Δίας στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει


Το ζώδιο του Κριού είναι συνδεδεμένο με τα νέα ξεκινήματα, γι’ αυτό τι καλύτερο για εμάς, εάν αυτά τα νέα ξεκινήματα έχουν και την εύνοια της τύχης ή γίνονται κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες και συγκυρίες.

Τον κύκλο των νέων ευκαιριών για κάθε έναν από εμάς, τον ανοίγει ο Δίας. Μετά την ολοκλήρωση του Δία στους Ιχθύς, έρχεται η στιγμή να  κάνει την 1η δοκιμαστική είσοδο του στο ζώδιο του Κριού, και συγκεκριμένα  στις 02:23 π.μ. της 11/05/2022  και μέχρι τις 28/07/2022 θα φτάσει στην 8ο 43’ όπου θα μπει σε στάση, στις 30/07/2022 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 8ο 42’ και στις 08:10 π.μ. της 28/10/2022 θα επιστρέψει στους Ιχθύς.

Ο Δίας στο ζώδιο του Κριού θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, αισιόδοξοι και τολμηροί, να μην φοβηθούμε το ρίσκο, και θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε και  να διακριθούμε. Τα ξεκινήματα που θα κάνουμε αυτή την χρονική περίοδο θα έχουν αποδοχή και αναγνωρισημότητα που επιθυμούμε, ωστόσο, για την διάρκεια θα πρέπει εμείς να δουλέψουμε μεθοδικά.

Η ικανότητα του Δία να μεγεθύνει τις καταστάσεις, στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να φέρει μια υπεραισιοδοξία, υπεροψία, να μεγεθύνει τις εντάσεις φτάνοντας ίσως και κάποιες στιγμές την κατάσταση στα άκρα.

Η προσδοκία όλων μας, όταν έχουμε την διέλευση του Δία από το ζώδιο μας, είναι ότι θα έρθει η καλή μας νεράιδα και με το μαγικό της ραβδάκι όλα τα προβλήματα μας, ως δια μαγείας θα λυθούν, γι’ αυτό και όταν δεν υλοποιούνται οι προσδοκίες μας, συνήθως απογοητευόμαστε. Αυτό, που ουσιαστικά γίνεται με τον Δία είναι, ότι μας παρουσιάζονται οι ευκαιρίες, πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε ή βάζουμε τον σπόρο για τον επόμενο 12ετή κύκλο της ζωής μας.

Εκτός από ενάρξεις, μας βοηθάει να απεγκλωβιστούμε από καταστάσεις και να δώσουμε οριστικό τέλος σε σχέσεις που δυσκολευόμαστε να λήξουμε.

Η φετινή παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού, θα είναι σαφέστατα πιο ευνοϊκή, αφού θα είναι απαλλαγμένη από πολύ δύσκολες όψεις και συγκρούσεις, σε αντίθεση με το προηγούμενο πέρασμα του πριν από 12 χρόνια όταν οι κύριες συναντήσεις του ήταν με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, τον Ουρανό στον Κριό και τον Κρόνο από το ζώδιο του Ζυγού.

Κατά τη διάρκεια της 1ης παρουσίας του Δία στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

 • Στις 20/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον ανάδρομο Ερμή (1ο 42’), υπόσχεται τυχερές συναντήσεις αλλά και την δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις γραφειοκρατικές τους υποθέσεις, τόσο στους Κριούς και στους Ζυγούς όσο και στους Διδύμους και στους Τοξότες των 2 πρώτων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 23/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ήλιο (2ο 18’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες, κέρδη και επιτυχία, τόσο στους Κριούς και στους Ζυγούς όσο και στους Διδύμους και στους Τοξότες των 3 πρώτων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 29/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού (3ο19’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να δείξουν το δυναμισμό τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) καθώς και οι Λέοντες και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 20/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (6ο 24’), θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και την δυνατότητα να αντικαταστήσουν το μεταφορικό τους μέσω τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 29/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ήλιο (7ο 18’), θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές και οικονομικές σπατάλες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 29/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με την Αφροδίτη (7ο 19’), θα φέρει τύχη στον έρωτα αλλά και οικονομικές ευκαιρίες τόσο στους Κριούς και στους Ζυγούς όσο και στους Διδύμους και στους Τοξότες που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 09/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (8ο 05’), θα παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και μεγάλα λόγια τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 23/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (8ο 40’), θα ανοίξει το δρόμο για σημαντικές συμφωνίες και ευχάριστες ειδήσεις στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 25/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με την Αφροδίτη (8ο 41’), θα παρασύρει σε περιττές σπατάλες, ερωτικές ατασθαλίες και σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Την 01/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ήλιο (8ο 42’), θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις αλλά και την εύνοια από σημαντικά πρόσωπα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 18/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με την Αφροδίτη (8ο 02’), υπόσχεται κοινωνική ανέλιξη και εύνοια στον έρωτα στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Την 01/09 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Άρη (6ο 49’), θα βοηθήσει να πάρουν πετυχημένες αποφάσεις υψηλού ρίσκου τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 03/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ερμή (6ο 39’), θα παρασύρει σε κουτσομπολιά και ανεύθυνες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 19/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον ανάδρομο Ερμή (4ο 44’), θα παρασύρει σε λεκτικές ατασθαλίες και επιπόλαιες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 26/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ήλιο (3ο 41’), θα παρασύρει σε τυχοδιωκτικές συμπεριφορές και στην ανεύρεση εύκολων λύσεων τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Την 01/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με την Αφροδίτη (3ο 01’), θα ωθήσει σε ερωτικές ατασθαλίες και ροπή προς τις απολαύσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
 • Στις 12/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ερμή, θα παρασύρει σε ανούσιες συζητήσεις και μεγάλες υποσχέσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Η πρώτη παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού θα φέρει για τους

