Νίνα Λοτσάρη


Όταν το ταλέντο συναντά την εξωτική ομορφιά…

Η λέξη που μπορεί να περιγράψει το πολύπλευρο ταλέντο της Νίνας Λοτσάρη είναι performer, αφού είναι μια καταπληκτική ηθοποιός και εξαιρετική τραγουδίστρια η οποία όταν βγαίνει στην σκηνή κυριολεκτικά μαγεύει.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Η Νίνα είναι γεννημένη για να ξεχωρίζει, ο Ήλιος της στο ζώδιο του Λέοντα την κάνει ιδιαίτερα λαμπερή, φιλική, γενναιόδωρη όχι μόνο με την οικογένεια της αλλά όλους όσους θεωρεί δικούς της ανθρώπους είτε αυτοί είναι φίλοι είτε συνεργάτες ,προστατευτική, αγέρωχη, περήφανη και μας αποκαλύπτει ένα και μόνο πράγμα ότι είναι γεννημένη για να ξεχωρίζει, άλλωστε βλέποντας το Ωροσκόπιο της η ενασχόληση της με το χώρο της Τέχνης ήταν  για τη Νίνα μονόδρομος.

Ο Ωροσκόπος της στον Ταύρο της δίνει, εκτός από εξαιρετικό γούστο, εξωτική ομορφιά, και εξαιρετική καλαισθησία, παράλληλα όμως ενισχύει την σταθερότητα που έχει έτσι κι αλλιώς ως Λέων. Την κάνει πεισματάρα, υπομονετική και εργασιομανή.

Η Σελήνη της στο Ζυγό  της χαρίζει μια έμφυτη ευγένεια, αρμονία στην συμπεριφορά της, κοινωνική με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους άλλους, ενώ στην προσπάθεια της να μην δυσαρεστήσει τους αγαπημένους της ή τους συνεργάτες της μπορεί να υπάρξουν στιγμές που είναι αναβλητική.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Ερμή μας δείχνει ότι στην Νίνα τίποτα δεν χαρίστηκε, αλλά η επιτυχία ήρθε μετά από σκληρή δουλειά και επιμονή στους στόχους, ενώ πολλές φορές αναγκάστηκε να κρύψει την ευαίσθητη πλευρά της και να οχυρωθεί πίσω από ένα αυστηρό προσωπείο.

Ο Άρης της στο Λιοντάρι στον 5ο Ηλιακό της οίκο μας δείχνει ότι η Νίνα είναι ένα άτομο που στη ζωή της κυριαρχεί το πάθος το οποίο διοχετεύει δημιουργικά, γι’ αυτό και η σχέση της με την Τέχνη είναι ερωτική.

Ως καλλιτέχνης θέλει να είναι αποδεκτή από το κοινό της. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ωροσκόπο της δημιουργεί αρκετές φορές έντονες εσωτερικές συγκρούσεις καθώς στην προσπάθεια της να είναι αποδεκτή από τους άλλους αγνοεί τις προσωπικές της ανάγκες.

Το χαμόγελο και η ευγένεια της έρχονται σε έντονη κόντρα με την φυσική συστολή και την επιφυλακτικότητα της η οποία οφείλεται στην όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, αυτή την συστολή έρχεται να ισορροπήσει η όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ωροσκόπο δίνοντας μια αίσθηση μέτρου στην συμπεριφορά της.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό της δίνει πρωτότυπες και αρκετά τολμηρές ιδέες στην δουλειά της, γι’ αυτό και κάθε φορά εκπλήσσει ευχάριστα τους συνεργάτες της.

Στο Ωροσκόπιο κάθε πετυχημένου καλλιτέχνη δεσπόζουσα θέση έχει ο Ποσειδώνας , στο Ωροσκόπιο της Νίνας η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της μας λέει ότι η είναι μια καλλιτέχνιδα γεννημένη να μαγεύει.

Ενώ ο Δίας της στον 11ο Ηλιακό της οίκο σε όψη τριγώνου με τον Ερμή της μας δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως με ότι και αν καταπιαστεί η Νίνα, είτε στο Θέατρο είτε στο τραγούδι, η αγάπη και η αποδοχή του κοινού θα είναι δεδομένη.

Το ανήσυχο πνεύμα της Νίνας, παρόλο που εξαιτίας του Κορωνοϊού διανύουμε μια περίεργη περίοδο, δεν σταματά και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε πολύ όμορφα και ιδιαίτερα ανατρεπτικά πράγματα από τη Νίνα.

bsegtrw

Η Νίνα είναι μία και μοναδική

Περνώντας μια μέρα έξω από το θέατρο Βέμπο, είδα την Νίνα Λοτσάρη που θα είναι στην παράσταση «Κυρία επιθεώρηση» και χάρηκα πολύ. Είχα καιρό να την δω και να τα πούμε. Της υποσχέθηκα να την πάρω και να κάνουμε μια συνέντευξη ειδικά για το oroskopos.tv

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

Νίνα μου πως πέρασες το καλοκαίρι σου;                                                                  Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι Νίκο μου με κάποια διαλείμματα ψυχικής απόδρασης για να δούμε τη ζωή αλλιώς… αλλά θα προτιμούσα να ήταν δημιουργικό αντί να κάνω διακοπές! Εκτός του ότι ακυρώθηκαν όλες οι συναυλίες και οι παραστάσεις μου, επιπλέον και τα συμβόλαια που έχω για δουλειές μέχρι το καλοκαίρι του 2022 είναι στον αέρα.

