Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Νοέμβρη του 2019


ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου, η εύνοια που δέχεσαι σε οικονομικά ζητήματα είναι ισχυρή και εμφανής σε κάθε σου βήμα μέσα στο Νοέμβριο. Ακόμα κι αν έχεις απρόοπτες οικονομικές απώλειες μέσα στο μήνα, πάντα με κάποιο σχεδόν μαγικό τρόπο αναπληρώνεται το οικονομικό κενό από κάποια πηγή που δε υπολόγιζες. Απόλαυσέ το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεργασίες με ομάδες και συλλογική δουλειά μπορούν αυτό το μήνα να σε κάνουν ξεχωρίσεις, κυρίως σ’ ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Μη φοβηθείς που θα επισκιαστείς, γιατί κάτι τέτοιο  είναι απλώς αδύνατο. Η λάμψη σου και η ηγετική σου παρουσία μπορούν να σου χαρίσουν κάποια αναβάθμιση του ρόλου σου μέσα στη δουλειά που την ονειρευόσουν εδώ και καιρό. Άδραξε κάθε ευκαιρία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις μία ριζική ανανέωση και ξοδεύεις, ξοδεύεις πολλά…! το παράδοξο είναι πως ενώ σπαταλάς περισσότερα απ’ όσα μπορείς να βγάλεις, αυτό το μήνα σου έρχονται χρήματα από παντού, σα να έχεις το “κοκαλάκι της νυχτερίδας” και κάνεις απόσβεση. Φυσικά, δε βάζεις μυαλό κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, συνεχίζεις να ξοδεύεις ακατάπαυστα και αφού η τύχη στο επιτρέπει, καλές αγορές!

…ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΥΧΕΡΟΙ

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αυτό το μήνα δεν είναι η πηγή της καλοτυχίας σου, το αντίθετο μάλιστα. Προσπάθησε να κρατήσεις μακριά από υποθέσεις σου, στις οποίες χρειάζεσαι την τύχη με το μέρος σου, τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου. Δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, είναι ζήτημα καλής και κακής τύχης και αυτό το μήνα οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι πολύ ευνοϊκές για σένα σε αυτόν τον τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι προτιμότερο να εργαστείς σόλο αυτό το μήνα. Οι συνεργασίες σου όσο κι αν θέλουν το καλό σου, είναι πιθανό περισσότερο να σε ζημιώσουν παρά να σε βοηθήσουν. Έτσι, εφόσον υπάρχουν ζητήματα που σε απασχολούν και σε αφορούν προσωπικά, φρόντισε να τα διευθετήσεις μόνος/η σου και μην ανακατέψεις τρίτα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δέχεσαι μία περίεργη επιρροή στον οικονομικό σου τομέα. Από τη μία έχεις αρκετά ευνοϊκές προϋποθέσεις σ’ ό, τι αφορά στην οικονομική σου άνθιση, από την άλλη εσύ ο/η ίδιος/α σαμποτάρεις τον εαυτό σου, φυσικά άθελά σου. Η καλή σου τύχη αυτό το μήνα εξαρτάται από τη συγκέντρωσή σου στις οικονομικές σου συναλλαγές και απ’ ό, τι φαίνεται το Νοέμβριο η κρίση και η συγκέντρωσή σου είναι λίγο θολές. Πρόσεχε και λίγο…

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Απρίλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας ξεκινά με ανάμεικτα συναισθήματα. Η απομόνωση και οι περιορισμοί, μας έχου ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ… ΤΑΥΡΟΣ Ο Απρίλιος σας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις σε οικονομικό ...

Το ζώδιο του μήνα: Κριός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Κριέ! Αυτό το γενέθλιο έτος σου πρόκειται να αυξηθεί σημαντικά ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάρτιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι ερωτικές επανασυνδέσεις που συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα, δοκιμάζουν τις ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάρτιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ… ΛΕΩΝ Αυτό το μήνα δέχεστε αλλαγές στον οικονομικό τομέα τις οποίες ...

Το ζώδιο του μήνα: Ιχθύς

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Ιχθύ! Αυτό το γενέθλιο έτος σου εστιάζεις περισσότερο στον εαυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u