Λέων με Δίδυμο


Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακό ζώδιο του Αέρα και σίγουρα θα φέρει καινούριο αέρα στη ζωή σας κάνοντας τη φωτιά σας πιο φωτεινή!

Και πάλι όμως, κάθε σχέση έχει κάποια προβλήματα. Για εσάς το πρόβλημα θα είναι η ανάγκη του Διδύμου να κάνει συνεχώς καινούριους φίλους και να ξοδεύει πολύ χρόνο φλερτάροντας μαζί τους.Όμως μην φοβάστε πως ο Δίδυμος θα ψάξει για νέο σύντροφο.

Οι Δίδυμοι είναι απλά μοντέρνοι και έχουν φίλους και των δύο φύλων, χωρίς καμία σεξουαλική σκοπιμότητα. Συχνά θα περιμένετε τον Δίδυμο να επιστρέψει έτσι ώστε να σας φροντίσει και να σας θαυμάσει. Όμως, οι Δίδυμοι δεν έχουν πάντα την υπομονή να σας δώσουν τη καθημερινή φροντίδα που επιθυμείτε.

Και πάλι όμως, θα μπορέσει να φτιάξει τη διάθεσή σας, και όταν βλέπει πως δεν είστε στα καλύτερά σας, θα βιαστεί να διορθώσει οτιδήποτε σας ενοχλεί.
Είστε τυχεροί που οι Δίδυμοι είναι μεταβλητό ζώδιο, με αποτέλεσμα ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και άνθρωποι που προσαρμόζονται εύκολα.

Στον έρωτα, οι Δίδυμοι διοχετεύουν περισσότερο το πνεύμα και το μυαλό τους από ότι την καρδιά τους και θα ξοδέψουν αρκετό χρόνο αναλύοντας την κατεύθυνση της σχέσης, είτε το παραδεχτούν είτε όχι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς τουλάχιστον ένας από εσάς θα μιλήσει αν τα πράγματα πάρουν άσχημη τροπή.

Όταν ο σύντροφός σας εκφράζει ανησυχίες για τη σχέση σας, μην τον αγνοήσετε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας Λέοντας με έναν Δίδυμο. Αν ο Δίδυμος έχει την ανάγκη να μιλήσει, είναι σημαντικό να ακούσετε και να ανταποκριθείτε!

Στο κρεβάτι, τα πράγματα θα είναι τέλεια.

Οι Δίδυμοι έχουν απίστευτο χιούμορ και λατρεύουν να σας διαβάζουν αποσπάσματα από τα δεκάδες βιβλία που έχουν στη κατοχή τους –αγαπούν πολύ το διάβασμα. Αυτό θα σας αρέσει αρκετά.

Τα χέρια του Διδύμου είναι αρκετά χαρισματικά επίσης, και σύντομα θα ανακαλύψετε πόσο τυχεροί είστε που έχετε έναν Δίδυμο για σύντροφο. Μερικές φορές ίσως ευχηθείτε να μιλούσε λιγότερο και να σας άγγιζε περισσότερο, καθώς το άγγιγμα του Διδύμου είναι απίστευτα επιδέξιο και αισθησιακό.

Οι Λέοντες είναι οι καλύτεροι στο να δίνουν οδηγίες (σε όλο τον ζωδιακό κύκλο ειλικρινά!)

Ετσι μπορείτε να οδηγήσετε τον Δίδυμο σε όποια κατεύθυνση επιλέξετε και εκείνος αμέσως θα ανταποκριθεί.Μερικές φορές θα ευχηθείτε να ήταν πιο συναισθηματικός, αλλά οι Δίδυμοι είναι συναισθηματικοί με το δικό τους τρόπο.

Η πολυπραγμοσύνη του Διδύμου θα κάνει τον προσωπικό σας χρόνο καυτό και συναρπαστικό, πράγμα που θα κρατήσει για αρκετά χρόνια. Ποτέ δεν θα βαρεθείτε –καθώς ο σύντροφός σας δεν θα το επιτρέψει αυτό να συμβεί!

Ο ρόλος των Διδύμων είναι να πετούν ψηλά και να ανακαλύπτουν την αλήθεια –αυτή είναι η αποστολή που τους δίνει ο Ερμής. Όμως αυτό είναι αντίθετο με την ανάγκη σας να τους κατακτήσετε ολοκληρωτικά.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην προσπαθήσετε να φυλακίσετε αυτό το άτομο, διότι θα σκοτώσετε τη σχέση σας.Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν τα ίδια πράγματα στη ζωή, όπως έρωτα, ασφάλεια και παιδιά, αλλά όχι πάντα στην ίδια ηλικία.

Χαλαρώστε! Ο γοητευτικός, παθιασμένος και γενναιόδωρος τρόπος ζωής σας θα είναι αρκετός για να οδηγήσει τον Δίδυμο να μείνει για πάρα πολύ καιρό κοντά σας!Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!