Είναι τρομερό όλο αυτό που συνέβη σε πολλούς επαγγελματίες αλλά και σε όλους τους καλλιτέχνες. Γι’ αυτό βλέπω τελευταία κάποιες αναρτήσεις σου και μου μοιάζεις κάπως θυμωμένη;                                                                          Θυμωμένη όχι… έχω πάψει να έχω θυμό μέσα μου όσο και να πιέζομαι. Απογοητευμένη είμαι. Όταν αισθάνεσαι πως τόσα χρόνια δουλειάς δε μετράνε στο σύνολό τους ώστε να έχεις την παραμικρή πρόνοια από τον κρατικό μηχανισμό, και μιλάω για τον περισσότερο κόσμο στον καλλιτεχνικό χώρο, αρχίζεις και αμφισβητείς την ατέρμονη αγάπη σου γι’ αυτή την εκ φύσεως ψυχοφθόρα δουλειά σε επίπεδο ασφάλειας.

afb2f0b609b92600310905cf1a1820fe M

Τι ελπίζεις να γίνει στο μέλλον;                                                                                          Ελπίζω σε ένα μέλλον με περισσότερη αυτάρκεια για να μην εξαρτιόμαστε από τίποτα και από κανέναν!

Η Πηνελόπη Παπουτσή που έκανε τον αστρολογικό σου χάρτη, μου είπε ότι οι πλανήτες σου το είχαν αποφασίσει πριν από σένα να γίνεις καλλιτέχνης, και μάλιστα να μαγεύεις. Τι έχεις να πεις;                                    Έχει απόλυτο δίκιο Νίκο μου… από κούνια ήξερα ενστικτωδώς τον προορισμό μου… Η αποστολή μου ήταν προδιαγεγραμμένη και κάποια στιγμή αυτόπραγματώθηκα μέσα από την πορεία μου, αβίαστα και φυσικά.

agnwristi i nina lotsari prin 17 xronia.w hr M

Επίσης λέει πως – παρ’ όλη την πανδημία – στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα δούμε από σένα πολύ όμορφα και ιδιαίτερα ανατρεπτικά πράγματα. Ισχύει, ετοιμάζεις κάτι;                                                                              Πες της κατ’ αρχήν ότι θέλω να τη φιλήσω… (γέλια). Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε στην Θεσσαλονίκη, ετοιμάζουμε την «Κυρία Επιθεώρηση» πυρετωδώς στο «θέατρο Βέμπο», όπου Θεού θέλοντος και Coronavirus επιτρέποντος, να ξεκινήσουμε τέλη Οκτώβρη. Πολλά όνειρα και σχέδια τα οποία όμως είναι εκ των πραγμάτων στον πάγο και θα ξεδιπλώνονται βήμα -βήμα αγκαζέ με τις εξελίξεις!

Τηλεόραση βλέπεις, σου αρέσει κάτι; «Άγριες μέλισσες» βλέπεις;                 Η αλήθεια είναι πως δε βλέπω σήριαλ γενικότερα, όχι γιατί τα σνομπάρω, απλά εκείνες τις ώρες προτιμώ – αν είμαι σπίτι – να αράζω με ένα βιβλίο και μουσική και να εμπνέομαι δημιουργώντας καινούργιες προκλήσεις! Αν δω τηλεόραση συνήθως βλέπω ενημερωτικές εκπομπές και κάποια ταινία από Ευρωπαϊκό κινηματογράφο που έχω αδυναμία! Ειδικά τα Ισπανικά ψυχολογικά θρίλερ και τις γαλλικές κωμωδίες!

Εσύ πόσο καιρό έχεις να παίξεις σε τηλεοπτική σειρά;                              Πολλά χρόνια, αλλά δεν κυνηγούσα την τηλεόραση γιατί η καλλιτεχνική μου υπόσταση ως performer απαιτούσε σκληρά ωράρια προβών, παραστάσεων και ταξιδιών! Τώρα, μάλλον μια τηλεοπτική εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου θα ήταν μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Εκτός αν ήταν κάτι σαν το «Έτερος εγώ»… Να έχει μια “τρέλα”!

