ρόλο του Ουρανού ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί και να φέρνει ξαφνικές αλλαγές στους βασικούς άξονες της ζωής των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Οι βοήθειες σε αυτή την Πανσέληνο έρχονται από την όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία η οποία δίνει σημαντικές υποσχέσεις για το μέλλον, και η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Κρόνο η οποία θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στην ουσία των πραγμάτων που μας ενδιαφέρουν και να γίνουμε πιο πρακτικοί.

Σε κοσμικό επίπεδο αυτή η Πανσέληνος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα δρομολογήσει σημαντικά γεγονότα σε πολλές περιοχές του πλανήτη.

Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι, να προχωρήσουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις τις εσωτερικές μας αλλαγές και να απαλλαγούμε από το προσωπείο και τις πεποιθήσεις που είναι βαθιά μέσα μας ριζωμένες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα καταφέρουμε να δώσουμε σημασία σε όλα όσα έχουν ουσιαστική αξία για εμάς και να είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον θα μας χαμογελάσει.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Κριό  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι για δράση  είστε εσείς οι Κριοί.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να δείτε από άλλη οπτική τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην αντισταθείτε στην μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα ο οποίος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες αξίζουν να μείνουν στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε την αυτοκριτική σας και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις αλλαγές και στις ανατροπές που θα προκαλέσει ο Ουρανός στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο φωτίζει την κοινωνική σας ζωή. Αυτό που θέλει να σας πει είναι ότι δεν χρειάζεται να  κάνετε εκπτώσεις στις αξίες σας για να αρέσετε στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά έντονη είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Καρκίνους.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού , θα σας φέρει αντιμέτωπους με το δίλημμα ποιος πραγματικά είμαι και τι δείχνω προς τα έξω. Αυτή η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο πιεστική από την παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω ο οποίος απαιτεί να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας μέσα από τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Κριού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τόσο τον τρόπο έκφρασης σας όσο και την Κοσμοθεωρία σας. Σε αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο και η παρουσία του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα φωτίσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Ο μόνος τρόπος για να τις ξεπεράσετε είναι να τις δείτε κατάματα και να είστε σίγουροι ότι αλλάζοντας ουσιαστικά την οπτική σας στα πράγματα και δείτε τι έχει ουσιαστικά αξία για εσάς θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. 

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού  στον 7ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει αντιμέτωπους απέναντι στο ερώτημα εγώ και οι άλλοι. Αυτό που σας ζητάει να κάνετε είναι να πάψετε να είστε υποχωρητικοί και να καταπιέζετε τα συναισθήματα σας για να αρέσετε και να είστε αποδεκτοί από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας είναι να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας, ώστε οι άλλοι να χαλαρώσουν και να πάψουν να είναι αμυντικοί απέναντι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας σε ότι σας δίνει χαρά. Ενώ ένας νέος έρωτας θα είναι αρκετός για να μεταμορφώσει τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και τις αξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι για εσάς τους Αιγόκερους. Και αυτό γιατί οι δομικές σας αξίες θα συγκρουσθούν με την δημόσια εικόνα σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσέχετε τα παιχνίδια εξουσίας και τις σχέσεις εξάρτησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις και λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η παρουσία του κυβερνήτη σας Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου ο οποίος απαιτεί από εσάς να διώξετε τις παρωχημένες αντιλήψεις από τη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θέλει να σας πει ότι ήρθε η στιγμή να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και τις φοβίες και να κάνετε πράξη τα σχέδια σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια θα έχετε την βοήθεια ισχυρών προσώπων τα οποία θα σας πιέσουν να προχωρήσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u