Εξάγωνο ‘Ηλιου – Δία, Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν !!


Η φετινή χρονιά, δεν είναι σίγουρα από τις πιο εύκολες για όλους μας, γι’ αυτό και όταν υπάρχουν διαστήματα όπου μας δίνονται ευκαιρίες και ευκολίες είναι σημαντικό να τις εκμεταλλευόμαστε.

Μια τέτοια χρονική συγκυρία είναι στις 16/11 όπου ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (23ο 15’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα έχουμε την ευκαιρία να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που μπορεί να έχουν εμφανιστεί στο δρόμο μας, να έχουμε την εύνοια της τύχης, να βρούμε τρόπους να προωθήσουμε την δουλειά μας, να αναπτυχθούμε προσωπικά και επαγγελματικά.

Να βρεθούν δίπλα μας άτομα που θα μας βοηθήσουν και θα καθοδηγήσουν τις αποφάσεις μας, θα έχουμε σημαντικές προοπτικές και υποσχέσεις για μελλοντικές επιτυχίες, και φυσικά θα μπορέσουμε να δείξουμε στους άλλους την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η τυχερή όψη εξάγωνου θα επηρεάσει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους  Καρκίνους  και του Αιγόκερους  του 3ου   δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας καθώς θα έχετε δίπλα σας άτομα τα οποία θα σας στηρίξουν τόσο ηθικά όσο και οικονομικά και αυτό θα βγει και στην εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τυχερή γνωριμία η οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη. Αρκεί να έχετε πίστη στον εαυτό σας και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτικές λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας  θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ, παράλληλα θα έχετε και ανέλπιστη οικονομική βοήθεια. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι  Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει στον δρόμο σας μια τυχερή γνωριμία η οποία θα ανοίξει τις επαγγελματικές σας προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Πιο χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο δυνατοί, ενώ θα έχετε και την δυνατότητα να ξεχωρίσετε με τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε στο χώρο της δουλειάς σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η καθημερινότητα στο σπίτι σας θα γίνει και πάλι ήρεμη και αρμονική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοούν τις συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί.Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να προστατεύσετε συναισθηματικά και οικονομικά την οικογένεια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή, ο οποίος θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες μόλις της βάλετε σε πρακτική εφαρμογή θα σας φέρουν σημαντικά κέρδη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις με την βοήθεια των φίλων σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε το επόμενο χρονικό διάστημα σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό σας σχέδιο το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Σε όλο αυτό όμως δεν θα είστε μόνοι σας καθώς θα βρεθούν δίπλα σας άνθρωποι οι οποίοι και θα σας υποστηρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας σχεδιάζετε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι σύντομα θα είστε εσείς αυτοί που θα υποδεχτείτε τον Δία στο ζώδιο σας.

ΙΧΘΥΣ

Η χαρά και η αισιοδοξία σας μπορεί αυτή τη χρονική περίοδο για τους άλλους να φαίνεται περίεργη. Εσείς όμως είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, μιας η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας δίνει όλες τις εγγυήσεις, ότι τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια θα υλοποιηθούν άμεσα και θα είναι απόλυτα επιτυχημένα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!