Εξάγωνου Ήλιου – Δία, Το κάλεσμα της τύχης !!


Όλοι μας αυτό που θέλουμε στην ζωή μας, είναι να μας δοθούν οι ευκαιρίες για να αποδείξουμε τι αξίζουμε στην δουλειά μας, αλλά και για να έχουμε μια όμορφη προσωπική ζωή. Δεν φτάνει όμως μόνο το ζητάμε, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αναγνωρίσουμε και να τις εκμεταλλευτούμε.

Στις 23/05 θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο τυχερές συναντήσεις της χρονιάς, ο Ήλιος από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού (02ο 18’). Κάτω από την επιρροή της θετικής και ιδιαίτερα τυχερής όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα ώστε να αναγνωρίσουμε τις ευκαιρίες και να δούμε τα μελλοντικά οφέλη που θα μας φέρουν.

Επίσης, έχοντας την τύχη με το μέρος μας,  θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν εδώ και καιρό, ενώ θα έχουμε την να βρεθούν δίπλα μας άτομα που μπορούν να μας. Τόσο  οι γνωριμίες όσο και οι συνεργασίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας μας, ενώ θα έχουμε και σημαντικά κέρδη από αυτές.

Η τυχερή όψη εξάγωνου θα επηρεάσει τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς  όσο και τους  Διδύμους  και τους Τοξότες  των πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή  προσωπικούς πλανήτες αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Διδύμους των πρώτων ημερών, η εύνοια της τύχης και η ευκαιρίες θα τους ακολουθούν σε όλη την διάρκεια της γενέθλια χρονιά τους. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, μόνο θετική θα είναι για εσάς αφού οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσουν σημαντικά στην εξέλιξη της καριέρα σας, ενώ οι συνεργασίες σας εκτός από την προβολή, θα σας φέρουν σημαντικά κέρδη. Τα δυνατά σας όπλα είναι η λάμψη και η αυτοπεποίθηση σας, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει την πορεία της προσωπικής σας ζωή είτε σε ένα ταξίδι, είτε μέσα από το διαδίκτυο.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες , από τις οποίες θα έχετε άμεσα οικονομικά οφέλη, ενώ, όσοι από εσάς έχετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, θα βρείτε τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, ενώ είναι πιθανό να έρθετε κοντά με ένα άτομο το οποίο είναι οικονομικά ισχυρό.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα σας φέρει δίπλα σε σημαντικούς ανθρώπους, που θα γνωρίσετε μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο, και θα σας πάρουν κάτω από την προστασία τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας σε μια φιλική ή κοινωνική συγκέντρωση.

Στα ζώδια του Νερού(Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους φέρει την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους στην  δουλειά τους, και να πάρουν μια προαγωγή που δεν περιμένανε, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να βρουν λύσεις στα θέματα υγείας που τους απασχολούν, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να γνωρίσουν το μελλοντικό τους ταίρι μέσα στο χώρο της δουλειάς τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!