Η Αφροδίτη στο Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Η γοητεία της σαγήνης!!! Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να μας θυμίσει πόσο ελκυστικά είναι τα παιχνίδια της εξουσίας  και του ελέγχου. Μετά την Αφροδίτη στον Ζυγό που ο βασικός της στόχος είναι να φέρει την αρμονία γύρω της και την ισορροπία στις σχέσεις αυτή η Αφροδίτη έρχεται να μας οδηγήσει σε άλλους δρόμους, εκεί όπου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και μας ωθεί να χρησιμοποιήσουμε όλους τους τρόπους, θεμιτούς και αθέμιτους.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θέλει να έχει των έλεγχο των αισθήσεων, είναι γοητευτική και εκπέμπει ένα ιδιαίτερο μαγνητισμό, εκφράζει τα συναισθήματα της με πάθος, έχει την τάση να εξιδανικεύει τους συντρόφους της, είναι ζηλιάρα και καχύποπτη, έντονα διαισθητική  και απόλυτη με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις της να είναι πολλές φορές που οδηγούν τις σχέσεις της στα άκρα.

Ενώ, δεν θα διστάσει μέσο του σεξ και του χρήματος να προσπαθήσει να ελέγξει και να επηρεάσει τις αποφάσεις του ερωτικού της συντρόφου. Παρόλο που δεν το δείχνει, είναι μια πολύ συναισθηματική Αφροδίτη, για την οποία το σεξ συνδέεται άμεσα με το παιχνίδι της ζωής και του θανάτου, γι’ αυτό και στην προσπάθεια της να βρει τον εαυτό της ή για λόγους εκδίκησης οδηγείτε στο να έχει πολλές σεξουαλικές επαφές με διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους.

Σε δυσαρμονικές όψεις δίνει άτομα χωρίς σεξουαλικά ταμπού  , ενώ σε ότι αφορά την υγεία δίνει αφροδίσια νοσήματα. Και επειδή η Αφροδίτη είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, δίνει εισοδήματα, κέρδη και κληρονομιές από τον σύντροφο.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 08/10/2019 20:06 μ.μ.   και θα παραμείνει μέχρι την 1/11/2019 στις 22: 24 και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχουμε την τάση να χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα για να πετύχουμε τους στόχους σας, ενώ θα έχουμε την τάση να ασκούμε τον έλεγχο των αποφάσεων του ερωτικού μας συντρόφου μέσω του σεξ.

Από το πέρασμα της στο ζώδιο του Σκορπιού θα  ευνοήσει τις οικονομικές υποθέσεις και τα θέματα καρδιάς των υπολοίπων ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες) ενώ θα βάλει σε ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Σκορπιό θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 12/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (5ο14’) ενισχύσει τις τάσεις ανεξαρτησίας, ενώ  φέρνει απρόβλεπτες γνωριμίες   στους εκπρόσωπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (14ο 45’) ), βοηθάει στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, μας ωθεί να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, ενώ είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους .Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερου) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 21/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (16ο 17’), θα ενισχύσει την καλλιτεχνική έκφραση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (20ο 45’) ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις, αλλά και τα θέματα καρδιάς των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς,  Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερου) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή (27ο 36’), ευνοεί την επικοινωνία, ενώ είναι πιθανό να σας φέρει σε επαφή με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε  Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), να προχωρήσετε σε  νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα σας και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τον / την σύντροφο σας, ενώ δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την σεξουαλικότητα σας για να επηρεάσετε τις αποφάσεις του.

  ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας. Έτσι κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, θα φλερτάρετε στο χώρο της εργασίας , ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία και την διατροφή, και για να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις χαρούμενες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας και την αισιοδοξία στην ζωή σας, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας , ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά και να ερωτευτείτε.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις  οικογενειακές σας υποθέσεις. Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας , με χαρά θα δείτε τα οικονομικά της οικογένειας σας να βελτιώνονται, θα βρείτε λύσεις στις υποθέσεις που αφορούν τα μέλη της οικογένειας σας ή την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε και με την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

      ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, θα κάνει τον λόγο πιο τρυφερό ενώ θα είστε ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με τους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος  της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Ζυγούς, αφού  εγκαινιάζει μια πολύ από τις καλύτερες περιόδους για τα οικονομικά σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην υπογραφή μιας νέας επαγγελματικής συμφωνίας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το παιχνίδι του έρωτα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας, μιας και κατά τη διάρκεια της παραμονής της η γοητεία και ο μαγνητισμός σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, γεγονός που θα εκμεταλλευτείτε χωρίς δεύτερες σκέψεις για να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  το μόνο σίγουρο είναι ότι το αντικείμενο του πόθου σας δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο εγκαινιάζει μια περίοδο προετοιμασίας για εσάς τους Τοξότες, αφού κατά τη διάρκεια της προχωρήσετε θα στον σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων, θα προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και μυστικές οικονομικές συμφωνίες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας για εσάς τους Αιγόκερους.  Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έχετε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από φίλους όπου θα περάσετε όμορφα, ενώ μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα με τα οποία είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά και σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος  της Αφροδίτης στον ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Υδροχόους. Κατά την διάρκεια της παραμονής της με χαρά θα δείτε να πραγματοποιούνται οι νέοι επαγγελματικοί σας στόχοι, θα προχωρήσετε σε σημαντικές συνεργασίες οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε και την δημόσια εικόνα σας.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και χαρά το μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα ή ένα σεμινάριο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον / την ερωτική σας σύντροφο με σκοπό να αναθερμάνετε την σχέση σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u