Τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις !!


Η αντίδραση των περισσότερων όταν βιώνουν μια κατάσταση είναι να προσπαθήσουν να δώσουν άμεση λύση, ή να πιέσουν τα πράγματα για να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση που επιθυμούν όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Υπάρχουν όμως και στιγμές που χρειάζεται να κάνουμε λίγο πίσω και να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους.

Στις 16/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (23ο 26’), θα μας ωθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα έχουμε την τάση να συμπεριφερθούμε με ανευθυνότητα στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, να αφήσουμε στην τύχη τους  σημαντικά θέματα με αποτέλεσμα να εκτεθούμε, μπορεί να πούμε πράγματα που δεν πρέπει με αποτέλεσμα να φέρουμε σε δύσκολη θέση τους αγαπημένους μας.

Είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε αγορές που δεν χρειαζόμαστε και άσκοπες σπατάλες, είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε διατροφικές ατασθαλίες οι οποίες θα φανούν σύντομα στην ζυγαριά μας, ενώ στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε τις εντυπώσεις του φιλικού μας κύκλου είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε λεκτικές υπερβολές.

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία  θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του  Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Μια ιδιαίτερα περίεργη κατάσταση βιώνετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε βιαστικές αποφάσεις και υπερβολές για τις οποίες είναι πιθανό σύντομα να μετανιώσετε. Γι’ αυτό ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά κουρασμένοι νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει λιγάκι οκνηρούς με αποτέλεσμα να αφήσετε τα πράγματα στην δουλειά σας λιγάκι στην τύχη τους. Προσπαθήστε όσο γίνεται πιο γρήγορα να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην δίνη του έρωτα βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες και σκάνδαλα τα οποία, αν αποκαλυφθούν, είναι πιθανό να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους δικούς σας ανθρώπους θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με ανευθυνότητα τόσο στα συγγενικά σας πρόσωπα όσο και στους συνεργάτες σας με αποτέλεσμα να τους φέρετε σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Κάθε άλλο παρά αδιάφορες είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας φέρει νέα για άτομα από την δουλειά σας τα οποία θέλετε να μοιραστείτε με τους άλλους. Προσοχή όμως, γιατί αν αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε λεκτικές υπερβολές και κουτσομπολιά θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα για εσάς και το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε περιττές σπατάλες και έξοδα στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΖΥΓΟΣ

Η λέξη που σας αντιπροσωπεύει αυτές τις ημέρες είναι, υπερβολή. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, από την μια θα σας ωθήσει σε επιπόλαιες αντιδράσεις οι οποίες θα σας εκθέσουν, ενώ από την άλλη είναι πιθανό να μεγεθύνει τα συναισθήματα τόσο του ενθουσιασμού όσο και της απογοήτευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές οικονομικές συζητήσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε μια ερωτική περιπέτεια η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την προσοχή ενός προσώπου από τον φιλικό σας κύκλο θα προσπαθήσετε να τραβήξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές και κινήσεις εντυπωσιασμού χωρίς ουσία, με αποτέλεσμα τα σχόλια που θα γίνουν πίσω από την πλάτη σας κάθε άλλο παρά κολακευτικά θα είναι για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπερβολικά σίγουροι για τον εαυτό σας νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι.
Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα σας παρασύρει σε επιπόλαιες αποφάσεις, ενώ είναι πιθανό να φανείτε και αμελής στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Συμπεριφορές που είναι ξένες για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας για χαλάρωση και ξεκούραση θα είναι πολύ έντονη αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την τάση που έχετε αυτές τις ημέρες να αμελείτε τις υποχρεώσεις σας, και να κάνετε ταξίδια με το μυαλό σας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζετε έλλειμμα συγκέντρωσης.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει ασυνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλέξετε τις ερωτικές με τις φιλικές σας υποθέσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!