Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Ουρανού, Αλλαγή στα σχέδια σας !!


Αρκετά τεταμένη είναι αυτές τις ημέρες η ατμόσφαιρα γύρω μας. Και αυτό γιατί κάποιοι κύκλοι γεγονότων που προηγηθήκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα αρχίζουν σιγά – σιγά να κλείνουν, και κάποια γεγονότα να κορυφώνονται.

Ένας κύκλος έντασης θα ολοκληρωθεί στις 17/11 όπου για 3η φορά μέσα σε 2 μήνες ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (8ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα παρατήσουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας συμπεριφέρονται προκλητικά  ή είναι επιθετικοί χωρίς καμία αφορμή, τα σχόλια μας απέναντι  στους αγαπημένους μας θα είναι καυστικά έως προσβλητικά, είναι πιθανό πάνω στα νεύρα μας να πούμε πράγματα που δεν πρέπει .

Επίσης είναι πιθανό να χάσουμε την ψυχραιμία εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να παρουσιασθούν στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό ή στο μεταφορικό μας μέσο, επίσης σε κοσμικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι  εντάσεις και προκλητικές κινήσεις μεταξύ των χωρών ή μηχανικές βλάβες στις αερομεταφορές.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη αυτή θα μας επηρεάσει για +/- 4 ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Τις οικονομικές σας υποθέσεις προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε σε κινήσεις υψηλού οικονομικού ρίσκου, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η ξαφνική αλλαγή στην συμπεριφορά σας είναι πιθανό να προβληματίσει τον /την σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί αρκετά αυτές τις ημέρες. Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις αλλά και  καυγάδες τόσο με τον/την σύντροφο σας όσο και με συνεργάτες σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα λόγια σας, αν δεν θέλετε η κατάσταση να φτάσει στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη νευρικότητα αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό, θα σας ωθήσει σε νευρικά ξεσπάσματα στην δουλειά σας, ενώ τα σχόλια σας για ορισμένους συναδέλφους σας κάθε άλλο παρά κολακευτικά θα είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές στην ζωή σας θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Καρκίνοι . Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε την στάση σας, και πιθανό να απομακρύνετε από την ζωή σας, άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο εντελώς ξαφνικά, τα οποία δεν σας άφηναν να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας.

ΛΕΩΝ

Κάθε άλλο παρά ήρεμες είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Λέοντες . Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αρκετές αλλαγές στα σχέδια σας, με αποτέλεσμα να επηρεάσουν αρνητικά όχι μόνο την διάθεση σας, αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους δικούς ανθρώπους και στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε νέους ρυθμούς κινείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αιτία να προκύψουν αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία ή βλάβες στον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, αφού δεν θα μπορείτε να κάνετε σωστά στην δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αγωνία για τα οικονομικά σας αυτές τις ημέρες κορυφώνεται. Η  όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα ενισχύσουν το άγχος και την ανασφάλεια σας για το πορτοφόλι σας, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.  Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  δεν θα διστάσετε να έρθετε σε έντονη κόντρα  με τους αγαπημένους σας  ή τους συνεργάτες σας οι οποίοι δεν έχουν την διάθεση να σας υποστηρίξουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δώσετε τέλος σε μια σχέση μετά από μια ασήμαντη αφορμή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το  άγχος σας αυτές τις ημέρες χτυπάει κόκκινο. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε αποφάσεις κάτω από έντονη πίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερη σημασία για εσάς τους Αιγόκερους έχει η γνώμη των άλλων. Αυτές τις ημέρες όμως, εξαιτίας της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να βγάλετε από την ζωή σας πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία ήταν τοξικά για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις στην καριέρα σας αυτές τις ημέρες είναι ραγδαίες. Η όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε αρκετά από τα αρχικά σας πλάνα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Κάθε άλλο παρά εύκολες θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας παρασύρει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, ενώ, μια ξαφνική βλάβη στο μεταφορικό σας μέσο είναι πιθανό να σας κάνει να χάσετε την ψυχραιμία σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!