Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάρτιο του 2022


Ο μήνας θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη μαζί με τον Πλούτωνα που θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)του 3ου δεκαημέρου να ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες αλλά και να κάνουν σημαντικές συνεργασίες που θα τους εξελίξουν.

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στις αρχές του μήνα θα ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμους-Ζυγούς-Υδροχόους)και τα ζώδια της Φωτιάς(Κριούς-Λέοντες –Τοξότες)του 2ου δεκαημέρου να σταθεροποιήσετε κάποια συμφωνία ,κάποια συνεργασία ή να κάνετε μια σοβαρή σχέση.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 02.03 θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους,Σκορπιούς-Ιχθύς)αλλά και τα ζώδια της Γης(Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου  να έχουν νέα ξεκινήματα,νέες γνωριμίες,ξαφνική τύχη,μια θετική αλλαγή τυχερή,αλλά και πολλές ξαφνικές ευκαιρίες.

Επίσης η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο από τις 06.03-17.03 θα ευνοήσει με νέες γνωριμίες,συνεργασίες,ερωτικές σχέσεις ίσως μέσα από το φιλικό περιβάλλον το 1ο δεκαήμερο των ζωδίων του Αέρα(Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι)αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς(Κριοί-Λέοντες-Τοξότες).

Ο Κρόνος από τις 11.03 θα περάσει στον 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου και θα πιέσει αρκετά τα ζώδια τους Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους)με περισσότερες ευθύνες αλλά και ψυχολογική ή οικονομική πίεση.

Η Πανσέληνος στις 18.03 θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερού του 3ου δεκαημέρου να ολοκληρώσουν προσωπικά τους θέματα και να ευνοηθούν με κάποια σημαντική εξέλιξη ίσως και σε θέματα που είχαν ξεκινήσει και στις αρχές του μήνα.

Ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό στις 21.03 και ο Ερμής επίσης στον Κριό στις 28.03 και θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς(Κριούς.Λέοντες.Τοξότες)αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους-Ζυγούς,Υδροχόους)που θα έχετε περισσότερη διάθεση,θα είστε πιο κοινωνικοί,θα διασκεδάσετε,θα φλερτάρετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες ενώ και η ενεργητικότητά σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Από τις 19.03-22.03 θα πρέπει να προσέχετε όλα τα ζώδια του 2ου δεκαημέρου με κάποιες ανατροπές,παρεξηγήσεις,έξοδα αλλά ίσως και για ατυχηματάκια ενώ πιο μεγάλη προσοχή θα πρέπει να προσέξετε τα ζώδια του Σταθερού-Σταυρού(Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι) αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη με τον Ουρανό ίσως να σας φέρει έντονες παρεξηγήσεις και ξαφνικές διακοπές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Το τέλος του μήνα θα πιέσει και πάλι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου με οικονομικές ή συναισθηματικές υποχρεώσεις ενώ η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα που θα έχει ήδη να ξεκινήσει να σχηματίζεται θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)και τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)του 3ου δεκαημέρου με ευκαιρίες και τύχη ώστε να πραγματοποιήσουν κάποια όνειρα τους ωστόσο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι-Τοξότες,Παρθένοι –Ιχθύς)θα πρέπει να προσέξετε αρκετά μια μεγάλη εύνοια που θα σας έρθει αλλά και νέες γνωριμίες που μπορεί να έχουν παραμυθένια χροιά όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!