Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιανουάριο του 2022


Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού αλλά και με τη Νέα Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό που θα φέρει ξαφνικές προτάσεις,ευκαιρίες και επιτυχία στα ζώδια της Γης των αρχών του 2ου δεκαημέρου(Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερους)αλλά και στα ζώδια του Νερού(Καρκίνους,Σκορπιούς,Ιχθύς).

Στις 02.01 ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο και θα ευνοήσει περισσότερο την επικοινωνία αλλά ίσως να φέρει και νέες γνωριμίες στα ζώδια του Αέρα(Δίδυμους,Ζυγούς,Υδροχόους)αλλά και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς,Λέοντες,Τοξότες) ενώ ο Ερμής ανάδρομος από τις 15.01 στα ίδια ζώδια θα φέρει επανασυνδέσεις και τάση να επανεξετάσουν θέματα που είχαν αντιμετωπίσει και στο παρελθόν.Ωστόσο δεν θα πρέπει να υπογράψετε σημαντικές συμφωνίες.

Στις 05.01 το εξάγωνο ανάδρομης Αφροδίτης που θα φέρει επανασυνδέσεις σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει ερωτικές,ρομαντικές και καλλιτεχνικές στιγμές στα ζώδια των αρχών του 3ου δεκαημέρου της Γης (Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερους)αλλά και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους,Σκορπιούς ,Ιχθύς).

Στις 16.01 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά του 3ου δεκαημέρου του Ταύρου-Παρθένου-Αιγόκερω.

Στις 20.01 θα περάσει και ο Ήλιος στον Υδροχόο και θα φέρει νέες ευκαιρίες και γνωριμίες στους Διδύμους,Ζυγούς,Λέοντες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου  ενώ ο Άρης που θα περάσει στον Αιγόκερω θα φέρει αποφασιστικότητα,διεκδικητικότητα και δυναμική στα ζώδια της Γης(Ταύρους ,Παρθένους Αιγόκερους)αλλά και στα ζώδια του Νερού(Σκορπιούς και Ιχθύς).

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στο τέλος του μήνα θα ευνοήσει με ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες αλλά και ξαφνικές γνωριμίες ή ερωτικές επανασυνδέσεις τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου (Παρθένους-Αιγόκερους)αλλά και τα ζώδια του Νερού(Ιχθύς-Καρκίνους-Σκορπιούς)

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού των αρχών του 3ου δεκαημέρου(Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι-Ιχθύς) γύρω στις 11.01 ώστε να αποφύγουν λανθασμένες επιλογές και εξαπατήσεις.

Επίσης τα ζώδια του Σταθερού-Σταυρού των αρχών του 2ου δεκαημέρου Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες –Υδροχόοι θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία στις 13.01 αλλά και προς το τέλος του μήνα αφού θα δοκιμαστούν με εντάσεις και ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το ζώδιο του μήνα :Ζυγός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγοί μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι να καταφέρετε αυτή την χ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με αρκετούς ανάδρομους πλανήτες που ίσως να φέρουν καθ ...

Το ζώδιο του μήνα: Παρθένος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένοι μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και καλή γενεθλιακή χρονιά σε όλους ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Αύγουστος θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο στο ζώδιό του Υδροχόου και θα ευνοήσει ν ...

Το ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η γενεθλιακή σας χρονιά θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να βρίσκεται  ανάδρομη στο ζώ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Καρκίνο από τις αρχές του μήνα θα ευνοήσουν τις επαφές μας ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u