Εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμπεριφερθείτε με ωριμότητα !!


Όσο περνάνε οι μέρες, αρχίζουμε να παρατηρούμε ότι, οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μας αρχίζουν να συμπεριφέρονται με μεγαλύτερη ωριμότητα και σοβαρότητα. Η αλλαγή στην στάση τους, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις των επόμενων ημερών.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος στις 19/11 , λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού, με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (27ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, θα δείξουμε σε όλους ότι είμαστε αξιόπιστοι και μπορούν να βασιστούν σε εμάς, θα είμαστε ιδιαίτερα προνοητικοί σε ότι αφορά τις οικονομικές σας μας υποθέσεις αλλά και τις συμφωνίες μας, θα έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες, ενώ σε ότι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις θα δείξουμε στα αγαπημένα πρόσωπα ότι μπορούμε να μείνουμε σταθεροί στις απόψεις μας.

Η όψη εξάγωνου του Ήλιου με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστα νέα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η  θετική όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνου από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ είναι πιθανό να έχετε και μια πρόταση για μια οικονομική συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε μια μικρή ανάσα στο πορτοφόλι σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό και αυτό θα αρχίσει να φαίνεται και στην εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για τις σχέσεις σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον της σχέσης σας με τον σύντροφο σας θα είναι μετά από ώριμη σκέψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν στην δουλειά σας προσπαθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να μπείτε μπροστά και να δώσετε υπεύθυνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες στη δουλειά σας. Ενώ το πιο σημαντικό για εσάς, είναι ότι θα λάβετε την επιβράβευση και την αποδοχή των συναδέλφων σας, γεγονός που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης.

ΛΕΩΝ

Σε πιο αρμονική αρχίζει να γίνεται η ζωή σας. Η θετική όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιους από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την οικογένεια σας, σταθεροποιώντας παράλληλα τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο, για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης και απώλειας βάρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ικανότητα σας να παίρνετε σοβαρές αποφάσεις και την αξιοπιστία σας θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την δυνατότητα να δείξετε σε όλους ότι είστε σοβαροί και υπεύθυνοι, και υπόσχεστε μόνο ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσετε με το σπαθί σας την εμπιστοσύνη του ερωτικού σας συντρόφου.

ΖΥΓΟΣ

Ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας με την σκληρή δουλειά και τις ικανότητες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνεται ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας, θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το  μέλλον της ζωής σας μετά από ώριμη σκέψη, τις οποίες θα κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη πράξη. Ενώ θα δώσετε σε όλους να καταλάβουν ότι αυτή τη φορά θα μείνετε συνεπείς στις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα σχέδια σας είστε έτοιμοι να οριστικοποιήσετε εσείς οι Τοξότες. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να βάλετε τις τελευταίες πινελιές στα σχέδια σας, ενώ αυτή τη φορά είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε σκληρά και να πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την ψυχραιμία και την σοβαρή σας στάση θα θαυμάσουν αυτές τις ημέρες τα φιλικά σας πρόσωπα. Η  θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Κρόνο λίγο πριν αυτός αποχωρήσει από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του φιλικού σας κύκλου με τον σοβαρότητα και ψύχραιμη στάση σας, ενώ το γεγονός ότι θα μπείτε μπροστά και θα αναλάβετε, χωρίς δεύτερη σκέψη ευθύνες, θα σας ανεβάσει στην εκτίμηση τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ευθύνες στην δουλειά σας είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τα ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει μέσα από σκληρή και μεθοδική δουλειά ότι μπορείτε να πετύχετε τους στόχους που σας βάζουν, και να δεχτείτε με χαρά τις νέες ευθύνες που θα σας δοθούν, όσο απαιτητικές και αν είναι. Ενώ παράλληλα, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε με επιτυχία το άγχος σας

ΙΧΘΥΣ

Με σταθερά βήματα σχεδιάζετε το μέλλον σας εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε, προχωρώντας με σταθερά βήματα, τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Εξάγωνο Ερμή- Κρόνου, Τακτοποιώ τις εκκρεμότητες μου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η φετινή χρονιά, είναι σίγουρο , ότι θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη. Και καθώς πλησ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/11 – 6/12/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλωσόρισμα του χειμώνα, γίνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού μαζί του ξεκ ...

Εξάγωνο Ερμή – Δία, Αισιόδοξα μηνύματα …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η βασική μας επιθυμία, αυτή τη χρονική περίοδο, είναι να ακούσουμε καλές ειδήσεις, ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης τους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο θα μας αποχαιρετήσει ο τελευταίος μήνας του Φθινοπ ...

Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, Χωρισμοί και επανασυνδέσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην ζωή μας, και φυσι ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αχτίδες, έμπνευσης, αισιοδοξίας και χαράς ψάχνουμε αυτές τις ημέρες όλοι μας.Η ενα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u