Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019


Κριός

Το διάστημα της ζωής σας, που όλα ήταν ρευστά και ευμετάβλητα στην αισθηματική σας κατάσταση, παρέρχεται και τώρα θα θελήσετε να θέσετε νέες και πιο σταθερές βάσεις στα προσωπικά σας. Εξακολουθούν βέβαια να υπάρχουν στο μυαλό σας οι ερωτικές προκλήσεις, που γίνονται είτε από μέρους σας, είτε από κάποιους ανθρώπους, που βάλθηκαν να πολιορκούν την καρδιάς σας αλλά στην παρούσα φάση, τα φλερτ και οι εφήμερες σχέσεις δε σας λεν πλέον τίποτα. Αν είστε σε μία μόνιμη σχέση, αποφασίζετε να την πάτε ένα βήμα μπροστά. Ήρθε λοιπόν ο καιρός.

Ταύρος

Εάν ο εργασιακός σας χώρος, το επάγγελμα που κάνετε, έχει σχέση με το λόγο και τη συναναστροφή με πλήθος ανθρώπων, δεν αποκλείεται να υπάρξουν οι συνθήκες, που θα σας αναδείξουν στο χώρο αυτό. Το σίγουρο είναι, ότι μαγεύετε τον κόσμο όταν μιλάτε, γιατί χρησιμοποιείτε το λόγο έντεχνα και έξυπνα, προκαλώντας σε όποιον σας ακούει, γρήγορες εγκεφαλικές ταχύτητες. Ιδού λοιπόν το κλειδί της γοητείας σας. Εάν επιθυμείτε να κάμψετε τις αντιστάσεις κάποιου ατόμου που θα σας κάνει “κλικ”, θα έχετε την ευκαιρία και την ερωτική τύχη.

Δίδυμοι

Συναισθηματικά, θα έχετε πολλές αυξομοιώσεις το διάστημα αυτό. Η αλήθεια είναι, ότι έρχονται στιγμές, που απαιτούν από εσάς, το μάξιμουμ των προσπαθειών σας, προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Όμως εάν συναισθηματικά, υπήρχε το κίνητρο, η δικλείδα ασφαλείας, να αποδράσετε από ότι σας πιέζει και σας καταπιέζει, τότε όλα θα ρυθμιζόντουσαν καλύτερα. Μήπως να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, είτε έχετε όρεξη είτε όχι; Θα δείτε πως ο έρωτας, δίνει τόση ενέργεια, που όλα μετά θα σας φαίνονται εύκολα κι απλά.

Καρκίνος

Πιο μάχιμοι και πιο δυναμικοί, επιστρέφετε στο ερωτικό πεδίο. Νέες γνωριμίες και άνθρωποι με εξαιρετικό χαρακτήρα και ύφος, μπαίνουν εμβόλιμα στη ζωή σας και έχουν σκοπό να σας κατακτήσουν. Από την άλλη μεριά και εσείς θα μπείτε στη διαδικασία, να απαιτήσετε από τον έρωτα, το κομμάτι εκείνο που σας αξίζει πραγματικά. Εάν λοιπόν επιθυμείτε την έναρξη μίας νέας ερωτικής σχέσης, τώρα θα σας δοθεί και ο τρόπος και η ευκαιρίες, να κάνετε μία super γνωριμία, μέσα από συλλογικό χώρο που δραστηριοποιείστε. Μην τη χάσετε για κανένα λόγο και πρόσχημα.

Λέων

Είστε άνθρωποι που βρίσκεστε σε ετοιμότητα, ιδίως όταν έχετε να αντιμετωπίσετε ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, στο περιβάλλον που εργάζεστε ή που ζείτε. Ο έρωτας όμως έβαλε σκοπό να σας αιφνιδιάσει με τέτοιο τρόπο, που δύσκολα θα αντισταθείτε στη σαγήνη του τις ημέρες αυτές. Ακόμα και αν δεν έχετε ερωτικές δεσμεύσεις, προσπαθείτε την εποχή αυτή, να καλύψετε κενά, είτε οικονομικά, είτε εργασιακά και έχετε βάλει την πορεία της καριέρας σας στις άμεσες προτεραιότητές σας. Όμως κάπου εδώ, ξεκινάει να παίζεται ένα νέο ερωτικό σενάριο στη ζωή σας.

Παρθένος

Δώστε τέλος σε όλα εκείνα που συναισθηματικά σας έκαναν να αισθάνεστε ευάλωτοι. Εάν υπάρχει στο μυαλό σας ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν και θέλετε να γίνει μεταξύ σας μία επανεκκίνηση, τώρα θα σας δοθεί ο τρόπος να το προσεγγίσετε εκ νέου. Όμως εδώ καλό θα ήταν, να σκεφτείτε τις προοπτικές που θα δημιουργηθούν και αν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, έχουν παρέλθει, ή θα εξακολουθήσουν να παρεμβάλλονται ξανά στην καινούργια αυτή προσπάθεια. Καμιά φορά, ο δρόμος της καρδιάς, δεν είναι ο ορθότερος. Μήπως να κοιτάξετε το καινούργιο;

