Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάρτιο του 2022


Ο μήνας θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη μαζί με τον Πλούτωνα που θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)του 3ου δεκαημέρου να ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες αλλά και να κάνουν σημαντικές συνεργασίες που θα τους εξελίξουν.

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στις αρχές του μήνα θα ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμους-Ζυγούς-Υδροχόους)και τα ζώδια της Φωτιάς(Κριούς-Λέοντες –Τοξότες)του 2ου δεκαημέρου να σταθεροποιήσετε κάποια συμφωνία ,κάποια συνεργασία ή να κάνετε μια σοβαρή σχέση.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 02.03 θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους,Σκορπιούς-Ιχθύς)αλλά και τα ζώδια της Γης(Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου  να έχουν νέα ξεκινήματα,νέες γνωριμίες,ξαφνική τύχη,μια θετική αλλαγή τυχερή,αλλά και πολλές ξαφνικές ευκαιρίες.

Επίσης η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο από τις 06.03-17.03 θα ευνοήσει με νέες γνωριμίες,συνεργασίες,ερωτικές σχέσεις ίσως μέσα από το φιλικό περιβάλλον το 1ο δεκαήμερο των ζωδίων του Αέρα(Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι)αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς(Κριοί-Λέοντες-Τοξότες).

Ο Κρόνος από τις 11.03 θα περάσει στον 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου και θα πιέσει αρκετά τα ζώδια τους Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους)με περισσότερες ευθύνες αλλά και ψυχολογική ή οικονομική πίεση.

Η Πανσέληνος στις 18.03 θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερού του 3ου δεκαημέρου να ολοκληρώσουν προσωπικά τους θέματα και να ευνοηθούν με κάποια σημαντική εξέλιξη ίσως και σε θέματα που είχαν ξεκινήσει και στις αρχές του μήνα.

Ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό στις 21.03 και ο Ερμής επίσης στον Κριό στις 28.03 και θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς(Κριούς.Λέοντες.Τοξότες)αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους-Ζυγούς,Υδροχόους)που θα έχετε περισσότερη διάθεση,θα είστε πιο κοινωνικοί,θα διασκεδάσετε,θα φλερτάρετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες ενώ και η ενεργητικότητά σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Από τις 19.03-22.03 θα πρέπει να προσέχετε όλα τα ζώδια του 2ου δεκαημέρου με κάποιες ανατροπές,παρεξηγήσεις,έξοδα αλλά ίσως και για ατυχηματάκια ενώ πιο μεγάλη προσοχή θα πρέπει να προσέξετε τα ζώδια του Σταθερού-Σταυρού(Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι) αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη με τον Ουρανό ίσως να σας φέρει έντονες παρεξηγήσεις και ξαφνικές διακοπές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Το τέλος του μήνα θα πιέσει και πάλι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου με οικονομικές ή συναισθηματικές υποχρεώσεις ενώ η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα που θα έχει ήδη να ξεκινήσει να σχηματίζεται θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)και τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)του 3ου δεκαημέρου με ευκαιρίες και τύχη ώστε να πραγματοποιήσουν κάποια όνειρα τους ωστόσο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι-Τοξότες,Παρθένοι –Ιχθύς)θα πρέπει να προσέξετε αρκετά μια μεγάλη εύνοια που θα σας έρθει αλλά και νέες γνωριμίες που μπορεί να έχουν παραμυθένια χροιά όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Από τις 05.07 με τον Άρη στον Ταύρο και τον Ερμή στον Καρκίνο θα ευνοηθούν τα ζώδια τη ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες ωστόσο πιο θετικός θα είναι από τι ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμοι

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμοί μου,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι σε όλη τη διάρκεια της ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Μάιο θα είναι αρκετά σημαντικό το πέρασμα του Δία στον Κριό που θα ευνοήσει όλα ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύροι μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι να έχετε μια καλύτερη ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Απρίλιος θα ξεκινήσει με μια δυναμική Νέα Σελήνη στον Κριό που θα δώσει τη δυνατό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u