Ωροσκόπος Σκορπιός – Αναγέννηση


Όσοι γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Σκορπιό, παρουσιάζουν αρκετή εμπειρία που περιλαμβάνει τη μάθηση για μετασχηματισμό του εαυτού και των άλλων, μέσα από διαπληκτισμούς, προκλήσεις και απελευθέρωση.

Το μοτίβο που συχνά παρουσιάζεται με τον Ωροσκόπο Σκορπιό, περιγράφεται αρκετά καλά από τη μυθική ιστορία του Ηρακλή καθώς πολεμούσε την Λερναία Ύδρα.

Ο 8ος άθλος του Ηρακλή ήταν η καταστροφή του κτήνους, ενός πλάσματος από τα έγκατα της γης το οποίο είχε δέκα κεφάλια και θανατηφόρο δάγκωμα. Κάθε φορά που ο Ηρακλής έκοβε ένα κεφάλι, εμφανιζόταν ένα άλλο.

Το μάθημα που έπρεπε να καταλάβει ο Ηρακλής υπήρχε στις συμβουλές του δασκάλου του. «Σηκωνόμαστε αφού γονατίσουμε, καταλαμβάνουμε αφού παραδοθούμε, και κερδίζουμε όταν παραιτηθούμε».

Αυτή η εμπειρία είναι ανάλογη με το απαραίτητο μάθημα που πρέπει να πάρει ένας άνθρωπος με Ωροσκόπο Σκορπιό.Αντιλαμβάνεστε τη ζωή σαν μία συνεχόμενη σειρά προκλήσεων ή κρίσεων κατά της οποίες μαθαίνετε για τη φύση της δύναμης και του μετασχηματισμού.

Όταν το μάθετε, έχετε την ικανότητα να μετασχηματιστείτε και να γίνετε καταλυτικά άτομα, καθώς εύκολα βοηθάτε τους άλλους να ξεπεράσουν οτιδήποτε τους εμποδίζει.

Η αντιμετώπιση με αυτά που βρίσκονται στο σκοτάδι, τα κρυμμένα, τα καταστροφικά και τα ταμπού στην ίδια σας τη φύση, είναι αρκετά συνηθισμένη για τα άτομα που έχουν Ωροσκόπο Σκορπιό.

Στο δρόμος σας συχνά θα συναντάτε τα ίδια χαρακτηριστικά και στους άλλους.

Θα τα αντιλαμβάνεστε είτε στον εξωτερικό κόσμο μέσα από προκλητικές και δύσκολες καταστάσεις, είτε μέσα στον εαυτό, με τη μορφή, αρνητικής, τοξικής και εμμονής σε συναισθηματικά στάδια που βαραίνουν τη ψυχή σας.

Αυτά τα στάδια ίσως συμπεριλαμβάνουν επαναλαμβανόμενα επεισόδια λαιμαργίας, ζήλιας, επιθυμίας (συνήθως για δύναμη) και πόθου. Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να μετασχηματιστούν, αφού πρώτα τα κατανοήσετε, τα αποδεχτείτε και τα φέρετε στο φως.

Η ζήλια είναι συνηθισμένο ζήτημα, ειδικά στα νεανικά χρόνια.

Αυτό το καταστροφικό συναίσθημα μπορεί να σας αποξενώσει από τους άλλους, δημιουργώντας ένταση και τριβή που πρέπει να απελευθερωθούν. Αυτό το συναίσθημα σας βοηθά να ρίξετε την προσωπικότητά σας, απαιτεί ταπεινότητα και συμπόνια για να γιατρευτεί.

Όπως η Λερναία Ύδρα, αυτά τα συναισθήματα μπορούν να κυριαρχηθούν μόνο μέσω υποταγής, που σημαίνει ευθυγράμμιση του εαυτού με κάτι μεγαλύτερο από την ατομική φυσική επιθυμία.

Αν δεν απελευθερωθούν, αυτές οι καταστάσεις βράζουν και απλώνονται μέσα στη ψυχή, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να εκραγούν δημιουργώντας μία ισχυρή και καταστροφική δύναμη.

