Λέων με Υδροχόο


Ο Υδροχόος αποτελεί μυστήριο για εσάς, αλλά αυτό σας κάνει πιο αποφασισμένους να ανακαλύψετε όλα του τα μυστικά.

Καθώς είναι έντονα ατομικός, ανεξάρτητος και ξεχωριστός, είναι δύσκολο να φανταστείτε κάποιον περισσότερο διαφορετικό από τον εαυτό σας.

Ο ρόλος του Υδροχόου είναι να επαναστατεί, να ταρακουνά τα ιδανικά της κοινωνίας, να διαλύει και να καινοτομεί τα παλιά και τα φορεμένα.

Κατά καιρούς ο σύντροφός σας ίσως σας κατηγορήσει πως είστε συντηρητικοί και πως εύκολα παραδίνεστε στα συνηθισμένα.

Ίσως το παραδεχτείτε, αλλά μέσα σας αυτή η πρόκληση θα σας κάνει να αισθανθείτε ιδιαίτερα άβολα.

Ο Υδροχόος δεν είναι ιδιαίτερα υλιστής, αλλά εσείς είστε.

Επίσης αναρωτιέστε για την προτίμησή του να αγοράσει άλλον έναν υπολογιστή, όσο εσείς θέλετε να εξερευνήσετε το νέο μαγαζί που άνοιξε, το πολυτελές εστιατόριο της γειτονιάς και να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο ζώδιο του Αέρα κυβερνάται από τον ηλεκτρικό και απρόβλεπτο Ουρανό.

Έτσι είναι εθισμένος στη νέα τεχνολογία και έλκει την πληροφόρηση σαν μαγνήτης. Ο υπολογιστής που θα αγοράσει δεν είναι για επίδειξη, αλλά για να δουλέψει πιο παραγωγικά. Η τεχνολογία βρίσκεται στο αίμα του.

Ίσως να έχετε συνηθίσει να τον βλέπετε πάνω από το πληκτρολόγιό του με τις ώρες, όσο εσείς διαβάζετε τις τελευταίες κριτικές πάνω σε μία ταινία που θέλετε να δείτε απεγνωσμένα. Εδώ δεν πρόκειται να νικήσετε.

Ο Υδροχόος είναι σταθερό ζώδιο όπως και εσείς, έτσι κανείς από τους δύο δεν θα κάνει πίσω. Αν δεν μπορέσετε να συμβιβαστείτε ή να κάνετε ανακωχή, τα προβλήματα αυτά θα καταλήξουν να σας στοιχειώνουν για πάντα.

Ο αναλυτικός Υδροχόος έχει έναν ψύχραιμο και απόμακρο τρόπο συμπεριφοράς που στην αρχή τράβηξε τη προσοχή και την περιέργειά σας.

Αυτό όμως δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η φύση σας είναι ακριβώς το αντίθετο.

Οι Λέοντες είναι δοτικοί, ζεστοί και χρειάζονται μεγάλες ποσότητες στοργής.
Ο Υδροχόος δεν πρόκειται να σας δώσει την επιβεβαίωση που χρειάζεστε πως είστε ακόμα ελκυστικοί, αποπλανητικοί ή ερωτικοί, αν και θα σας δώσει να καταλάβετε πως εκτιμά αρκετά το πνεύμα σας.

Είναι όμως αυτό αρκετό; Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να σκεφτείτε πως κάτι λείπει από τη σχέση σας. Αν όμως δεν σας φανεί τεράστιο το πρόβλημα, απλά θα υποφέρετε σιωπηλά.

Συνειδητοποιήστε πως ο Υδροχόος κυβερνά τον 11ο Οίκο της φιλίας, ενώ εσείς τον Οίκο του ρομαντισμού.

Εδώ βρίσκεται μία μεγάλη διαφορά:

Ο Υδροχόος θέλει πρώτα ένα φίλο και μετά έναν σύντροφο. Εσείς θέλετε πρώτα έναν σύντροφο και μετά ένα φίλο.

Οι προτεραιότητές σας σπάνια αλλάζουν. Η καρδιά σας είναι που παίρνει τις αποφάσεις, ενώ ο Υδροχόος αφήνει το μυαλό να αποφασίσει.

Το ζώδιό τους κυβερνά τους επιστήμονες που προσεκτικά και αντικειμενικά αποδεικνύουν ή καταρρίπτουν μία υπόθεση.

Ο Υδροχόος χρειάζεται να είναι ελεύθερος για να εξερευνήσει τον κόσμο, αλλά εσείς θέλετε να δημιουργήσετε, να φανταστείτε και να διασκεδάσετε.

Οι Λέοντες τείνουν να γίνονται σχεδιαστές, καλλιτέχνες, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και διασκεδαστές γενικά. Δημιουργείτε καλύτερα όταν νιώθετε πως σας αγαπούν.

Οι Υδροχόοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν όταν νιώθουν ελεύθεροι και θα παλέψουν για αυτό. Όμως η ανάγκη να σας ανήκει ο σύντροφό σας είναι πολύ δυνατή.

Ο Υδροχόος θα αντισταθεί κάθε λεπτό, ειδικά αν νιώσει πως έχετε κολλήσει πάνω του.

Μπορεί αυτή η σχέση να δουλέψει; Ναι, αν αγαπιέστε πραγματικά. Ίσως και οι δύο έχετε σημαντικούς πλανήτες πέρα από τον Ήλιο στον χάρτη σας που γεφυρώνουν τα κενά.

Σεξουαλικά, ο Υδροχόος θα σας συναρπάσει με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο κρεβάτι κάνοντας τον έρωτα διαφορετικό κάθε φορά.

Στο κρεβάτι θα ταιριάζετε περισσότερο, καθώς θα απολαμβάνετε ο ένας την αυτοπεποίθηση του άλλου.

Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας πουν Σ’ αγαπώ.

Όχι στο κρεβάτι, εκεί που οι άλλοι ορκίζονται πίστη, αλλά ίσως όταν βρίσκεστε στον ηλεκτρικό σταθμό ή κάνετε κάτι άσχετο μαζί. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πότε το πνεύμα τους θα τους παρακινήσει

Τα μάτια τους είναι σαν λέιζερ, και όταν το ρίξουν πάνω σας δεν θα το ξεχάσετε ποτέ.

Όταν ο Υδροχόος αποκαλύψει τον εαυτό του, αν και είναι σπάνιο, είναι ειλικρινές και αξέχαστο. Ποτέ δεν κάνουν αυτό που περιμένετε, πράγμα που σας τρελαίνει μερικές φορές, αλλά είναι και αυτό που λατρεύετε πάνω τους.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!