Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων – Η διάχυση των συναισθημάτων


Τα άτομα με Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων,

Δείχνουν ένα άτομο συναισθηματικά παρόμοιο με σκύλο που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν «δαγκώνουν», απλά πως η προσοχή τους αποσπάται εύκολα και προχωρούν σε κάτι άλλο όταν βαρεθούν. Είναι πιστοί, ενθουσιώδεις και γενικά αισιόδοξοι.

Αν και μπορούν να πέσουν σε κατάθλιψη με τρόπο που κανείς άλλος δεν μπορεί, η φυσική τους συμπεριφορά δεν μαρτυρά κάτι τέτοιο.

Σαν Μεταβλητό ζώδιο,

Αντιμετωπίζει με ευκολία τις αλλαγές και τα συναισθήματα δεν αποτελούν εξαίρεση. Ένα άτομο με Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να βρεθεί σε μία αισθηματική δίνη που θα κάνει τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα να μοιάζουν με κωμωδία, και ταυτόχρονα να κάνουν επαγγελματική παρουσίαση στη δουλειά τους χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα.

Τα ζώδια του Αέρα εφαρμόζουν λογική στο συναίσθημα όπως και σκέψη, και έχουν την αξιέπαινη ικανότητα να χρησιμοποιούν τη λογική για να ελέγξουν τα συναισθήματά τους όταν είναι απαραίτητο.

Καθώς τους αρέσει να μιλούν (πάρα πολύ), το πιθανότερο είναι να σας δώσουν μία λεπτομερή περιγραφή για το πώς και τι αισθάνονται, ακόμα και αν η συμπεριφορά τους και η έκφρασή τους είναι απόλυτα ίδια όπως όταν μιλούν ανέμελα για τον καιρό.

Οι Δίδυμοι συχνά επιδεικνύουν ξεκάθαρα συναισθήματα όταν ακούν ένα λυπητερό τραγούδι, βλέπουν μία ταινία ή μάθουν κάποια νέα περισσότερο από ότι για τη ζωή τους.

Μερικές φορές αντιδρούν έντονα, σε αυτά τα εξωτερικά ερεθίσματα, αλλά δείχνουν ελάχιστο συναίσθημα όταν αντιμετωπίζουν μία προσωπική κρίση.

Φαίνονται αναίσθητοι και σε σχέση με τους άλλους,

Ειδικά με τα ζώδια του Νερού, είναι. Νιώθουν αρκετά άβολα όταν κάποιος βιώνει μία κατάρρευση ή επιδεικνύει κάποιο συναισθηματικό δράμα χωρίς ουσιαστική πρόκληση.

Δεν είναι πως δεν νιώθουν τίποτα, γιατί νιώθουν, αλλά τείνουν να δείχνουν πολύ λιγότερο τα συναισθήματά τους σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια.

Έχουν την ικανότητα να πείθουν τον εαυτό τους, να δικαιολογούν τα πράγματα και να διοχετεύουν λογική στην αντίδρασή τους έτσι ώστε να την ελέγχουν, τουλάχιστον εξωτερικά. Αν κάποιος αντιμετωπίζει συναισθηματική κρίση, το πιθανότερο είναι να του απαντήσουν με τη φράση «ξεπέρασε το».

Αυτά τα άτομα χρειάζονται αρκετή πνευματική καθοδήγηση, και έλκονται περισσότερο από ανθρώπους που μπορούν να τους τη δώσουν.

Αν βρίσκονται με κάποιον που ενδιαφέρεται περισσότερο να μυρίζει τα λουλούδια όσο περπατά το μονοπάτι της ζωής, θα βαρεθούν γρήγορα εκτός αν μπορούν να ικανοποιηθούν πνευματικά από κάτι άλλο. Αν  όχι, τότε μάλλον θα ψάξουν να βρουν κάποιον που να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η δυαδικότητα του Διδύμου εφαρμόζεται και στην προσωπικότητά του.

Έχουν πολλές προσωπικότητες και συχνά είναι δύσκολο να προσαρμοστεί κάποιος μαζί τους.

Ποτέ δεν ξέρετε με ποιον θα έχετε να κάνετε σήμερα, πράγμα εκνευριστικό σχεδόν για όλους εκτός από τους ανθρώπους που έχουν έντονο το ζώδιο του Διδύμου στον αστρολογικού σας χάρτη.

Συνήθως νιώθουν πιο έντονα με το να ζουν δύο «διαφορετικές ζωές» είτε καθορίζονται από την εργασία ή την απόσταση, για παράδειγμα μεγάλα ταξίδια λόγο εργασίας, είτε ένα σαββατοκύριακο στο σπίτι που καθορίζει ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη στον Τοξότη

In category Σελήνη

Πότε ο άνθρωπος έχει ως μόνη του έννοια την ελευθερία του; Όταν η Σελήνη είναι στον ...

Σελήνη στον Ζυγό

In category Σελήνη

Ποια φαινόμενα ορίζουν την καθημερινότητά μας; Η διάθεσή μας όταν Η Σελήνη είναι   ...

Σελήνη στον Υδροχόο

In category Σελήνη

Πως επηρεάζονται τα συναισθήματά μας από το Σύμπαν; Η μελέτη της ανθρώπινης φύσης ...

Σελήνη στον Αιγόκερω

In category Σελήνη

Ποιες ενέργειες συμπαντικές επιδρούν στις ζωές μας; Τα συναισθήματά μας αναδεύοντ ...

Σελήνη στους Ιχθύες

In category Σελήνη

Όταν η Σελήνη περνάει κάθε μήνα από τους Ιχθύες, Μας κάνει πολύ ιδιαίτερα δώρα, και ...

Σελήνη στον Σκορπιό

In category Σελήνη

Τι σημαίνει να σε πηγαίνει το συναίσθημα όπου θέλει; Τι σημαίνει να μην μπορείς να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!