Ζυγός

Κάποια έκτακτα έξοδα που θα παρουσιαστούν και μία καταναλωτική μανία που σας έχει κάνει να παρεκκλίνετε των δυνατοτήτων του προσωπικού σας προϋπολογισμού, ίσως να γίνουν οι αιτίες που θα φέρουν γκρίνια, μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας σήμερα. Από την άλλη μεριά, η αντιδραστική στάση σας, σε ότι σας καταπιέζει, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους άλλους να σας συνεννοηθούν. Έτσι διώχνετε κάθε πρόθεση από τους γύρω σας να σας πλησιάσουν, ακόμα και ερωτικά. Προς το παρόν χρειάζεται για αρχή, να τα βρείτε κυρίως αρχικά με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Λίγο απότομοι στη συμπεριφορά και με μία τάση να κάνετε κριτική, απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις θα έχετε σήμερα. Ίσως να κρύβετε μέσα σας, έναν ανομολόγητο θυμό, που το βάθος των αιτιών του, να βρίσκονται σε πράγματα που εγκλωβίστηκαν μέσα σας και δεν εκφράστηκαν ποτέ. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από ότι δε σας αφήνει να αλλάξετε τακτική. Ο έρωτας ζητά από εσάς, αναθεώρηση. Αλλάξτε τη στάση και την στρατηγική σας. Με απλά βήματα θα διαφοροποιηθεί και οι αντιμετώπιση των άλλων προς εσάς. Φορέστε για αρχή το χαμόγελό σας.

Τοξότης

Όταν ζητάτε από το σύντροφό σας να εκπληρώσει κάποιες από τις επιθυμίες σας, θα πρέπει να είστε και διατεθειμένοι, να λάβετε υπόψιν σας και τις δικές του κι αφού τις λάβετε υπόψιν να είστε έτοιμοι να τους τις ανταποδίδετε. Κάπου λοιπόν τα “θέλω” τα δικά σας και εκείνα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, δε συνάδουν. Μπορεί πάλι, κάποιο άτομο να βρίσκεται δίπλα σας, κάτω από όρους και προϋποθέσεις, που εξαρχής γνωρίζατε πως υπάρχουν ως δεδομένα.  Μην αντιδράτε λοιπόν, εάν τα δεδομένα αυτά, κάνουν συχνή την παρουσία τους στις επαφές σας. Το γνωρίζατε.

Αιγόκερως

Μία θετική εξέλιξη στα ερωτικά σας, υπόσχονται οι πλανήτες σε σας το διάστημα αυτό. Έτσι προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, εάν το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι. Εάν μάλιστα κάνατε μία γνωριμία τελευταία με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά, ακόμα και στο εξωτερικό, τώρα δεν αποκλείεται να αρχίσετε να καλλιεργείτε αυτή την επαφή και να τη δείτε μπροστά σας στο μέλλον. Προσπαθήστε να άρετε τις επιφυλάξεις που έχετε απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και δώστε του το χώρο και τον τρόπο στο να εκφραστεί. Όλα γίνονται καλύτερα.

Υδροχόος

Οι άνθρωποι που την εποχή αυτή σας περιβάλλουν με τη φιλία τους ή τη συνεργασία τους, μπορεί να σας δείχνουν ότι σας θαυμάζουν και σας εμπιστεύονται, δε συμβαίνει όμως αυτό στην πραγματικότητα. Ίσως μάλιστα κάποιοι, να καταλαβαίνουν ότι σας αρέσει η κολακεία και εσκεμμένα να σας την προσφέρουν, προκειμένου να εκμεταλλευτούν με τον τρόπο τους την αδυναμία σας αυτή. Ο έρωτας δεν εκφράζετε ούτε από μέρους σας με ειλικρίνεια,ούτε και την εισπράττετε εσείς. Όλο αυτό δείχνει ξεκάθαρα, ότι κάπου έχετε μια ευθύνη που δεν αναλαμβάνετε.

Ιχθύς

Μία χαρά θα πάρετε, μέσα από ένα περιβάλλον που δραστηριοποιείστε συλλογικά και σας κάνει να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί. Θα μοιραστείτε τη χαρά σας, με φίλους και συνεργάτες και ίσως με ένα άτομο που λειτουργεί υποστηρικτικά προς εσάς, να δημιουργήσετε μία σχέση, που θα έχει και ερωτική χροιά. Η εξέλιξη της σχέσης αυτής, θα εξαρτηθεί, από τη στάση που θα κρατήσετε απέναντί του. Αφορά μάλιστα και εσάς, που την περίοδο αυτή, βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, που εδώ θα χρειαστεί να προσέξετε τις ισορροπίες της. Δείτε το.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astrotip ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Το καλό και συμφέρον για τον εαυτό σας, το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:43′ το βραδάκι. Β ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου είναι στις 06:04 πμ και δύει στις 20:41′ το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκ ...

Astrotip ημέρας Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Κάποια έκτακτα έσοδα, υπό τη μορφή δώρου ή άλλου τρόπου, θα σας βοηθήσουν να κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Ερωτικές προσφορές και διάφορα φλερτ θα σας πολιορκήσουν τις ημέρες αυτές. Α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u