Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβρη του 2019


ΤΑΥΡΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έρχεται φέρνοντάς σας δώρα, αφού τώρα γίνεται μέσα σας το απαραίτητο “κλικ” ώστε να ξεκινήσει μια διαδικασία εσωτερικής επούλωσης και γενικότερης ανανέωσης. Ο ψυχισμός σας και το πνεύμα σας πλέον εξέρχονται από μια δύσκολη περίοδο και αυτό σας κάνει να λάμπετε, κάτι που γίνεται αντιληπτό τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον ερωτικό τομέα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεκέμβριος, γιορτινή ατμόσφαιρα, σπίτι. Αυτά συνοψίζουν ως επί το πλείστον την εικόνα σας για τη λήξη του έτους. Είναι μία εξαιρετική περίοδος να κλείσουν τρύπες που αφορούν στο χώρου του σπιτιού, ενώ δεν αποκλείεται τα άστρα να σας φέρουν και μία ευρύτερη εύνοια σε επαγγελματικά και οικονομικά με μία προαγωγή ή ακόμα και νέα δουλειά να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το έτος δε θα μπορούσε να κλείσει πιο ιδανικά για εσάς, φίλοι Αιγόκεροι, αφού αναμένεται να τεθούν τώρα οι βάσεις για σημαντική αναβάθμιση του status σας. Θα σας παρουσιαστούν εξαιρετικές επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που μπορούν να σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο, αρκεί φυσικά κι εσείς να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να τις αρπάξετε όταν παρουσιαστούν.

ΑΤΥΧΑ ΖΩΔΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΚΡΙΟΣ

Εδώ και κάποιο καιρό παρατηρείτε στον εργασιακό σας χώρο συμπεριφορές τουλάχιστον προκλητικές απέναντί σας, με αποτέλεσμα να “φορτώνετε” σε βαθμό…βρασμού. Είναι σημαντικό να αποφύγετε να απαντάτε σε τέτοιου είδους προκλήσεις και να μην τους δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όση αξίζουν, γιατί τότε η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη και με απρόβλεπτες, για εσάς, συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια γενική αλήθεια για εσάς, ότι τα οικονομικά σας έχουν αποτελέσει πηγή προβληματισμού και αυτό θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα. Επιπλέον, ενδέχεται να σας απασχολήσουν ζητήματα κληρονομικά ή που σχετίζονται με κάποιου είδους επίσημα έγγραφα, γεγονός που σας χαλάει τη διάθεση μέσα στην κατά τα άλλα γιορτινή ατμόσφαιρα. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο χώρος του σπιτιού θα αποτελέσει “πονοκέφαλο” τον τελευταίο μήνα του χρόνου, αφού φαίνεται πως άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνουν τα δικά σας πρόσωπα. Αυτό το χάσιμο στη μετάφραση μπορεί να φέρει γκρίνιες, γιατί η αλήθεια είναι ότι ούτε εσείς καταλαβαίνετε τι ακριβώς θέλουν να σας πουν, με αποτέλεσμα οι ισορροπίες να είναι κάπως λεπτές. Αποφύγετε τις ακρότητες και διατηρήστε διπλωματικό προφίλ.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u