Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2021


Ο νέος μήνας, από τις πρώτες ημέρες του, θα φιλοξενήσει ιδιαίτερα αστρολογικά φαινόμενα, που θα ανοίξουν τις πόρτες σε ευκαιρίες, για ουσιαστικό διάλογο… σε σχέσεις, φιλίες αλλά και συνεργασίες. Μετά την νέα σελήνη, θα κάνουν και την πρακτική τους εμφάνιση παλιοί γνώριμοι ίσως και πρώην σύντροφοι, που θα ζητήσουν δεύτερες ευκαιρίες!

Για όλους: 

ΚΡΙΟΣ :

Δεν είστε από τα ζώδια που θα μπορέσετε, να βρείτε ευκολίες σε επανασυνδέσεις. Ήδη οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, έχετε προχωρήσει πιο κάτω. Οι εργένηδες, από τα μέσα του Σεπτεμβρίου, θα έχουν πολλά φλερτ που θα ανανεώσουν την διάθεση τους!

Αστρολογική εύνοια: 100% 

ΤΑΥΡΟΣ :

Αποτελείτε την εξαίρεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, των αισθηματικών συσχετισμών. Θα βρεθείτε στην λεπτή και αμήχανη θέση, για επανενώσεις ακόμη και από το μακρινό σας παρελθόν. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές, και μην είστε παρορμητικοί.

Αστρολογική εύνοια: 98% 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Όσο θα πλησιάζει το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή, όλες και περισσότερες θα είναι οι προσεγγίσεις από τα παλιά. Οι πιο πολλοί θα δώσουν ευκαιρίες διαλόγου. Κάποιοι άλλοι, απλά θα επιλέξουν να συνεχίσουν και να βρουν κάτι νέο που θα τους συμπληρώνει ιδανικά.

Αστρολογική εύνοια: 100% 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Οι ερωτοφιλίες και οι αισθηματικές αποκαλύψεις, θα χαρακτηρίσουν αυτόν τον μήνα. Πολλά αυτά που θα μάθετε για τον άνθρωπο που αγαπάτε, και που χρειάζεται άμεσα να αποφασίσετε για την όποια πορεία σας. Οι τρίτοι δεν θα πρέπει να μπουν ανάμεσα σας, σαν συμβουλάτορες.

Αστρολογική εύνοια: 96% 

ΛΕΩΝ :

Μπορείτε πια να μιλήσετε πιο ανοιχτά σε αυτόν που έχετε ερωτευτεί. Μάλλον είναι και από μεριάς του έτοιμος, για σχέση. Εσείς που ακόμη περιμένετε κάποιον από τα παλιά, θα πρέπει να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς οι εκπλήξεις πλησιάζουν.

Αστρολογική εύνοια: 97% 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Μέσα στο μυαλό του αγαπημένου σας, υπάρχουν διάφορες προτάσεις που μέσα στον επόμενο ζωδιακό μήνα, θα σας εκφραστούν. Ίσως σε ανύποπτο χρόνο να σας έρθει μια πρόταση για συγκατοίκηση ή και γάμο / οικογένεια. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε.

Αστρολογική εύνοια: 99% 

ΖΥΓΟΣ :

Μέσα στα οικεία σας περιβάλλοντα υπάρχουν διάφορα φλερτ, που δεν περνούν και απαρατήρητα. Από την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, κάποιος που σας συμπαθεί πάρα πολύ, θα σας πλησιάσει και θα σας μιλήσει για τα ρομαντικά του συναισθήματα …και θα σας εκπλήξει.

Αστρολογική εύνοια: 96% 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα μπορέσετε να βρείτε πολλές και μόνιμες λύσεις σε σχέσεις και εργασία. Όλος αυτός ο μήνας, θα φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις σε υποθέσεις που συσχετίζονται με επανενώσεις συντρόφων – δεσμών.

Αστρολογική εύνοια: 97% 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Οι ευχές σας, έχουν εισακουστεί. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι απλά να δώσετε χρόνο, σε καταστάσεις και άτομα, για να σας αποδείξουν τα συναισθήματα σας. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως, θα βρουν λύση, για αυτό το πρόβλημα.

Αστρολογική εύνοια: 99% 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Όλα τα γήινα ζώδια έχουν για τις επόμενες 3 εβδομάδες, την τύχη με το μέρος τους! Αυτό ειδικά στον αισθηματικό τομέα, θα φέρει επανασυνδέσεις ακόμη και καταστάσεων που έχουν χαθεί στο μακρινό και ξεχασμένο παρελθόν.

Αστρολογική εύνοια: 98% 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Πολλά αυτά που σας έχουν τάξει, αλλά ακόμη δεν έχετε δει και τις σχετικές πράξεις. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσετε και να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα για όλους. Ίσως και από κάποια άτομα να απομακρυνθείτε μόνιμα.

Αστρολογική εύνοια: 97% 

ΙΧΘΥΣ :

Κάποια πρακτικά ίσως και οικονομικά ζητήματα, θα θελήσει να συζητήσει μαζί σας ο αγαπημένος σας. Εσείς που ακόμη αναμένετε κάποιες απαντήσεις, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα …θα τις έχετε και θα χαρείτε ιδιαιτέρως.

Αστρολογική εύνοια: 96%Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!