Τετράγωνο Ήλιου – Δία, Προσοχή στις υπερβολές !!!


Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις τελευταίες ημέρες την συμπεριφορά μας είναι η υπερβολή, αυτό άλλωστε το βλέπουμε πολύ έντονα στην συμπεριφορά των άλλων γύρω μας είτε στην θετική είτε στην αρνητική εκδήλωση της.

Την διόγκωση των συναισθημάτων και των προσδοκιών μας, μέσα σε όλα τα δώρα που μας φέρνει,  την δημιουργεί ο πλανήτης της τύχης Δίας ιδιαίτερα όταν σχηματίσει δύσκολες όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες.

Στις 11/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει για τελευταία φορά φέτος όψη τετραγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (18ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία η λέξη που θα χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις μας θα είναι η υπερβολή, αφού θα είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι, αισιόδοξοι, σπάταλοι αλλά και ανέμελοι , απείθαρχοι μιας και θα έχουμε την τάση να τα αφήσουμε όλα τα πράγματα στην τύχη τους, ενώ την υπερβολή αυτή θα την μεταφέρουμε και στην συμπεριφορά μας απέναντι στους αγαπημένους μας όπου μπορεί να εκφραστούμε χωρίς να σκεφτούμε ή να συμπεριφερθούμε με προσβλητικό τρόπο.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Μετά από καιρό αρχίζετε να βλέπετε ότι τα εμπόδια στην καριέρα σας αρχίσουν να ξεπερνιούνται . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαύεστε στην δάφνες σας αλλά να συνεχίζετε να δουλεύετε σωστά, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία είναι πιθανό να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες εξαιτίας μιας νέας επαγγελματική συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά κουρασμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Αυτό το γεγονός, και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, θα είναι η αφορμή να αφήσετε τα πράγματα αυτές τις ημέρες λιγάκι στην τύχη τους, με αποτέλεσμα να εισπράξετε την δυσαρέσκεια των συναδέλφων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Την διάθεση και το κλίμα ευφορίας που αισθάνεστε θα το μεγεθύνει ακόμα περισσότερο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, ο οποίος θα σας παρασύρει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, είναι πιθανό να δείξετε υπερβάλλοντα ζήλο για μια σχέση ή μια συνεργασία για την οποία μπορεί πολύ σύντομα να αλλάξετε γνώμη.

ΛΕΩΝ

Πολλές συζητήσεις έχετε στο χώρο της εργασίας σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Κατά τη διάρκεια τους, και εξαιτίας της επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές τόσο στον τρόπο που εκφράζεστε όσο και στις δηλώσεις σας, γιατί είναι πολύ πιθανό αυτές να χρησιμοποιηθούν από ορισμένους συναδέλφους σας εναντίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι.  Και αυτό γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες για να διασκεδάσετε και να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολικές δηλώσεις αγάπης.

ΖΥΓΟΣ

Το πιο δυναμικό σας πρόσωπο θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να σας ωθήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και συμπεριφορές απέναντι στην οικογένεια σας, με αποτέλεσμα να τους φέρετε σε δύσκολη θέση, έστω και αν στο τέλος σας συγχωρέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία,  στις συζητήσεις που θα έχετε είναι πιθανό να κινηθείτε με κουτσομπολίστικη διάθεση και να πείτε πράγματα που δεν πρέπει εκθέτοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα δοτικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Αυτό που πρέπει να προσέχετε όμως, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία είναι να μην ξοδέψετε περισσότερα ψυχικά και υλικά αποθέματα για πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον που δεν σας έχουν αποδείξει ακόμα την αξία τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο σας θα έχετε την τάση, κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα σας, να αφήσετε στην τύχη τους κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις με αποτέλεσμα να φανείτε για πρώτη φορά ασυνεπής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας φέρει μια σημαντική ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να αφήσετε χαμένη.

ΙΧΘΥΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε μετά από καιρό εσείς οι Ιχθύες. Την αυτοπεποίθηση σας θα την εκφράσετε, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, με υπερβολικό τρόπο στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές είτε κάνοντας υπερβολικά έξοδα με σκοπό να εντυπωσιάσετε, είτε συμπεριφέροντας με ανευθυνότητα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!