Σκορπιός με Ιχθύ


Αυτός ο συνδυασμός είναι παραδεισένιος.

Σαν ζώδιο του Νερού, έχετε απόλυτη σχέση με τους Ιχθύες (που είναι επίσης ζώδιο του Νερού), με έναν τρόπο που συνδέεται με το ένστικτο και την οικειότητα.

Αυτή η σχέση θα ικανοποιήσει σε βάθος τη καρδιά και τη ψυχή σας. ο Ιχθύς θα σας καταλαβαίνει με έναν τρόπο που πολύ λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν.

Και οι δύο είστε ευαίσθητοι και βαθιά ρομαντικοί.

Μερικές φορές, ο ποιητικός Ιχθύς θα επικοινωνεί μαζί σας χωρίς λέξεις.Οι κεραίες του Ιχθύ είναι τόσο κοφτερές, που μπορούν να συλλάβουν συναισθήματα που δεν ξέρατε πως είχατε.

Οι Ιχθύες ξέρουν πότε να σας αφήσουν στην ησυχία σας και πότε να στα τραβήξουν προς τα έξω.

Ακόμα και όταν γκρινιάζετε, εκείνοι θα είναι υποστηρικτικοί και γεμάτοι κατανόηση. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που ανακουφίζει τον πόνο των άλλων.

Ποτέ δεν θα σας βλάψουν, και οι ντελικάτες ευαισθησίες τους θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ άνετα.

Οι Ιχθύες είναι μεταβλητό ζώδιο, έτσι είναι ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι, ενώ εσείς τείνετε να είστε αμετάβλητοι όσον αφορά τις αλλαγές.

Ο Ιχθύς θα σας ενθαρρύνει όμορφα και θα σας προτείνει φανταστικούς τρόπους για να λύσετε τα προβλήματά σας.

Σαν αντάλλαγμα, η «σταθερή» φύση σας θα παρέχει μία σταθερή φύση για ένα ζώδιο σαν τον Ιχθύ που χρειάζεται οπωσδήποτε δομή.

Οι Ιχθύες δεν θέλουν να είναι το αφεντικό, και θα σας παραδώσουν την κυριαρχία για το μεγαλύτερο διάστημα που θα είστε μαζί.

Καθώς εσάς σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με αυτό.

Το σεξ θα είναι σαν εξωσωματική εμπειρία και για τους δύο σας, καθώς θα φτάσετε σε ένα επίπεδο πνευματικότητας που υπάρχει μόνο ανάμεσα στις αδελφές ψυχές.

Ο έρωτας για τους Ιχθύες είναι η πιο αυθεντική, πολύτιμη και σημαντική επικοινωνία των συναισθημάτων τους.

Αν καταλάβει πως δεν υπάρχει συναίσθημα εκ μέρους σας, θα φύγει μακριά σας, αλλά ποτέ χωρίς να υπάρχει λόγος.

Και πάλι, αν αγαπάτε βαθιά τον Ιχθύ σας, εκείνος ή εκείνη, θα σας δώσει την ίδια αγάπη στο δεκαπλάσιο, και θα είναι πάντα πρόθυμος να θυσιάσει τις δικές του ελπίδες και ευχές για τις δικές σας.

Οι τσακωμοί δεν ταιριάζουν σε ένα ψάρι.

Οι Ιχθύες μένουν σε δύσκολες σχέσεις για πολύ καιρό καθώς δεν είναι σίγουροι αν έχουν και άλλα πράγματα να δώσουν.

Όμως, όταν έρθει η ώρα να φύγουν –δεν επιστρέφουν ποτέ.

Αν και οι Σκορπιοί δεν θέλουν να αποκαλύπτουν πολλά για τον εαυτό τους, ειδικά στην αρχή της σχέσης, οι Ιχθύες ξέρουν πάντα που στέκεται ο σύντροφός τους, παρατηρώντας τη γλώσσα του σώματος και τις πράξεις του.

Κρατήστε τον Ιχθύ σύντροφό σας, και μην τον αφήσετε να φύγει μακριά σας. Ποτέ δεν θα κουραστείτε να ανακαλύπτετε, το πόσο άπειρη αγάπη τρέφουν για το πρόσωπό σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u