Άντρες Αιγόκεροι


Σου βγάζουν την πίστη ανάποδα…

Οι άντρες Αιγόκεροι είναι πολύ ανεξάρτητοι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν αυτό που οι ίδιοι άρχισαν. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερως είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων. Είναι λίγο δύσπιστοι και σου βγάζουν την πίστη ανάποδα μέχρι να «ανοιχτούν», αλλά είπαμε… κανείς δεν είναι τέλειος.

Δυνατά σημεία του άντρα Αιγόκερου:

Υπεύθυνος – Φιλόδοξος – Πολυμήχανος – Πιστός

Αδυναμίες του άντρα  Αιγόκερου:

Απόλυτος – Αποτρεπτικός– Δύσπιστος

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Ο άντρας Αιγόκερως: Είναι ένας άντρας που του αρέσει η σαρκική επαφή και το πάθος, αλλά χωρίς να δείχνει εξωτερικά πόσο συναισθηματικός είναι. Πράγμα που σου σπάει τα νεύρα –αν είσαι γυναίκα. Κατά βάθος λαχταράει αυτό που λέμε αγάπη, αλλά θέλει πολύ χρόνο για να στο δείξει κούκλα μου, αφού είναι μάλλον απρόθυμος να δείξει εμπιστοσύνη στο άλλο πρόσωπο. Αν θέλετε να τον «γοητεύσετε», δείξτε του θαυμασμό και κερδίστε σταδιακά την εμπιστοσύνη του. Θέλει υπομονή. Είναι πολύ πιστός, ίσως το πιο πιστό όλων των ζωδίων, και κάτω από την μυστικοπαθή και μυστηριώδη «μάσκα» του, είναι ρομαντικός με έντονη αισθησιακή πλευρά, την οποία κρύβει καλά. Μόλις την απελευθερώσει, θα εκπλαγείτε από την μεταμόρφωσή του. Η υπομονή και η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για τον άντρα Αιγόκερω. Χρειάζεται να αισθανθεί ασφαλής.

Ο άντρας Αιγόκερος: Είναι δυνατός φίλος, θα είναι πάντα δίπλα σας προσφέροντας την βοήθειά του, είναι συμπονετικός, στοργικός και βοηθάει πάντα αυτούς που έχουν ανάγκη. Ένας Αιγόκερως θα σας βοηθήσει να σταθείτε στα πόδια σας σε χρόνο ρεκόρ, και χωρίς να περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα.

O ηθοποιός Mel GibsonO ηθοποιός Anthony Hopkins

Εν ολίγοις λοιπόν: Οι άντρες Αιγόκεροι μπορεί να φαίνονται μελαγχολικοί και σκληροί, επειδή ζουν με αυτοπειθαρχία κι ευθύνη. Αξιολογούν τα πάντα και δεν κάνουν τολμηρά βήματα χωρίς πρώτα να ζυγίσουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα. Κατά βάθος έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και χρειάζεται κάθε φορά να αποδεικνύουν την αξία τους. Μόλις συνειδητοποιήσουν ότι το μόνο που χρειάζονται είναι να αγαπήσουν τον εαυτό τους, οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα και βλέπουν τον κόσμο με άλλο μάτι, που τους επιτρέπει να χαρούν χωρίς ενοχές. Αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι η ασφάλεια, οικονομική και υλική.

Κούκλες μου, ιδού πώς να σαγηνεύσετε έναν άντρα Αιγόκερο:

Κάντε τους να γελάσουν, τείνουν να είναι μελαγχολικοί και όποιος καταφέρει να σπάσει την μελαγχολία, είναι ευπρόσδεκτος στη ζωή τους. Μπορείτε να τους μιλήσετε για τα πάντα, αλλά μην προχωρήσετε στα συναισθήματά τους. Όταν ένας Αιγόκερως αισθανθεί ασφάλεια, θα χαλαρώσει και θα αφεθεί. Τους αρέσει να επικοινωνούν σε διανοητικό επίπεδο. Να είσαστε υπομονετικές είπαμε. Κάτω από αυτό το υπεροπτικό και αδιάφορο παρουσιαστικό υπάρχει ένα φυσικό, παθιασμένο και αφοσιωμένο πρόσωπο, που θα φανερωθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δηλαδή αμέσως μόλις αποδείξετε ότι αξίζετε. Οι  άντρες Αιγόκεροι έχουν μεγάλη αντοχή στο σεξ. Τους αρέσει το όμορφο και αριστοκρατικό περιβάλλον, καθώς και μια άνετη ατμόσφαιρα. Όταν φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα, θα διαρκέσουν όλη νύχτα και θα θέλουν κι άλλο. Είναι πολύ σαρκικοί και καλοί σε αυτό που κάνουν. Μην περιμένετε βέβαια τίποτα δημιουργικές, γεμάτες φαντασία ή αλλόκοτες στάσεις, αλλά να ξέρετε ότι θα περάσετε καλά μαζί τους.

