Λέων με Παρθένο


Ο Λέων είναι δύσκολο να μην είναι περήφανος για την εκλεπτυσμένη Παρθένο που είναι πάντα μέσα στη μόδα, συγκροτημένη και καλά περιποιημένη.

Η Παρθένος είναι ακριβής, λεπτομερής και προτιμά την εργασία από το παιχνίδι. Γεννημένη στο τέλος του καλοκαιριού, η Παρθένος έχει προγραμματιστεί από τη φύση να δρέπει αυτά που έχει σπείρει και να είναι ιδιαίτερα παραγωγική.

Τίποτα δεν μπορεί να της τραβήξει τη προσοχή από την αποστολή της: ούτε τα εισιτήρια για το θέατρο, τα πολυτελή δείπνα, τα σαββατοκύριακα στην εξοχή –τίποτα.

Μην το προσπαθήσετε καν.

Εσείς, από την άλλη μεριά, έχετε προγραμματιστεί να παίζετε και να είστε δημιουργικοί. (το παιχνίδι και η δημιουργικότητα πηγαίνουν μαζί στην αστρολογία, όπως και στη ζωή) Αν είστε σκεπτικοί σκεφτείτε το εξής: Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, που κυβερνά τον 5ο Οίκο (της διασκέδασης και του έρωτα).

Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, ο οποίος κυβερνά τον 6ο Οίκο (εργασία και προσφορά υπηρεσιών στους άλλους). Σκεφτείτε το.Τώρα που καταλαβαίνετε καλύτερα τον Παρθένο σύντροφό σας, ίσως μπορείτε να είστε λίγο πιο ευγενικοί απέναντι στις ανησυχίες του και στο ευαίσθητο σύστημα πέψης του.

Θα δείτε πως πρέπει να πάρετε το χρόνο σας για να τον χαλαρώσετε προτού κάνετε έρωτα, και να είστε σίγουροι πως δεν υπάρχουν άπλυτα ρούχα στο καλάθι, άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη, ή οποιαδήποτε εργασία σπιτιού, καθώς δεν θα μπορεί να χαλαρώσει με τίποτα.

Κάτω από αυτό το υψηλό IQ, παραμονεύει ένας παθιασμένος εραστής που πεθαίνει για το άγγιγμά σας έτσι ώστε να νιώσει ανθρώπινος και πάλι.

Υπάρχει κάτι καλύτερο από έναν Λέοντα για να το κάνει αυτό;

Οι Παρθένοι θα ρίξουν την άμυνά τους όταν νιώσουν ασφάλεια μαζί σας και όταν καταλάβουν πως δεν τους κοροϊδεύετε.

Το αίσθημα της ακεραιότητας είναι ιδιαίτερα ισχυρό στους Παρθένους, και έχουν την ίδια απαίτηση και από εσάς. Ένα γήινο ζώδιο, είναι απτό και βαθιά ερωτικό, αν και ποτέ δεν θα δείξει δημόσια την σεξουαλικότητά του. Έχει τη φήμη πως είναι ανέμελος και απόμακρος, και αυτό είναι ολοκληρωτικά λάθος.

Το μυαλό του Παρθένου είναι σε εγρήγορση και παρατηρεί τα πάντα όσον αφορά τα ελαττώματα. Είναι γεννημένοι ιδεαλιστές και ποτέ δεν βλέπουν τα πράγματα έτσι όπως είναι, αλλά βλέπουν που μπορούν να φτάσουν.

Τα άλλα ζώδια, ονομάζουν τους Παρθένους επικριτικούς, αλλά εκείνοι νιώθουν πως απλά βλέπουν τα πράγματα καθαρά –κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι. Δεν πρέπει να εκμεταλλευτείτε τον περιποιημένο και εκλεπτυσμένο Παρθένο.

Αν η περηφάνια σας κάνει να τον διατάξετε, τότε ο Παρθένος θα είναι ευγενικός και θα τα δεχτεί όλα στην αρχή. Όμως, τα πληγωμένα συναισθήματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται μέσα του και ο σύντροφός σας θα ξεσπάσει με τον τρόπο που μόνο ένας Παρθένος μπορεί: με γλώσσα που τσακίζει κόκκαλα.

Εσείς θα λάβετε την εκτίμησή του μία και καλή, και εκείνος θα φύγει και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ.

Ύστερα από αυτό το σημείο, ο Παρθένος δεν θα περιμένει από εσάς να αλλάξετε, καθώς η περηφάνια είναι πολύ σημαντική για εσάς έτσι τη διατηρείτε πάση θυσία.

Όμως έχετε καλό αντίκτυπο πάνω στον Παρθένο σύντροφό σας, καθώς τον αναγκάζετε να διασκεδάζει παρά τις ανησυχίες του. Ο σύντροφός σας θα το αναγνωρίσει αυτό, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα έλκεται από εσάς.

Ξέρετε πως οι οργανωτικές σας ικανότητες δεν είναι και οι καλύτερες, όμως οι Παρθένοι είναι άπιαστοι σε αυτό το τομέα, με τα μάτια τους να βλέπουν όλες τις λεπτομέρειες, έτσι τίποτα δεν τους ξεφεύγει.

Ένα μεταβλητό ζώδιο σαν τη Παρθένο, ποτέ δεν θα προκαλέσει το ρόλο σας στη ζωή, αλλά θα σας ακολουθεί παντού, διορθώνοντας ακόμα και τη γραμματική και τη σύνταξή σας. Σύντομα θα αναρωτιέστε πως τα καταφέρνατε τόσο καιρό χωρίς τον Παρθένο.

Οι Παρθένοι ανησυχούν συνεχώς πράγμα που μπορεί να σας τρελάνει όταν ξυπνάτε στα μαύρα μεσάνυχτα για να τον δείτε να πηγαινοέρχεται στο δωμάτιο. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο, χρειάζονται το ευγενικό αλλά δυνατό σας άγγιγμα για να επιβεβαιωθούν πω όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Μπορείτε να τους δώσετε αυτό που θέλουν πιο εύκολα από όσο νομίζετε.

Οι Παρθένοι δεν σας μοιάζουν ιδιαίτερα, αλλά είναι πολύ καλοί για εσάς. Το γήινο στοιχείο τους θα σας προσφέρει ένα ασφαλές λιμάνι και μία σταθερή και πρακτική βάση για να εφαρμόσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Δώστε μία ευκαιρία σε αυτή τη σχέση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!