Η εσωτερική πίεση χτίζεται σταδιακά μέχρι να υπάρξει έκρηξη, απελευθέρωση και ανανέωση.Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να μετασχηματιστούν και να ανακατευθυνθούν μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Μία δουλειά στην τέχνη, κάποιου είδους θεραπεία, μία μυστική κατάσταση ή μία έντονη σεξουαλική εμπειρία μπορεί να βοηθήσουν στον εκλεπτυσμό αυτών των ενεργειών.

Αυτή η διαδικασία θα εμφανιστεί είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα. Ίσως βιώσετε αρκετές καταλυτικές προσωπικές εμπειρίες καθώς ανακαλύπτετε περισσότερα για την πραγματική σας φύση.

Συχνά, θα υπάρξουν καταστάσεις ανικανότητας και φθοράς, έτσι ώστε να βιώσετε τον φόβο πως είστε αβοήθητοι και περιορισμένοι. Αυτές οι προκλήσεις αποτελούν τον καταλύτη στην εμπειρία της παράδοσης και της μάθησης να εμπιστεύεστε και να ανοίγεστε στους άλλους.

Συχνά, οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Σκορπιό δίνουν πολύ λίγα στοιχεία ως προς το πώς νιώθουν ή τι πραγματικά σκέφτονται.

Οι άλλοι δεν μπορούν να είναι σίγουροι για τις πραγματικές τους προθέσεις. Κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά, εξαιτίας της ευαισθησίας σας στην επιρροή του περιβάλλοντος.

Για εσάς, το να αφήνετε τους άλλους να μάθουν πως είστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι σημαίνει πως τους δίνετε δύναμη που δεν είστε σίγουροι πως θέλετε να χαρίσετε.

Μόλις οι απαραίτητοι μετασχηματισμοί λάβουν χώρα, γίνεστε ένας ισχυρός καταλύτης ή πράκτορας της αλλαγής για τους άλλους ανθρώπους. Έχετε την ικανότητα να ανανεώσετε και να ξαναχτίσετε τη ζωή σας, και μπορείτε να δείξετε και στους άλλους πώς να το κάνουν.

Είναι πολύ πιθανόν να είστε έντονα διορατικοί και πολύ καλοί στη κατανόηση του πόνου των άλλων. Είστε υπομονετικοί, συντηρητικοί και αξιόπιστοι, έτσι αποτελείτε απίστευτη πηγή ενέργειας όταν στερεύουν οι γύρω σας.

Υποστηρίζετε σθεναρά αυτά που σας αρέσουν και αυτά που δεν σας αρέσουν, και ίσως υπάρχει η τάση να χρησιμοποιείτε περίεργες τακτικές για να αποδείξετε πως έχετε δίκιο.

Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Σκορπιό έχουν πολύ καλή μνήμη και δεν ξεχνούν ποτέ σε περίπτωση που κάποιος τους πληγώσει.

Ίσως χρειαστεί να αναπτύξετε την ιδιότητα να απελευθερώνετε συναισθήματα με συνειδητή ή ασυνείδητη κατεύθυνση ενάντια στους ανθρώπους που σας έκαναν κακό κατά τη γνώμη σας.

Είστε αρκετά πιστοί στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά αν σας προδώσουν τους διαγράφετε ολοκληρωτικά. Δεν κοιτάτε ποτέ πίσω όταν πάρετε μία απόφαση, και τείνετε να χαρακτηρίζεστε από το μότο «όλα ή τίποτα».

Έχετε έναν αρκετά έντονο Ωροσκόπο με τη πιθανότητα να βιώσετε απίστευτες ανταμοιβές.Έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά της ανανέωσης και της αναγέννησης, μέσα από εμπειρίες στην συναισθηματική σας ζωή.

Ύστερα θα έχετε τη δύναμη να βοηθήσετε τους γύρω σας να αλλάξουν τον τρόπο που ζουν τη ζωή τους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!