Ο οδηγός αγώνων Michael Schumacher O ηθοποιός Bradley Cooper

Διάσημοι άντρες Αιγόκεροι:

Σταμάτης Κραουνάκης, Αριστοτέλης Ωνάσης,  Θέμος Αναστασιάδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Σάκης Ρουβάς, Σπύρος Πώρος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, Γιάννης Στάνκογλου, Αποστόλης Τότσικας, Νίκος Μπελογιάννης, Μανώλης Φάμελλος, Γιώργος Αλκαίος, Γεώργιος Ράλλης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Δημήτρης Ψαριανός, Γιάννης Δαλιανίδης, Κώστας Βουτσάς, Πέτρος Φιλιππίδης, Μιχάλης Εμιρλής, Φοίβος, Παναγιώτης Γιαννάκης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μιχάλης Ασλάνης,  Βασίλης Αυλωνίτης, Ευγένιος Σπαθάρης, Αθανάσιος Διάκος, Χρήστος Θηβαίος, Γιώργος Θεοφάνους, Μιχάλης Βιολάρης, Νίκος Καββαδίας, Σπύρος Λούης, Κωστής Παλαμάς, Γιάννης Τσαρούχης, Γιάννης Χαρούλης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άλκης Κούρκουλος, Πάνος Μιχαλόπουλος, Βασίλης Τσιβιλίκας, Βασίλης Τσιτσάνης, Χρόνης Εξαρχάκος, Παναγιώτης Ψωμιάδης,

Giacomo Puccini, Anton Chekhov, Howard Hughes, Federico Fellini, Cary Grant, Gérard Depardieu, David Lynch, Kevin Costner, Nicolas Cage, Jim Carey, Ralph Fines, Rickie Martin, Marilyn Manson, Mel Gibson, Jude Law, Val Kilmer, Stephen Hawking, Anthony Hopkins, Michael Stipe (REM), David Bowie, Elvis Presley, Steven Soderbergh, Malcolm McLaren, Ryuichi Sakamoto, Bradley Cooper, LeBron James, Jeff Bezos, Rowan Atkinson (Mr. Bean), Muhammad Ali, Tiger Woods, Martin Luther King, Richard Nixon, Michael Schumacher, Benjamin Franklin, Isaak Newton, Al Capone, Eddie Redmayne, Rod Stewart, Denzel Washington, Edgar Allan Poe, Liam Hemsworth, Jared Leto, Justin Trudeau, Jon Voight, Joe Manganiello, J. R. R. Tolkien (Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών), Kim Jong-un, Kit Harington, Ορλάντο Μπλουμ, Τζάκομο Πουτσίνι και ο  πρόεδρος Mao

O ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας O ηθοποιός Jude LawΠρόεδρος ΜάοOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Ηρώ Λεχουρίτη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ανύπαντρη μητέρα, ανεξάρτητη και διαρκώς σκεπτόμενη. Η Ηρώ είναι μια καταξιωμέ ...

Κατερίνα Ζαρίφη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια πολύπλευρη προσωπικότητα με κοφτερό μυαλό.  Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις πι ...

Ελένη Δήμου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια φωνή που δεν την ξεχνάς ποτέ! ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΦΥΣΗ ...

Νατάσα Μποφίλιου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια δυναμική παρουσία με βελούδινη φωνή… Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια από τις αγα ...

Αλεξάνδρα Λαδικού

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ηθοποιός – ζωντανός μύθος του θεάτρου μας. Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u