Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, έρχονται ιδιαίτερα τυχερές ημέρες !!!


ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ –ΔΙΑ ΣΤΙΣ  24/11/2019

Στις 24/11 θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, η Αφροδίτη και ο Δίας λίγο πριν αποχωρήσουν από το ζώδιο του  Τοξότη θα συναντηθούν σε όψη συνόδου (28ο 12’). Άλλωστε αυτοί οι δύο πλανήτες συνεργάζονται πάντα πολύ καλά μεταξύ τους.

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Δία κάνουν το άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στον φιλικό και κοινωνικό του κύκλο, τον κάνει αισιόδοξο, τον βοηθά να βλέπει με θετική ματιά την ζωή, ενώ του δίνει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής του δηλ. προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα έχουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο πολύ σημαντικές γνωριμίες, θα νιώσουμε ότι έχουμε την καλή μας νεράιδα δίπλα μας για να κάνει πράξη τις ευχές μας, θα δούμε την ζωή με αισιοδοξία, και επειδή αυτή η σύνοδος γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη θα μας φέρει τύχη, επιτυχία, ενθουσιασμό, και ευκαιρίες για επέκταση τόσο σε θέματα καρδιάς όσο και στις επαγγελματικές μας υποθέσεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την τυχερή όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και οι Κριοί και οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια έχοντας δίπλα σας πολύ σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα πιστέψουν στο όραμα σας και στις ικανότητες σας. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η  θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ σημαντική οικονομική συνεργασία την οποία επιθυμούσατε εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με  τον Δια ο οποίος βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ιδιαίτερα τυχερές συνεργασίας, ενώ σε  προσωπικό επίπεδο θα αναθερμάνετε την σχέση σας με τον /την σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε μια πολύ ευχάριστη νέα γνωριμία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Δία στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και να γίνετε ιδιαίτερα αγαπητοί παίρνοντας παράλληλα την επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένατε τόσο από τους προϊσταμένους όσο και από τους υπόλοιπους συναδέλφους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε με την ομορφιά σας. 

ΛΕΩΝ

Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με επιτυχία τα φιλόδοξα σχέδια σας, να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ο έρωτας θα χτυπήσει με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο την πόρτα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Δία στο  ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συζήτηση, ενώ σε ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα/μια συνεργάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το πορτοφόλι σας μιας και μπορεί να σας φέρει μια οικονομική επιβράβευση με την μορφή ενός bonus, παράλληλα όμως θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε στον / στην σύντροφο σας τα συναισθήματα σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας   Δία στο ζώδιο σας, θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την παραμονή του στο ζώδιο σας.  Αυτό που θα σας προσφέρει αυτή η όψη είναι τύχη τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, ευκαιρίες επέκτασης και νέες ερωτικές γνωριμίες. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Δία στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ σημαντική συμφωνία η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνει μυστική, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, ενώ αρκετοί από εσάς θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσετε έντονες στιγμές μακριά από τα φώτα και τα πρέπει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον Δια στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο πολύ σημαντικά πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας μέσα από μια γνωριμία ή μέσα από μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ριζικά την εικόνα σας. Γι’ αυτό μην χάνετε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u