Ιχθύς με Ζυγό


Ο Ζυγός κυβερνάται από την ευγενική Αφροδίτη έτσι ο σύντροφός σας είναι εκλεπτυσμένος, κομψός και φροντίζει ιδιαίτερα τον εαυτό του.

Αυτή η προσωπικότητα ταιριάζει αρκετά καλά με τους Ιχθύες, ακόμα και αν δεν είναι ένα κλασικό αστρολογικό ταίριασμα.

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του Αέρα ενώ ο Ιχθύς ζώδιο του Νερού, έτσι αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα δημιουργηθεί μία υπέροχη σχέση.Οι Ζυγοί είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και τους αρέσει να βγαίνουν συνέχεια.

Όμως, οι Ιχθύες είναι εσωστρεφείς και τους αρέσει να περνούν χρόνο μόνοι τους διαλογιζόμενοι. Αν σεβαστεί ο ένας τις ανάγκες του άλλου δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.Ο Ζυγός λατρεύει τις πολιτιστικές δραστηριότητες και τα ακριβά εστιατόρια.

Γνωρίζει τα καλύτερα κλαμπ και του αρέσει να ντύνεται μέσα στη μόδα.

Ο Ιχθύς βασίζει την ικανοποίηση πάνω στην συναισθηματική και πνευματική ένωση και όχι στα υλικά οφέλη του κοινωνικού ανταγωνισμού.

Για παράδειγμα, ο Ιχθύς ίσως θελήσει μία στο τόσο να ακολουθήσει τον Ζυγό σε μία από τις εξόδους του και θα ωφεληθεί από τις γνωριμίες που θα φέρει στη ζωή του, αλλά θα θέλει να φύγει νωρίτερα από τον Ζυγό και να περάσει τον υπόλοιπο χρόνο σπίτι.

Μετά από μία μεγάλη μέρα, μία άνετη βραδιά διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας τηλεόραση ακούγεται υπέροχο σε έναν Ιχθύ. Άλλο ένα εμπόδιο σε αυτή τη σχέση είναι η τάση του Ζυγού να υπέρ αναλύει τα πάντα.

Έχετε μία έμφυτη εμπιστοσύνη στο συναίσθημα ενώ ο Ζυγός όχι, έτσι θα δημιουργηθούν διαμάχες όταν ο Ζυγός θα σας ζητήσει να δικαιολογήσετε την άποψή σας –πώς να εξηγήσετε το ένστικτο σε ένα άτομο τόσο λογικό;

Επίσης, οι Ζυγοί μερικές φορές γίνονται αυταρχικοί, αλλά με έναν γοητευτικό και διπλωματικό τρόπο.Οι Ιχθύες έχουν την ικανότητα να διαβάζουν εύκολα τους άλλους, και παρότι μπορείτε να δείτε μέσα στη καρδιά του Ζυγού, εκτιμάτε τη προσπάθειά τους να μην περηφανεύονται για τα επιτεύγματά τους.

Επίσης, πολύ συχνά τους αφήνετε να κάνουν αυτό που θέλουν.

Αν διαφωνείτε, θα είστε ευαίσθητοι ο ένας απέναντι στις απόψεις του άλλου, και ο διπλωματικός Ζυγός δεν θα πληγώσει τα συναισθήματά σας. Ο Ζυγός, που έχει σύμβολο τη ζυγαριά, προσπαθεί πάντα να βρίσκει δίκαιες λύσεις, κάτι που σας ωφελεί απίστευτα. Ευτυχώς, και στο κρεβάτι τα πράγματα είναι συμβατά.

Οι Ιχθύες δεν επιτρέπουν στο σωματικό κομμάτι της σχέσης να παραγκωνίσει τους υπόλοιπους τομείς. Χρειάζεστε έναν συναισθηματικό σύντροφο, και αν ο Ζυγός μπορέσει να επιβραδύνει τους ρυθμούς του για να σας δώσει τη στοργή που χρειάζεστε, τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!