ΚΡΙΟΥΣ

Την εύνοια της τύχη θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η πρώτη επίσκεψη του Δία στο ζώδιο σας, θα επαναφέρει την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σας, όχι μόνη της, καθώς θα αυτή θα συνοδεύεται από σημαντικές ευκαιρίες τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, βάζοντας ουσιαστικά τον σπόρο της ανάπτυξης σας. Ο Δίας όμως, εκτός από ευκαιρίες φέρνει και κιλά, γι’ αυτό καλό θα ήταν κατά τη διάρκεια της παραμονής του να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διατροφή σας.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Μια περίοδος προετοιμασίας, σχεδιασμών αλλά και έντονου παρασκηνίου ξεκινά για εσάς τους  Ταύρους. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αρχίσετε να ονειρεύεστε  το μέλλον σας και να κάνετε τα πρώτα σχέδια σας, ενώ, δεν θα διστάσετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε την καριέρα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή, την οποία θα κρατήσετε κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην κοινωνική σας ζωή. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να διευρύνεται τον φιλικό και  κοινωνικός σας κύκλος, και θα γνωρίσετε άτομα τα οποία θα πιστέψουν εσάς. Ενώ είναι πιθανό μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να κάνετε και μια τυχερή γνωριμία για την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ

Τις ευκαιρίες να ξεχωρίσετε θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά σας,  τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε, βάζοντας έτσι τις βάσεις της μελλοντική σας επιτυχίας, και της αναγνώρισης σας. Ενώ όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εσάς.

ΛΕΩΝ

Η αισιοδοξία επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ήρθε η στιγμή, μετά τις δυσκολίες και τις ανατροπές των τελευταίων χρόνων, να διευρύνεται τους ορίζοντες σας, και να κάνετε σχέδια για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, θα έχετε επιτυχία στις Σπουδές σας, αλλά και εύνοια στις Νομικές και γραφειοκρατικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι
Παρθένοι. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας, ενώ θα έχετε και σημαντικές προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα ξαναβρείτε την πίστη στον εαυτό σας και την αυτοπεποίθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδο ξεκινά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας φέρει τυχερές νέες επαγγελματικές συνεργασίες, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά. Ενώ,  θα έχετε και σημαντικές ευκαιρίες και στην προσωπική σας ζωή, και γιατί όχι, αρκετοί από εσάς μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σας  θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητες σας στην δουλειά σας, και να αναγνωρισθεί η αξία σας. Επίσης, για αρκετούς από εσάς ήρθε η στιγμή να πάρετε την  προαγωγή που τόσο καιρό περιμένετε. Ενώ σε ότι αφορά τα θέματα υγεία, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την εύνοια της τύχης θα έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ μετά από αρκετό καιρό θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και έτοιμοι να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε προσωπικό επίπεδο, νέοι έρωτες θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας, ενώ είναι πιθανό και μια εγκυμοσύνη να επισφραγίσει την ευτυχία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε με ευκολία τις οικογενειακές σας υποθέσεις αλλά και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και στην εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Παράλληλα, για αρκετούς από εσάς, η χαρά στην οικογένεια σας θα έρθει με την έλευση ενός νέου μέλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια γεμάτη και  ενδιαφέρουσα καθημερινότητα ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ακόμα περισσότερο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, να διαπρέψετε στις δημόσιες σχέσεις, ενώ παράλληλα θα σας φέρει και ιδιαίτερα τυχερές γνωριμίες τις οποίες θα αξιοποιήσετε κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Επίσης, θα έχετε αρκετά ταξίδια για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, ενώ είναι πιθανό να αντικαταστήσετε και το μεταφορικό σας μέσο.

ΙΧΘΥΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα νιώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς σας, με τις επιτυχίες που θα έχετε, οι οποίες θα συνοδεύονται και από οικονομικά οφέλη. Αυτό που όμως πρέπει να προσέχετε είναι τις υλικές και συναισθηματικές σπατάλες, στις οποίες μπορεί να προχωρήσετε εξαιτίας της παρόρμησης σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!