Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, Ήρεμη δύναμη!!!


Στις 13/03 ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 44’). Η συνάντηση του Ήλιου με τον Πλούτωνα με όποιο σχηματισμό και αν γίνει έχει ένα μόνο στόχο, την μεταμόρφωση της προσωπικότητας μας με σκοπό να βιώσουμε τις ποιότητες του Ήλιου μας. Η όψη εξαγώνου μας βοηθάει να πάρουμε αυτά τα βιώματα με πιο εύκολο τρόπο, χωρίς έντονες εσωτερικές συγκρούσεις, και να μας φέρει πιο κοντά στα όνειρα και στους στόχους μας, επίσης, μας βοηθάει να έχουμε ψυχική ισορροπία , ενώ, με την βοήθεια της μπορούμε να αναρρώσουμε πολύ γρήγορα από τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ                         

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε εσείς οι Κριοί . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την πίστη σας και θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στον κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ, σημαντική θα είναι η βοήθεια που θα έχετε από ορισμένα φιλικά σας πρόσωπα τα οποία θα σας  ωθήσουν να επεκταθείτε και σε άλλες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα στο εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την καριέρα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία όχι μόνο θα απογειώσει την καριέρα σας, αλλά,  στο μέλλον θα αλλάξει ριζικά και τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα  επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία και θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στην κορυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα σχέση θα σας μεταμορφώσει όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και πνευματικά. 

ΛΕΩΝ

Την εσωτερική σας ηρεμία βρίσκετε σιγά –σιγά και πάλι εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσουν να προχωρήσετε με ομαλό τρόπο την εσωτερική σας μεταμόρφωση και να αναγεννηθείτε. Πλέον είστε σε θέση να αναγνωρίσετε ότι η ψυχική σας δύναμη  είναι αυτή που σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις τις καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δύναμη σας είναι οι φίλοι και οι συνεργάτες σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει ώστε με την βοήθεια των φίλων και των συνεργατών σας να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένα φλερτ με ένα συνεργάτη σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί είναι πολλές .  Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στην οικογένεια σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα κάνετε καλύτερη την καθημερινότητα σας και θα είστε πιο αποτελεσματικοί απέναντι στις υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή είναι με έμμεσο τρόπο δικός σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων ,με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο ο έντονος μαγνητισμός σας και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε, μπορεί να ρίξει στα δίχτυα σας αυτόν/ην που εσείς θα επιλέξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο δυνατοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα, ο οποίος έχει γίνει μόνιμος κάτοικος του ζωδίου σας τα τελευταία χρόνια,  θα σας δώσει την ψυχική δύναμη που χρειάζεστε για να επικοινωνήσετε τις νέες ιδέες σας, μέσα από τις οποίες θα προβάλλετε με ήπιο τρόπο την αναγέννηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να περπατήσετε σε νέα μονοπάτια είστε εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στις ικανότητες σας, και να ξεπεράσετε τις φαινομενικές δυσκολίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και εμποδίζουν την ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής συνεργασίας που τόσο πολύ θέλετε, και που έχετε επενδύσει σε αυτή τόσο το χρόνο όσο και τις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΣ

Η φετινή γενέθλια χρονιά σας είναι μια από τις πιο σημαντικές των τελευταίων χρόνων.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ, μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα αλλάξετε ριζικά τις απόψεις σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u