nina lotsari ntokoymenta prin tis plastikes ma poses echei kanei telika

Έχω νοσταλγήσει εκείνα τα υπέροχα φαντασμαγορικά show που έκανες, με χορευτικά, κοστούμια… υπερπαραγωγές. Ελπίζεις κάποια στιγμή να μπορέσουμε να ξαναδούμε τέτοιας ποιότητας θεάματα;                          Πιστεύω πως όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και πρέπει να αφήνεις την ίδια τη ζωή να ρέει και να σε καθοδηγεί σε άλλους δρόμους μέσα από μια εξέλιξη όμως. Το να επαναλαμβάνεσαι δεν είναι και τόσο σώφρον! Μπορεί να γίνουν και πιο δυνατά πράγματα από όλα αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα μπορεί απλά να γίνουν διαφορετικά πράγματα με την ίδια ουσία και δύναμη. Αισθάνομαι τόσο χορτασμένη καλλιτεχνικά από το να τρέχω να αλλάζω 12 κοστούμια σε 3 ώρες για να αποδείξω ότι μπορώ. Το έκανα το ευχαριστήθηκα και τώρα θέλω απλά να καταθέτω την ψυχή μου στον κόσμο και με λιγότερα φτερά και πούπουλα!

Screenshot48

Θα ήσουν ιδανική πάντως αν έφτιαχνες ένα χώρο – σαν σύγχρονο καμπαρέ. Με παρλάτες, χορό, τραγούδια… θα το έκανες; Εννοώ σε σταθερή βάση, να γινόταν σαν στέκι σου.                                                                To Casablanca Music Hall ήταν το στέκι μου για αρκετά χρόνια προτείνοντας στη νυχτερινή Αθήνα αυτή την αισθητική θεαμάτων. Τώρα περιμένω με ψυχραιμία το επόμενο βήμα και σας υπόσχομαι πως θα είναι ακόμα καλύτερο αν είναι να γίνει! Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλα είναι στον αέρα λόγω συνθηκών. Πάντως κουβέντες σημαντικές γίνονται!

IMG 8578

Οι κόρες σου τι κάνουν;                                                                                                        Είναι υπέροχες, εκπληκτικές τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Υπομονή κάνουν και αυτές με όλα αλλά έχουμε σύμπνοια και απέραντη αγάπη!

Έχουν συμβιβαστεί με το θέμα «μάσκες στα σχολεία»;                          Απολύτως κανένα πρόβλημα με τις μάσκες. Έχουν συνειδητοποιήσει πως έχει να κάνει με «ανωτέρα βία», κατανοούν και τη σοβαρότητα του θέματος και ακολουθούν κατά γράμμα αυτό που επιβάλλει η συνθήκη αυτή!

Έχει κληρονομήσει καμιά από τις δύο, κάποιο ταλέντο σου;                             Το μόνο σίγουρο είναι πως η μικρή μου κόρη μπορεί να γίνει μια σπουδαία κωμική ηθοποιός! Η μεγάλη μου κόρη θέλει να προσφέρει την αγάπη της στα παιδάκια γι αυτό και ονειρεύεται να γίνει παιδίατρος!

  Θα τις ενθάρρυνες να γίνουν καλλιτέχνες;                                                                  Θα τις ενθάρρυνα να κάνουν μόνο αυτό που επιτάσσει η ψυχή τους!

Ξέρουμε αρκετά πράγματα για σένα, ξέρουμε πως είσαι από την Πάτρα, αλλά δεν ξέρουμε ας πούμε, αν μαγειρεύεις. Αν έχεις κατοικίδιο, πως περνάς τις ελεύθερες ώρες σου, πηγαίνεις σουπερμάρκετ, βάζεις πλυντήριο; (γέλια)                                                                                                            Όντας γυναίκα καριερίστα με άστατα ωράρια και ταξίδια, δε θα μπορούσα να κρατάω το σπίτι ως η γυναίκα του σπιτιού, αλλά το κρατάω ως… ο άντρας του σπιτιού!! (γέλια)

IMG 1902 M

Από μουσική και τραγούδια έχεις ακούσει κάτι που να σε έχει ενθουσιάσει; Αλήθεια τι μουσική ακούς;                                                                                          Ακούω από Mariannne Faithfull μέχρι Leonard Kohen και από Μπιθικώτση μέχρι Puccini και Rimsky Korsakov. Όπως είμαι πολυδιάστατη στη δουλειά μου… έτσι είμαι και στα ακούσματά μου!

nina lotsari 650

Είσαι τόσο όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα και συγχρόνως τόσο  ταλαντούχα και φωνάρα, που εύχομαι γρήγορα να κάνεις κάτι να έρθουμε να σε δούμε και να σε ακούσουμε.                                                                                Νίκο μου αγαπημένε μου σ’ ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να δείξει ψυχικό σθένος και να είμαστε μια γροθιά όλοι μαζί για να βγούμε αλώβητοι από τη χρονιά της «Λερναίας Ύδρας»!

ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ:

“Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ”, ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της ελληνικής επιθεώρησης, μέσα από κωμικά κείμενα, χορευτικά και τραγούδια, των σπουδαιότερων επιθεωρήσεων που άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου. με αποσπάσματα και αναφορές σε παραστάσεις – σταθμούς, προσαρμοσμένα στο σήμερα. Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Νίνα Λοτσάρη, Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Πετράκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κώστας Μακεδόνας κ.α.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!